סקוטלנד בקיץ הקרוב
-
זמן שהייה בסקאיילנו היה מזג אויר טוב בגלנקו. מתוך שבוע רק יום גשום אחד.
כנראה שבסקוטלנד מזג האויר זה עניין של מזל.
מצד שני, אולי ככל שהולכים מערבה לכיוון האוקיאנוס הסבירות לגשם הולכת ועולה?
-
זמן שהייה בסקאיישאלה קשה.
אני חושב שפשוט תצטרכי לקראו את הסיפורים לראות תמונות, להחליט איזה אטרקציות אתם יותר מתחברים ואז להחליט היכן להתמקם. -
זמן שהייה בסקאייהמידג'ס הפחידו גם אותי.
לנו לא היו מידג'ס בכלל באזור גלנקו, אבל לרובי כן. כך שגם היתושים זה עניין של מזל.
אני חושבת שבאבימור יש סטטיסטית פחות יתושים.
לגבי גשם - אנחנו זכינו ליומיים גשם (מתוכם רק אחד חזק), שניים מעוננים ו3 ימי שמש.
סקיי נחשב למקום גשום.
-
סקוטלנד בקיץ הקרובגם אנחנו היינו הקיץ בפיק המאד מהנה ושוב באדינבורו. לנו שוב בדירות המאד מומלצות של edinburgh princess street suites. אבל חברה לנה בטראוולודג ממול המלון דירות שלנו. מאד מאד מרכזי, ו-2 ילדים בחינם....... האוכל באדינבורו לא יקר....אלא אם כן חשבת על דירה ? ואז יש דירות במחיר יותר הגיוני באיזור ליד הים שניקרא edinburgh leith. מונית למרכז תצא לך כ-10 פאונד....ממש לא נורא.
-
סקוטלנד בקיץ הקרובטוב, השלב הראשון הושלם - כרטיסים הוזמנו ל 18 יום, דרך אייר בריסל

זה היה המחיר הכי משתלם, והחלטנו לקחת סיכון עם הקונקשיין הקצר - יצא לנו 425$ בממוצע לכרטיס לאדינברו.
עכשיו מנסה לחפש מלון/דירה באדינברו והמחירים מטורפים.
אניגמה , הדירות שהמלצת נראות אחלה, רק המחיר ממש גבוה..7400 שח ל-4 לילות..אמשיך לחפש

-
סקוטלנד בקיץ הקרובטוב, הזמנתי את הטיסות באייר בריסל ל-18 יום, והחלטנו לקחת סיכון עם הקונקשיין הקצר. גם לנו יש קונקשיין יותר ארוך בחזור..
מתכננים בהגעה להיות 3 ימים באדינברו (4 לילות).
אכן, המחירים מטורפים בזמן הפסטיבל. עכשיו זה הפרוייקט הבא - למצא מלון/דירה באדינברו.