ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רעיון ליעד לקיץ

פורום טיולי משפחות
    7
    8
    3261
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lono1
      lono1 נערך לאחרונה על ידי

אני מחפשת רעיון ליעד לקיץ הקרוב שיעמוד בכמה דרישות

1. יש לנו רק שבוע (בן חייל)

2. תקציב נמוך..... Sad

3. שילוב של טיולים בטבע (אני והבנים) וקניות (הוא והבת)

4. שיהיה באזור לונה פארק שווה שמתאים לילדים גדולים

תודה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Rוני
        Rוני נערך לאחרונה על ידי

רעיון ליעד לקיץ

מתכנן את הטיול הזה לקיץ, אבל נראה שברצלונה + הפירנאים יכולים לתת לכם פתרון טוב.

קצת קצר מידי, אבל נדמה לי שאפשרי.

את הלונה פארק תמצאו בפורט אוונטורה.

• צחצח המטייל
          צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

רעיון ליעד לקיץ

ברצלונה נראה לי מצויין. אבל בגלל ששבוע הייתי מסתפק בברצלונה וקוסטה דוראדה שהיא החוף שמדרום לברצלונה ולידה פארק אוונטורה.

אופציה אחרת היער השחר ופארק אירופה. לינה ביער השחור זולה יחסית. יש הרבה אפשרויות לטיסות זולות לאזור כמו לבזל וטיסה חדשה שיוצאת לשטוטגארט

• הדס ב
            הדס ב נערך לאחרונה על ידי

רעיון ליעד לקיץ

סלובקיה. טטרה נמוכים. גבוהים. גן העדן הסלובקי. לא יודעת לגבי לונה פארק אבל יש פארקי מים. טיסה לוינה זולה. השכרת רכב זולה. לינה זולה - להזמין מראש. תהנו

• אנשיםטובים
              אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

רעיון ליעד לקיץ

לא יודע מה המשמעות של בן חייל.

האם כשכתובים שבוע מתכוונים ל-7 ימים ברוטו? או נטו? או משהו אחר?

האם כשכותבים שבוע הכוונה 7 ימים, או הכוונה לשבוע מאד מסויים (תאריכים ידועים)

האם יש אפשרות שהבן החייל יחזור לבד ואתם תשארו עוד כמה ימים (או הפוך - יצטרף אליכם בהמשך)?

אם מדובר על תאריכים מאד מסויימים - הייתי מתחיל בלחפש טיסות לאותם תאריכים לכל יעד אפשרי. בתאריך מסויים - יתכן שטיסה ללונדון למשל תהיה יותר זולה מטיסה לבודפשט.

• glasha
                glasha נערך לאחרונה על ידי

רעיון ליעד לקיץ

עמק ריין ועמק מוזל או רק אחד מהם. הטיסות לפרנקפורט או קלן או דיסלדורף גם בסדר. עלות הלינה והאוכל ממוצעת מינוס לגרמניה. טבע נהדר, עיירות קסם, שופינג פנטסטי בקלן ובפרנקפורט ויש את פנטזיה לנד ליד קלן. בנוסף יש פארק חיות בר, כל מיני מסלולי אקסטרים. מותק של אזור, רגוע, שקט, ללא המוני תיירים, נוח להתניידות. תענוג גדול ולא יקר יחסית. 

אלונה 

• lono1
                  lono1 נערך לאחרונה על ידי

רעיון ליעד לקיץ

אנשים טובים הלוואי והייתי יודעת לענות לך... כרגע נראה שנזמין כרטיסי טיסה בלעדיו ונתפלל שהוא יוכל להצטרף ושנמצא כרטיס באותם הזמנים. אם נמצא משהו ממש זול אולי נהמר ונזמין לו מראש. קשה לי לנסוע בלעדיו, גם כי הוא לא יהיה חלק מהחוויה המשפחתית וגם בגלל התחושה של מה קורה איתו כשאנחנו שם. בשנה שעברה לא נסענו בגלל זה אבל שנתיים רצוף לא לנסוע... גם קשה Smile

לגבי היעדים - ברצלונה רובנו היינו למרות שלא ממש יצאנו ממנה אז אני אבדוק. אשמח לשמוע יותר עד כמה זה מתאים רק לשבוע.

סלובקיה עשינו טיול מקסים, אפילו כתבתי עליו בלוג נחמד באתר.

עמק הריין  ועמק מוזל זה משהו שממש לא חשבתי לכיוון, אני מתחילה לקרוא עליהם.

מה דעתכם על הולנד? מספיק זמן או שנשמור אותה לפעם אחרת.

• יונית
                    יונית נערך לאחרונה על ידי

רעיון ליעד לקיץ

צרת רבים נחמת....

בכל מקרה הגישה צריכה להיות מראש עם או בלי

לא רק בהיבט הטיסה

1. להזמין לו מראש ולהתפלל שיוכל להצטרף יותר ריאלי מאשר לחכות לרגע האחרון ולהעלות אותו על אותה הטיסה במחיר מוזל.

2. הזמנת רכב ל4 נפשות שונה מ5

3. הזמנת לינה ל4 נפשות שונה מ5.

אני הולכת על ה"מורחב" ומקסימום---- מפסידה את מחיר הטיסה שלו , מחליפה מכונית לקטנה יותר ונשארת עם הלינה הגדולה יותר.

שיקול נוסף

1. המשפחה מטיילת שבועיים (או 10 -12 יום) ואילו את החייל מחזירים לשדה כדי לחזור לארץ /לחלופין הוא מגיע באחור.

2. אם זו האופציה אז החלק הזה של הטיול (עיר) כדאי שיהיה בסמוך לעיתוי הטיסה הלא ברור של החייל, ובמרחק שדה תעופה-יעד טיול ריאלי להקפצה.

לדוגמה- טיול לפירנאים, אבל הוא יכול להצטרף רק אחרי 4 ימים אליכם. אז את 4 הימים הראשונים מבלים בברצלונה וקוסטה ברווה וכאשר הוא מצטרף עולים לפירנאים יחד והוא "מפסיד " את הקטע של ברצלונה ופארק השעשועים אבל מרוויח את הטבע.

אישית-אני מעדיפה שהוא (הפרטי שלי) יצטרף אחרי כמה ימי טיול , מאשר ל"החזיר" אותו לארץ ולבעסה של הצבא לבד...כשכולם ממשיכים לטייל- אבל תלוי איך מתארגן לכם.

לגבי השאלה על הולנד וטבע? -לא בדיוק הצד החזק שלה אלא אם אוהבים דיונות,שטוח, מסלולי אופניים ושיט

אבל---בהיבט אחר לגמרי- את מחפשת זול- והיא ממש לא עונה על הנ"ל.

מה עושה טיול זול?

מחירי טיסה קודם כל

מחירי לינה

מחיר רכב(נניח שאלו דומים)

מחיר אטרקציות ופעילויות.

מציעה כי תתמקדי קודם כל לאן את יכולה למצוא טיסות זולות - כי בקבוצה של 5 אנשים יש הבדל משמעותי בין 250$ לכרטיס ל550$ לכרטיס.

אחרי שתמצאי יעד אפשרי---- אפשר לשקול רלוונטיות עבורכם ביתר הפרמטרים שנדונו.

• 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון