ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סאן בלאס

פורום מרכז אמריקה
    2
    4
    1938
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Or_3554287
      Or_3554287 נערך לאחרונה על ידי

אהלן, אני וחברה שלי טסים לטיול במרכז אמריקה של 3 חודשים, מתחילים בפנמה סאן בלאס, רציתי לדעת:
      -כמה זמן מומלץ לשהות באיים?
      -לבלות שבועיים באיים זה הגיוני?
      -אם אנחנו רוצים להתחיל באי מסויים למשל "איגואנה" ולעבור אחרי זמן מה (3 ימים?) לאי אחר למשל האי של טוני, מה צריך לעשות? איך עושים? ומה העלות?
      -יש המלצה על איים אחרים? כל ההמלצות שקראתי באתר ישנות יחסית והיינו שמחים לחוות דעת יותר מעודכנת. (מחפשים אי התחלתי ל"נחיתה רכה" עם ישראלים הרבה אנשים ומסיבות וכו, לאחר מכן נרצה לעבור לאי יותר אינטימי ושקט)
      תודה!!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Yaeli
        Yaeli נערך לאחרונה על ידי

סאן בלאס

אני לא בטוחה שסן בלאס באופן כללי זה ההגדרה ל"נחיתה רכה". 

מדובר על קבוצת איים מאוד בתוליים, שאין בהם חשמל או מים זורמים. אין מסעדות/חנויות/בתי עסק. יש כמה בקתות לשינה, יש בקתה אחת מרכזית שבה אוכלים את כל הארוחות, ואפשר לקנות שתייה ונשנושים (במחירים גבוהים ולכן מומלץ להביא איתכם).

לרוב מזמינים את הנסיעה והלינה יחד כחבילה. אפשר להזמין מההוסטלים בפנמה סיטי או מסוכנויות נסיעות. אנחנו הזמנו מ - lamtourspanama.com והיינו מרוצים מההתנהלות מולם.

שבועיים לסן בלאס זה ה-מ-ו-ן. רוב מי שפגשנו היה שם שני לילות, אנחנו היינו שלושה.

לדעתי אין טעם לבלות שם בכמה איים, אבל זה כבר לשיקולכם.

בשורה התחתונה- מקום מדהים שהיה אחד ההיילייטים של הטיול שלנו, אבל לא הייתי מגדירה את זה כ"נחיתה רכה" ו"הרבה מסיבות"...

• Or_3554287
          Or_3554287 נערך לאחרונה על ידי

סאן בלאס

נחיתה רכה יחסית התכוונתי חחח
          השאלה המרכזית היא איזה איים מומלצים ביחס לרצונות שלנו.. אמרת שסאן בלאס זה מדהים וההיי לייט של הטיול אז למה להיות שם רק 3 ימים? למה לא יותר? זה אפשרי? במה זה כרוך ומה העלות?

• Yaeli
            Yaeli נערך לאחרונה על ידי

סאן בלאס

לגבי המלצה על איים, אנחנו היינו רק באיגואנה. היה לנו מאוד כיף והרגשנו שבחרנו טוב, אבל לפי מה שכתבת נראה שאתם רוצים אי עם יותר אנשים.

לגבי משך השהות - צריך להבין שאין יותר מדי מה לעשות על האי חוץ מלרבוץ על החוף. מקסימום עושים טיול לאי אחר ורובצים על החוף שם. אין חיי לילה, אין אטרקציות מסעירות. השקט והרוגע קסומים, אבל זה יכול להיות משעמם אחרי כמה ימים. חוץ מזה שאין שירותים נורמליים או מקלחת (אפשר להתקלח במי ים) ואחרי כמה ימים כבר רצינו לחזור לחדר בלי חול.

לגבי עלויות וכו' מומלץ לפנות ל-LAM tours הם יכולים לתת לך את כל האופציות כולל עלויות.

לנו עלה בערך 200$ לכל אחד כולל הנסיעה + שיט הלוך חזור, לינה ו-3 ארוחות ביום (לרוב דגים טריים ומדהימים).

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון