נורבגיה בקיץ
-
אהלן אנחנו ארבעה חבר'ה שמתכננים לטוס בקיץ לסיום יב' לנורבגיה וטיול לפני צבא.
יש לנו חברים שעשו כבר את המסלול ויש לנו כמה שאלות..
אנחנו מעוניינים לטוס ב20 ביולי עד 1 באוגוסט
ראינו בExpedia טיסה של לופטנזה דרך פרנקפורט ודילי של שעה ו25 דקות
מה קורה כאשר הטיסה מתעכבת ומפספסים את הקונקישן ?
עד כמה זמן אפשר לבטל את הטיסה אם אפשר?
בנוסף, על איזו תרמילאים הייתם ממליצים , אוהל ל4 ושקי שינה ?
וכמובן כל המלצה אחרת תתקבל בברכה!
-
נורבגיה בקיץשעה 25- בשדה גדול כמו פרנקפורט זה גבולי
אבל--- היות ומדובר באותה חברה(?) שעושה את טיסת ההמשך היא אחראית עליכם שתגיעו ליעד.
כך שאם מפספסים את הקונקשיין-- היא דואגת להעלות אתכם על הטיסה הבאה האפשרית--- אבל...צריך שתהיה אחת כזו בטווח זמן סביר.
מציעה את רכישת הכרטיסים לא דרך גורם שלישי-אקספדיה ,אלא ישירות מלופטהנזה.
לגבי עד מתי ניתן לבטל את הכרטיסים? הכוונה אחרי רכישתם? לכל טיסה וחברה יש את המדיניות שלה--- אבל ככלל ככל שמחיר הכרטיס יותר "מבצע" "דיל" ונמוך יותר, הסיכון שתנאי הביטול נוקשים יותר.
אגב שים לב יש דחיה (לעיתוי אחר) או ביטול ( לא קיים כמעט בטיסות זולות).
לגבי ציוד- כדאי לשאול בפורום ציוד ,הם המומחים לנפח משקל והתאמה לאופי המסלול . תחשבו על האופציה שחלק מהלילות עלולים להיות קרים מאד באוהל, נתקלתי כבר באתרי קמפינג ,אנשים עם אוהלים שנכנסו ללון בחדרים פנימיים כי היה קר מדי בחוץ.
האם אתם מתכננים טיול בתחבורה ציבורית? האם בדקתם מה אופיה ? האם זמינה לכם?
-
נורבגיה בקיץהבנתי, ביררנו עם לופטנזה והטיסה שם עולה יותר זול והקונקישן הבא בטווח של 5 שעות אז זה בסדר. 150$ דמי ביטול עד חודש לפני שזה סביר מבחינת תחבורה ציבורית אנחנו מסודרים השאלה: איזה אתרים שם מומלצים מהחינה של טרקים אני אנסה לעלות את המסלול לפה כדי לקבל חוות דעת ואיזה ציוד צריך
-
נורבגיה בקיץהי,
הכי חשוב מבחינת הציוד אם מתכוונים לישון באוהל-שיהיה עמיד לגשם, גם בכיסוי וגם ברצפה. כמובן שגם לקור, אבל בקיץ הבעייה העיקרת והמציקה-הגשמים. גם נעליים ובגדים לטרקים-צריכים עמידים לגשמים.
ברוב הקמפינגים המסודרים יש מטבח לרוב עם ציוד ושולחנות לאכול, ובכל זאת חשוב שלאוהל תהיה "מרפסת" לציוד.
טרקים נהדרים יש בכל נורבגיה. היות שזמנכם קצר תצטרכו להחליט.
כאן יש מידע על כמה מסלולים מפורסמים באזור המערב והפיורדים.
באתר הזה יש מידע על הבקתות וטרקים באזורים שונים.
מידע נוסף יש באתר החביב הזה.
אנחנו טיפסנו על צוק המטיף ועשינו את ה besseggen ומאד ממליצה. טרקים יפהפיים יש גם באזור יירנגר. כל אלו נגישים בתחבורה ציבורית.
