אוהל לניו זילנד
-
היי, אני טסה לניו זילנד ואני חורשת את האנטרנט ולא מוצאת אוהל שמתאים. אשמח לקבל עצות לאוהל טוב שמתאים
-
אוהל לניו זילנדבאופן כללי בשביל למצוא ציוד טיולים כדאי לחרוש חנויות ולא את האינטרנט, התוצאות מובטחות!
יש המון אוהלים שמתאימים לניו זילנד, תפרטי קצת על דברים שחשובים לך ועל תקציב באופן כללי וככה אולי נצליח לעזור יותר.
-
אוהל לניו זילנדחשוב לי בעיקר המשקל, שיהיה קל להרכבה, ולא אוהל יקר שעולה מעל 800 שקל.
-
אוהל לניו זילנד2 אופציות טובות מאוד:
outdoor mountain 2
tzabaris casa 2
-
אוהל לניו זילנדתודה רבה

-
אוהל לניו זילנדוגם aztec tundra 2
-
אוהל לניו זילנדאבדוק גם אותו תודה רבה
-
אוהל לניו זילנדאמנם אני שמח שיש מוצרים ישראלים ברמה טובה אך המלצתי:
Kelty Tempest 2 Person Backpacking Tent
קל מההצעות הקודמות (פחות מ 2 ק"ג) איכותי ואמין (ישנתי בו בגשם זלעפות) בנוי עם מבואה סגורה (מה שמאפשר לאכסן ציוד רטוב ומלוכלך ובמידה מסויימת ובזהירות ניתן גם לבשל במבואה המוגנת) עולה פחות מההצעות הקודמות. אם כי המשלוח מכפיל את הסכום..תראי אם אפשר להביא עם מישהו או למצוא במחיר סביר על המשלוח )וגם עם מחיר המשלוח הוא עולה כמו השאר..
החיסרון הבולט שלו הוא שיש לו רק דלת אחת.
-
אוהל לניו זילנדאני טסה עוד שבוע מהיום, אז לצערי לא אוכל כבר לקנות אותו מהאיביי. אבל אחפש בגוגל אולי יש אפשרות לקנות אותו בארץ?
-
אוהל לניו זילנדלידיעתי אין אופציה לקנות את האוהל הזה בארץ, וגם אם כן, אין לצפות שהוא יהיה במחיר שהוא נמכר בו בארה"ב.
את יכולה להיות רגועה לגמרי עם האוהלים שהמלצתי עליהם, אני מכיר הרבה אנשים שישנו איתם בתנאים קשים, ועשו עבודה טובה מאוד.
-
אוהל לניו זילנדכן אני אקנה אחד מהם , תודה על העזרה!
-
אוהל לניו זילנדאם את נוחתת באוקלנד כנסי לאחת מרשתות הטיולים ותקני שם.
את יכולה לבדוק גם בבית חב"ד או בזולה של שמעון (3 שעות צפונה מאוקלנד)
אם את נוחתת בקרייסטצ'רץ' כנ"ל, אולי באחת מהחנויות אבל המחירים יהיו יקרים יותר