Cirque du soleil בווגאס- הזמנת כרטיסים
-
שלום לכולם,
איך הכי כדאי/ משתלם להזמין כרטיסים למופעים של cirque du soleil בווגאס?
כמה זמן מראש רצוי להזמין?
תודה לעונים!
-
Cirque du soleil בווגאס- הזמנת כרטיסיםניתן להשוות מחירי כרטיסים בין המלון בו נערכת ההופעה למול האתרים SMARTVEGAS.COM ו- VEGAS.COM.
בנוסף, יש עמדות מכירה מוזלות לכרטיסים של הרגע האחרון או ליום יומיים קדימה.
אם חשוב לך לראות דווקא את ההופעה הזו במקומות טובים הזמיני מראש לאחר השוואה כפי שציינתי.
-
תוספתעמדות המכירה של הרגע האחרון פזורות לאורך ה- STRIP.
-
תוספתתודה רבה!
-
תוספתמור - שימי לב שרצות במקביל כמה הופעות של קרקס השמש. לא כולן טובות באותה מידה. כאשר קונים כרטיס - לבדוק לאיזה מהמופעים מדובר.
עמיחי
-
Cirque du soleil בווגאס- הזמנת כרטיסיםאני אתלבש קלות על השאלה שלך ברשותך.
איזה מהמופעים שלהם הוא המומלץ ביותר לדעתכם? ה KA? מייקל ג'קסון?
-
Cirque du soleil בווגאס- הזמנת כרטיסיםלדעתי ועל פי סדר העדיפות
1.KA
2.LOVE
3.O
4.מייקל ג'קסון
5.זומניטי
ל-O אין סיכוי להשיג בדוכני TIX4TONIGHT
לשאר יש לרוב אבל כתלות מקום.מחירים עד 50% הנחה
-
תוספתאני מתעניינת ב-O ובמופע של מייקל ג׳קסון. חוות דעת מישהו?
-
Cirque du soleil בווגאס- הזמנת כרטיסיםואיזה הכי מתאים לילדים?
-
תוספתהיי
תעשי חיפושים בפורום יש לא מעט המלצות נהדרות על O. אני טרם הייתי אבל מקריאה ההתרשמות היא שזה המופע שהכי מומלץ.
מצ"ב דוגמא אחת על קצה המזלג: עפרה
-
תוספתאנחנו כחובבי הביטלס (גם הילדים) דווקא נוטים לכיוון love
כרגע לא מצאתי שום הנחה לגביו ביולי 2015 (ימים שני עד חמישי)
לבעלי הנסיון האם יש סיכוי שיצוץ מבצע (ולא להצגת צהריים כי אם להצגת ערב) ?
האם מכיוון שמדובר במופע ותיק יחסית ישארו כרטיסים סבירים סמוך ליום ההופעה או כדאי למהר ולקנות ?
תודה
-
Cirque du soleil בווגאס- הזמנת כרטיסיםלילדים יש קשת רחבה של גילאים......
נראה לי ש KA הכי מרשים מבחינת האקרובטיקה
לי באופן אישי LOVE הכי נגע ללב בגלל שירי החיפושיות
-
ראיתי כמעט את כל הסירק דה סוליי. מבחינתי:1. מייקל ג'קסון+הביטלס= מעולים שניהם. פשוט מדהימים. מייקל ג'קסון מלא אנרגיה ובלאגן, מאד מתאים לצעירים. הביטלס מהמם לכל הגילאים.
2. O
3. KA+ זארקנה
4. זומניטי
5. מיסטר
ואגב, למי שמעל גיל 18 בלבד, אהבתי גם את אבסינת' שאינו סירק דה סוליי, אבל די דומה בסגנון, באולם אוהל מחוץ לסיזר'ס פאלאס, וגם הדיווא'ס - דראג שואו מדהים בקוואד.
אני מאד ממליצה תמיד על טרי פייטור- פיתום חקיין ומצחיק להפליא. אחת ההופעות הטובות בווגאס- לכל הגילאים, אבל חשוב לדעת אנגלית ברמה סבירה לפחות כדי להבין את הבדיחות.
-
וכמובן, גם זומניטי מעל גיל 18 בלבד. -
ראיתי כמעט את כל הסירק דה סוליי. מבחינתי:הילדות בנות 12, 14.
ראו את בלו מן גרופ בברלין ומאד מאד אהבו.
אז KA / O?
הן לא ממש מכירות שירים של ביטלס או מייקל ג'קסון.
מילא אם היה וואן דיירקשן

-
ראיתי כמעט את כל הסירק דה סוליי. מבחינתי:אני באותה התלבטות וקראתי די הרבה שאלות בסגנון הזה גם פה וגם בטריפ אדוויזור ובסופו של דבר הכל עניין של טעם.
אם אני עושה סטטיסטיקה של מה שקראתי אז O הכי מומלץ.
דנה
-
LA NOUBA באורלנדוהאם מומלץ עם ילדים בגילאי 8-15?
-
רוז - הדיוואס עבר מהקוואד ללינק:)אבל מה זה משנה?
מופע אדיר. בפעם הבאה שאני מגיע אני בטוח שם שוב.
-
ראיתי כמעט את כל הסירק דה סוליי. מבחינתי:מעניין שאף אחד לא התייחס פה למיסטרי.(Mystère)
יש סיבה? דווקא ראיתי הרבה המלצות שזה מומלץ כמופע ראשון (אף פעם לא הייתי בהופעה של סירק דה סוליי...)
למישהו יש דעה בעניין ?
-
מיסטר בסדר גמור, אבל המועדפים שלי הם השנייםשהומלצו- דהיינו הביטלס ו ONE. אורן- תודה על העדכון. ראיתי דיוואז בדיוק לפני שנה בקוואד.
שירליץ, אני חושבת שהילדים שלך ייהנו במייקל ג'קסון גם אם הם פחות מכירים את השירים. אם אני צריכה לחשוב על האחיינים שלי (2 הג'מוסים המגודלים והאהובים עליי מאד הם בני 18 ו - 16 כשהגדול חובב מטאל וחושב שאנחנו לא מבינים כלום במוזיקה, והצעיר יותר חובב רוק), הם היו נהנים מאד מאד ב ONE.
עוד הופעת ילדים (הרבה פחות למבוגרים, אני התייבשתי יפה מאד) זה ה JABBAWOKEEZ בלוקסור.