מסלול בקוסטה ריקה
-
בוקר טוב,
אנחנו מתכננים טיול של שבועיים נטו בקוסטה ריקה באפריל (זוג+2), חשבנו על המסלול הבא -
2 לילות באזור הר הגעש פואס (כולל לילה של הנחיתה)
3 לילות באזור ארנל - כאשר התכנון הוא מעיינות חמים (אודה להמלצות עם ילדים קטנים 5,7), ריו סלסטה, טיול בסביבת ארנל.
2 לילות באזור מונטה ורדה - בתכנון פארק חבלים, קנופי (האם עדיף באזור ארנל או באזור מונטה ורדה והאם מתאים לילדים?), חוות דון חואן
3 לילות בטמרינדו - קצת נופש, אם יש הצעות, מה יש לעשות באזור אשמח לשמוע
1 לילה בג'אקו - אולי לקחת מעבורת לאי
3 לילות - מנואל אנטוניו
לילה אחרון בסן חוזה ליד שד"ת
מאחר ויש יחסית הרבה מעברים בין בתי מלון אנחנו חושבים להוריד את ג'אקו, אבל מתלבטים לאן כדאי להוסיף עוד יום, אם יש הצעות לאטרקציות מעניינות שפסחתי אשמח לשמוע (אנחנו לא מעוניינים להעמיס באטרקציות אבל לא רוצים לפספס את הדברים המיוחדים)
תודה על העזרה
-
מסלול בקוסטה ריקהמצרפת סיכום טיול שלנו עם ילדים
יש בתוך הסיכום טיפים לאטרקציות במונטה ורדה
בלילה הראשון הייתי ישנה בצימר שבחווה להצלת חיות. מתאים מאוד לילדים, מספיק לילה אחד בפואס.
ריו סלסטה נראה לי יהיה מסלול קשה לילדים בגיל שלכם
במקום נראה לי עדיף תקחו שיט לקנו נגרו
לא הייתי בטמרינדו, וכיוון שלא תהיו אני חושבת בזמן שהצבות מטילות בחוף או בזמן פקיעת הביצים שזה עכשיו, ומחברים שחזרו משם ולא אהבו הייתי שוקלת לוותר ולעבור אולי במעבורת למונטזומה
חאקו נחמדה
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/goto-3800955/srch-#ms g_3800955
-
מסלול בקוסטה ריקהאני הייתי מוריד את חאקו ומוסיף יום ב מונטה ורדה. לא כתבתם מה תוכנית ההתניידות שלכם... אני עשיתי את ריו סלסטה עם ילד בן 8. לא הייתה לו בעיה. מדובר בכ-3 שעות טיול שכלל גם רחצה במים החמים ועצירות להסברים.היציאה שלנו היתה מכיוון הכפר ריו סלסטה . לגבי קנופי יש פה משפחות שעשו את זה עם ילדים בגיל הזה. אני באופן אישי לא לקחתי ילדים בגיל הזה לקופים. לא חושב שזה מתאים. הם צמודים למישהו דובר ספרדית או אנגלית ולא יבינו שום הוראה. יש מצב שיהיו לבד על רמפה... אני אישית גם דיווחתי על פציעות של ילדים צעירים בפעילות כזו. לעניינים אחרים- אזור מונטה ורדה ופורטונה מופעי שמורות פרטיות לחפש בע"ח,יש חוות פרפרים/צפרדעים /עטלפים וכו. תחליטו שם. למעינות החמים תודיעו אפילו חצי יום-ילדים מאוד נהנים שם. אם הנחיתה שלכם לא מוקדמת תשאלו לינה קרוב לשדה במקום נסיעה בחושך לפואס. תהנו
-
מסלול בקוסטה ריקההי שני
ראשית אני מציע להשאר באזור שדה התעופה בסן חוזה אם אתם נוחתים לאחר השעה 3. הנסיעה בלילה לאזור הר הגעש פואז פחות עדיפה.
לגבי נסיעה לריו סלסטה לדעתי עדיף להשאר ללון ב bijuana הקרובה ולא לחזור ללה פורטונה. משם תוכלו לנסוע למונטה ורדה.