אם הבנתי נכון יש לכם כ-10 ימים? אם אכן כך, הייתי מתמקדת באזור מצומצם ולא מרבה בנסיעות ארוכות...
-
נורבגיה בקיץכן עשרה ימים. שבת באוסלו ושבת בברגן אני מחפשים מלון זול ללא אוכל שזול ובמרכז
-
נורבגיה בקיץחפשו אכסניה באתרים כמו hostelworld.
-
נורבגיה בקיץבאנו להזמין טיסה ב386.6$ ב לופטנזה עלה ל460$ מה עושים במקרה כזה? ( בתוך יומיים) ורוצים להזמין כבר
-
נורבגיה בקיץמזמינים כמה שיותר מהר שהמשיך לא ימשיך לעלות...
-
נורבגיה בקיץוברצינות...זה קורה לכל אחד, מתלבטים כמה ימים והמחיר פתאום "בורח" לך.
תבדוק גם בחברת נורווג'יאן, בשנים קודמות היו להם טיסות זולות ואולי גם ב-SAS.
כדי להשוות מחירי טיסות במנועים כמו KAYAK ו-SKYSCANNER.
-
נורבגיה בקיץמאוד מקובל לישון או באכסניית נוער ששם גם פוגשים חברה מכל העולם או באתרי קמפינג - פותחים אוהל וישנם שירותים,מקלחות,סופר ובדרך כלל הסעות לעיר
אלה הדרכים הזולות.
לגבי טיסות קונקשן קצרות הסכנה היחידה היא המעבר של הציוד בהרבה מיקרים הציוד מגיע בטיסה הבאה (כי לא מצליחים לפרוק ולהעמיס בשעה) תבדקו מול חברת התעופה.
-
נורבגיה בקיץהזמנו טיסה דרך וינה מחפשים מלון זול באוסלו חמישי שישי שבת ולא מסוכן לישון באוהלים? ומה עושים בקונקישן של 15 שעות בוינה?
-
נורבגיה בקיץברכות ל רכישת הכרטיסים!
לדעתי-אתם מקדישים יותר מדי זמן לאוסלו עצמה, בטיול קצר כל כך.
שנית-לא מסוכן ללון באוהלים בייחוד בקמפינגים מסודרים ובאזורים הכפריים. יש המון משפחות וצעירים בקמפינגים ובכלל נורבגיה בטוחה מאד.
ואישית-בקונקשן ארוך כזה הייתי יוצאת לטייל קצת בוינה. אם אני זוכרת נכון יש רכבת שמגיע למרכז העיר בערך ב-15 דקות.
-
נורבגיה בקיץפצצה נעשה טיול ב-וינה. ואיך לא לעשות חמישי שישי שבת באוסלו אנו רוצים בשבת להיות פעם אחת באוסלו ופעם אחת בברגן כי אנחנו דתיים לא מטיילים בשבת
אז חמישי נצא לטרק ונחזור בשישי? נוחתים ב12 45 אחר הצהריים ב2 נחזור בערב אחרי טרק וב3 בבוקר טיסה
-
נורבגיה בקיץמה נוכל לעשות בחמישי שישי? אם לא אוסלו? אנחנו בעד המלון City box ושריינו מקומות בבוקינג.
-
נורבגיה בקיץבאמת השבת מגבילה אתכם. ב10 ימים שתי שבתות זה הרבה. בכל אופן, אישית, הייתי מעדיפה לבלות לפחות אחת מהן במקום קרוב לטבע...
-
נורבגיה בקיץאין מקום שאפשר ללכת אליו ישר מהשדה חמישי שישי ולחזור אחרצה של שישי לאוסלו?
-
נורבגיה בקיץאתם רוצים להסחב כל היום עם המזוודות?
-
נורבגיה בקיץאנחנו בלי מזוודות הולכים עם תרמיל כל הטיול כך שאין בעיה
-
נורבגיה בקיץבשבת תהיו כל היום במלון או תסתובבו בעיר?
-
נורבגיה בקיץנסתובב