אוטובוס מבנגקוק לקמבודיה
-
היי,
מישהו עשה לאחרונה את הדרך מבנגקוק לסיאם ריפ?
-
אוטובוס מבנגקוק לקמבודיהשלום, אני עשיתי את זה ב 20 לדצמבר. כשאחזור מהטיול (כרגע בויאטנם) אולי אכתוב טיפ מורחב מהמחשב. בינתיים השורה התחתונה: למי שלא רוצה לטוס כמוני כדאי לשלם מחיר כפול של 750 באט לחברה מכובדת. כולה עוד 50 ש"ח והחוויה טובה משמעותית. יש אוטובוסים שיוצאים מתחנת אוטובוסים צפונית של בנגקוק אבל יש גם חברה פרטית שיוצאת מקואסן רוד ונותנת שירות ברמה דומה. מול מקכז למטייל. צירפתי תמונה שלהם, הם היו בסדר גמור. הציעו שנשלם עוד 10$ לזרז את התהליך עם הקמבודים אבל אני ועוד חצי מהנוסעים סירבנו והם לא לחצו אז אין לי תלונות. גם עצרו במקום ממש סביר להפסקה. מקווה שעזרתי גיל
-
אוטובוס מבנגקוק לקמבודיהטסה עוד חודש לויאטנם....איך מזג האויר? והאם לדעתך כדאי להמשיך מסייגון לקמבודיה או באוטובוס מבנגקוק לסיאם ריפ? האם יש לך המלצות לטיול בויאטנם...משהו שכדאי לי לדעת? הרבה תודה צצה
-
אוטובוס מבנגקוק לקמבודיהשלום, אני כבר יותר מ 3 שבועות בויאטנם מדרום לצפון באופנוע שרכשתי ועדיין באמצע המסע. לא אוכל לייעץ על ויאטנם בשלב זה כי יש עוד דרך לפני. מצטער.
-
אוטובוס מבנגקוק לקמבודיהאין שום בעיה לעבור מסייגון לפנום פן, בירת קמבודיה, ואחר כל לנסוע לסיאם ריאפ באוטובוס ישיר של כ- 5 שעות .
מסייגון אפשר להגיע לפנום פן בשתי דרכים .
1) באוטובוס שנוסע מסייגון למעבר הגבול . עוברים את הגבול עצמאית , ואז עולים על אוטובוס שנוסע מהגבול לפנום פן . הכל מסודר בין החברה הויאטנמית לחברה הקמבודית . האוטובוס במעבר הגבול מחכה, ולא משלמים שום תשלום נוסף .
בקמבודיה מקבלים ויזה לחודש בגבול . רק תביא 2 תמונות פספורט ומשהוא כמו דולר אחד שהפקיד גובה (אם לא השתנה מאז שאני הייתי שם) . התשלום של הדולר (שניתן לשלם אותו גם בדונגים ויאטנמיים) זה חוץ מעלות הויזה של כ- 30 דולר .
2) אפשר לצאת לשייט של שלושה ימים בדלתת המקונג , כשביום השלישי של הטיול מגיעים לפנום פן .