לשאלות נוספות אשמח לענות .
-
מסלול בקוסטה ריקהעכשיו שמתי לב שהמתקן האוטומטי התעלל לי בהודעה. התכוונתי-לא לוקח ילדים לקנופי. דווחתי על פציעות ילדים. ותקדישו חצי יום למעינות החמים. בנוסף - לריו סלסטה יש כמה כניסות. לכן ציינתי שנכנסנו מהכפר ריו סלסטה. יתכן שמשם המסלול יותר קל. .. גם אנחנו ישנו בכניסה לשמורה. ככה התחלנו לפני כל התיירים.
-
מסלול בקוסטה ריקההיי שני,
אנחנו היינו באפריל האחרון עם 2 ילדות בגילאים 5,7.
1. לדעתי לילה אחד באזור הר געש פואס מספיק.
2. ממליץ לשלב בטיול את פארק tortuguero ולישון באזור 2 לילות.
3. ריו סלסטה לא זכור לי כקשה במיוחד.... אנחנו הגענו אליו אחרי לילה גשום ומה שהעיק עלינו היה הבוץ במהלך המסלול. ממליץ מאוד שלא תוותרו עליו.
4. ממליץ להתרחק מהקנופי במונטה ורדה- סכנת חיים של ממש. ממליץ לבצע את הקנופי באזור הר הגעש ארנל... עליו ועל הצעות נוספות (שייט תנינים, מסלול טבע ב-samara ועוד..) תוכלי לקרוא בסיפור הטיול שלנו
רובי
-
מסלול בקוסטה ריקהלגבי קנופי בכלל. בשני הישובים יש מספר מקומות שאפשר לעשות. ככה שעל מנת ההגינות לכולן. לרובי יש חוויה טובה והמלצה לאחד המקומות בפורטונה, וסיפור אימה מאחת החברות ב מונטה ורדה.
-
מסלול בקוסטה ריקהתודה לכולם על התשובות!
האם מומלץ לנסוע לטורטוגרו למרות שלא מדובר בעונה (אפריל)? קראתי דעות לכאן ולכאן, הרגיש לי שנחווה מספיק ג׳ונגלים וחיות בפארקים במנואל אנטוניו ובמונטה ורדה ושלא מדובר במשהו ששווה את הנסיעה הארוכה עם ילדים ברכב...לא?
אנחנו נוחתים בשלוש וסגרנו מלון קרוב לפאוז (Altura hotel), עדיף להחליף למלון קרוב יותר לשדה תעופה? יש המלצות?
-
מסלול בקוסטה ריקהאני תמיד בדיעה שתעשו את המקסימום עם מה שיש לכם, ושום דבר הוא לא חובה. טורטוגרו- גם לא בעונת הצבים הוא שייט יפה עם אופציה לראות בעלי חיים אחרים- אבל אם תכניסו יומיים שם- זה על חשבון משהו אחר ויש לכם שבועיים- ועם ילדים, שקצת מגביל מבחינת כמה אפשר לדחוס ביום. אני חושב שעדיין הרכבתם לעצמכם מסלול מגוון שיתן לכם טעימה יפה מהאפשרויות של קוסטה ריקה והשאר לפעם הבאה.
כמו שכתב אחד המשיבים- נחיתה ב-3 אומרת יציאה מהנמל כחצי שעה-שעה אחרי, אתם עם ג'ט לג ולא הכי מומלץ להיקלע לנסיעות בלילה וב-6 מחשיך. ככה שאכן הייתי מחפש משהו קרוב יותר לשדה ויוצא על הבוקר למחרת. העיירה הסמוכה לשדה היא אלחואלה. אני בתקציב שלי עוד לא מצאתי בה ( אחרי מספר פעמים) מקום שממש שווה לחזור אליו.. תלוי בתקציב שלכם -הייתי אולי מחפש משהו באחת החוות עד כחצי שעה נסיעה מהשדה. כן מצאתי בה מסעדה טובה, שאפילו הילדים נהנו ( המלצה מופיעה בטיפים)