טיול למזרח ארהב
-
שלום ,
אני מתכננת יחד טיול של זוג בני 21 למזרח ארהב לתקופה של כחודש .
התכנון בגדול הוא להתחיל מכמה ימים בפילדלפיה ושם לשכור רכב ולנסוע עד למיאמי (כאשר עוברים בדרך כמה ימים באורלנדו ) .
השאלה העיקרית זה אילו אתרים וערים כדאי לעבור בדרך (בין פילדפיה לאורלנדו) ?
שאלה נוספת - האם כדאי להחזיר את הרכב באורלנדו ולהמשיך למיאמי באוטובוס ושם לשכור רכב ליומיים לקיווסט או להמשיך את תקופת ההשכרה עד אחרי קי ווסט ?
בסופו של דבר המטרה היא לסיים במיאמי ומשם להמשיך למקסיקו בטיסה .
תודה לכל העוזרים

-
טיול למזרח ארהבעשינו את הנסיעה הזאת ב 2008.
אנחנו יצאנו מוושינגטון (שיכולה להיות היעד הראשון מפילדלפיה) לכיוון מירטל ביץ' עשינו עצירת לילה אני לא זוכר בדיוק את המקום אבל זה היה רק ללינה.
במירטל ביץ' היינו 3 לילות זאת עיר שדי מזכירה את אילת אבל יותר בגדול בבוקר היינו בחוף הים ובערב היינו הולכים ל מרכז הבילוי הענק שכולל המון אטרקציות ומסעדות בדיעבד היינו נשארים שם לפחות עוד לילה אחד.
הנסיעה ממירטל ביץ לאורלנדו זה מעל 7 שעות ולכן תכננתי לעצור בסוואנה ובסנט אוגוסטין כל מקום ללילה אחד ולשלב קצת טיולים, ( חלק מהדרך אני משתדל לעשות על כבישים פנימיים ולא על המהיר וככה עברנו בכל מיני עיירות שלדעתי זאת חלק מהחוויה כשמטיילים בארה"ב).
כשהגענו לאזור סוואנה היה גשם מטורף והבנתי שלא נוכל לטייל באזור והיות שבחלק גדול מהמלונות ניתן לבטל חינם עד 18:00 ביום ההגעה המשכנו בנסיעה רצופה לסנט אוגוסטין שם בילינו 2 לילות כשביום טיילנו בעיר שהיא בסגנון ספרדי עתיק ודי אהבנו.
משם קצת פחות משעתיים ישירות לאורלנדו.
לגבי רכב ממליץ להשאיר אתכם לכל הטיול (קחי בחשבון שההשכרות שם הולכות לפי שבועו מלא אז אולי אפילו יצא לכם יותר זול להשאיר אותו) בטח באורלנדו שמומלץ ךהיות עם רכב.
עופר
-
טיול למזרח ארהבבאיזה חודש אתם מתכננים לנסוע?
-
טיול למזרח ארהבסוף אוגוסט תחילת ספטמבר... אבל אנחנו שוקלים לטוס למיאמי ולשמור שם רכב..האופציות הן או להחזיר את הרכב במיאמי או להחזיר באוקלהומה כי בסופו של דבר אנחנו אמורים להגיע לאוקלהומה.. אשמח אם תוכל לעזור
-
טיול למזרח ארהבאני מציע לך להיות עם הרכב מההתחלה ועד הסוף. התחבורה הציבורית בארצות הברית היא אמנם מאוד נוחה ואי אפשר להשוות אותה לישראל, אבל הנוחות של רכב במרחקים כאלה תרוויח לכם בסופו של דבר הרבה זמן. העלות אגב של רכב ליום היא מאוד מינימלית ולא חונקת.
לגבי אתרים- הייתי רק בניו יורק, ניו ג'רזי וושינגטון די סי כך שהייתי ממליץ לא לוותר על האטרקציות המרכזיות בערים האלה. על השור בג'רזי הייתי מוותר. סתם אוברייטד
-
טיול למזרח ארהבאחרי מיאמי אוקלהומה או מקסיקו?
בכל מקרה את הנסיעה מפילדלפיה לפלורידה ניתן לעשות בשתי דרכים, הדרך הקצרה יותר שהיא נסיעה לאורך החוף או הדרך הפנימית שעוברת בשננדואה והבלו רידג' פארקווי שהיא ארוכה יותר אבל יותר מעניינת מבחינת נופים כי היא עוברת בהרים.