מסלול משפחתי בהודו
-
שלום,
אנחנו זוג עם 3 ילדים (12, 9, 4) ומתכננים לצאת בתחילת אוגוסט לטיול של שנה במזרח. יש עוד זמן והכל יהיה נתון לשינויים אבל אנחנו מנסים בכל זאת לבנות איזו מסגרת כללית לטיול בידיעה שהכל גמיש ויכול להשתנות.
בקיצור, אנחנו נוחתים בצפון הודו (לאדאק) בתחילת אוגוסט, ובשאיפה להישאר בהודו חצי שנה לפני שתיגמר הויזה ונמשיך הלאה...
אשמח לקבל המלצות למסלול משפחתי בהודו לחצי שנה, כזה שיתאים למשפחה.
תודה!
-
מסלול משפחתי בהודוקצת קשה לתת טיפים על מסלול של חצי שנה שמתחיל באוגוסט אבל ניראה לי שאוגוסט ספטמבר אוקטובר בצפון בערך ואחר כך להדרים ובדרך לדרום כדאי לרישיקש. עד אוגוסט יש זמן לאסוף המון טיפים ולקרוא בלוגים שמשפחות כתבו. בהצלחה
-
מסלול משפחתי בהודואהלן,
כייף לכם...
התכנית שלכם להתחיל את הטיול בלאדאק בהחלט טובה, הן מבחינת מזג האויר והן מבחינת "הלם התרבות" (קל להתחיל בלאדאק).
מלאדאק מציע לכם להתחיל להדרים לאזור מאנלי והעמקים שמסביב לה, לאחר מכן: דארמאסלה, רישיקש, רג'סטאן, גואה ודרום הודו (לא חובה להיות בכל האזורים שציינתי, אך זה יהיה כיוון ההתקדמות שלכם מבחינת מזג האויר והסדר הכרונולוגי).
מקווה שאתם מודעים לבעיות הגובה בלאדאק. בדקו עם רופא המשפחה ורופא מטיילים לגבי הילדים והגובה וכן, שאר החיסונים.
טיול מהנה ומוצלח,
-
מסלול משפחתי בהודואחחחח... אם רק היתה לי שנה...
אם אתם מתחילים בלדאק, אולי יעזור לכם סיכום הטיול המשפחתי שלנו:
http://forum.lametayel.co.il/forum_msg/th-1211208
הילדים היו קצת יותר גדולים משלכם, אבל עדיין.
אחחחח... אם רק היתה לי שנה...
-
מסלול משפחתי בהודותודה!
ברור שקראתי...
אמנם אצלנו הם יותר קטנים אבל אני מקווה שאת הקטנה (4) נוכל להעמיס על פרדה ולטייל קצת.
-
מסלול משפחתי בהודואחרי שאתם מעמיסים אותה, תבדקו מדי פעם שהיא עדיין נושמת
. וברצינות, עם ילדים קטנים צריך מאוד להיזהר כשעולים לגובה. הם כנראה לא יותר רגישים לגובה ממבוגרים, אבל הרבה יותר קשה להבין מהם מה הם מרגישים ולאבחן בזמן. בקיצור, כמו שתאי אמר, תקראו ותיהנו.אחחחח.... אם רק היתה לי שנה...
-
מסלול משפחתי בהודויש לי המלצות מפה ועד קצה היקום. מציע כי תקרא קצת בבלוג שלנו - חצי שנה בהודו - travellingtaran.com
הדגנים עכשיו בהודו - http://thedagans.blogspot.co.il/ מציע לעקוב גם אחריהם.
הם בערך בגיל שלכם מבחינת הילדים, אנחנו היינו בגילאים קצת יותר קטנים.
זמין בפרטי/מייל/טלפון אם צריך.
-
מסלול משפחתי בהודולגבי עניין הגבהים חובה להתייעץ עם רופא וממליץ לקחת כדורים מתאימים.