ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

כמה שאלות אנגליה ולונדון

פורום טיולי משפחות
    20
    56
    16310
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אנשיםטובים
      אנשיםטובים נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים

באוגוסט טסים לאנגליה. טיסות איזיג'ט ללוטן ומלוטן. טסים הלוך במוצ"ש, וחוזרים בחמישי בבוקר אחרי 12 לילות.

זוג +3 בגילאי 11,8,5 (בקיץ)

החלוקה שמסתמנת כרגע היא:

מוצ"ש - לינה בשדה (נוחתים לקראת חצות)

ראשון בבוקר שוכרים רכב ויוצאים לטיול (עוד לא סגור לאן) - 6 ימים מלאים ואולי חלק משבת

שבת מגיעים ללונדון ומחזירים רכב

שבת עד חמישי - מבלים בלונדון - 4 ימים מלאים וחלק משבת

חמישי - מונית לשדה והבית (טיסה בצהריים)

כמה שאלות:

האם החלוקה בין טיול עם רכב לבין לונדון נראית סבירה?

לינה בשדה (בלילה הראשון) - אני צריך חדרים מקושרים, וקרוב לשדה, כאשר באחד החדרים נדרש מקום ל-3 (למשל מיטה זוגית + ספה). באופן משעשע (או שלא) אני בקושי מוצא אפשרות לחדרים מקושרים ל-5 (רק ל-4). כרגע הזמנתי את הילטון גרדנס בעלות של כמעט 200 לירות כולל מיסים (לזוג חדרים). אשמח להצעה זולה יותר

לינה בלונדון - בינתיים שמתי עיין על מלון citadines ליד כיכר טרפלגר. יש שם דירות עם שני חדרים + סלון ב-300 לירות כולל מיסים. המחיר אומנם נראה סביר ביחס לחלופות, אבל אשמח לרעיונות נוספים.

אולפני הארי פוטר - האם יש יתרון להגיע אליהם עם אוטו - בשבת בבוקר בדרך ללונדון, או שאפשר וכדאי להגיע אליהם מלונדון עם תחבורה ציבורית?

החזרת הרכב השכור - ממה שאני מתרשם בינתיים (רק הצעה אחת ביד), החזרת הרכב בתוך לונדון תגרור דמי החזר של ~50 לירות, ובנוסף תחנת ההשכרה בעיר נסגרת מוקדם בשבת (ככל הנראה 5 אחה"צ - רק אחרי שאסגור לינה אסגור תחת החזרה). אני יכול להחזיר בשדה (לא יודע אם שדה אחר יגרור דמי החזר), אבל זה יגרור לוגיסטיקה של כניסה לעיר, פריקת המשפחה, חזרה לשדה ותחבורה ציבורית לעיר, או לחילופין מונית לכל המשפחה לעיר (שזה יתרון שלא נוהגים בלונדון, אבל עולה יותר כסף ופחות נוח). דעות או תובנות בנושא?

המלצות על מחזמר?

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • משפחה בהכנה לטיול
        משפחה בהכנה לטיול נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות אנגליה ולונדון

בוקר טוב

דבר ראשון - איזה כיף!

אנחנו הינו שבוע בקוטסוולדס ושבוע לונדון והחלוקה היתה אחלה

בלונדון בזמנו ישנו בפרמייר אין יוסטון. בגיחה האחרונה שלנו ללונדון ישנו בנובוטל פדינגטון. שניהם היו נוחים וטובים.

בלילה הראשון אכן ישנו בשדה. הינו עם ילדה אחת אז אין לי תובנות על חדרים מקורים אבל תנסה, ישנו באיביס שבשדה והיה אחלה. משם לקחנו את הרכב ויצאנו לדרך.

בחזור החזרנו בלונדון וה היה סיוט. הכניסה לעיר קשה ומפוקקת, לא מצאנו את המלון ואיחרנו להחזרה ובדיעבד גם קיבלנו קנס על עבירת תנועה כלשהיא בעיר. אולי עדיף להחזיר בלוטון ולקחת הסעה משם למלון

מחזמר - היתי עם ביתי בת ה-7 במלך האריות והיה נחמד. למרות שהכירה את הסיפור ביקשה שאתרגם סימולטנית וזה קצת היה קשה.

בלונדון יש מלא מה לעשות ותלוי מה הקצב המשפחתי. אם אתם אוהבים ערים, אולי תקדישו ללונדון עוד יום יומיים.

נעמה

• עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות אנגליה ולונדון

לגבי אולפני הארי פוטר - אם תגיע בשבת עם הרכב לדעתי זה פתרון מצויין.

הגעה לאולפנים כרוכה ב3 נסיעות: הגעה מהמלון לתחנת רכבת איסטון, נסיעה ברכבת לעיר ווטפורד ומשם עוד אוטובוס לאולפנים. סה"כ כשעתיים לכל כיוון. רכב יחסוך לכם המון זמן. 

אפשר גם ללון קרוב לאולפנים ולהזמין את הסיור הכי מוקדם בבוקר (תחילת הביקור היא בסיור מודרך, ההמשך הוא חופשי).

• ronitzaw
            ronitzaw נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות אנגליה ולונדון

לדעתי אם אתה נכנס לעיר בשבת (או ראשון) אז לא אמורים להיות פקקים נוראיים. כמובן שצריך תוכנת ניווט טובה אבל אחרי שבוע בנהיגה באנגליה נראה לי לא בעייתי במיוחד. 

אם יש לך ממילא רכב אז עדיף לנסוע איתו לאולפנים. טיפ קטן: אם אתם ב-watford (איפה שנמצאים האולפנים) ואתם בענין של קניות/פריימרק אז יש שם קניון שיש בו את כל המותגים שתמצא באוקספורד סטריט ובעיקר יש שם חנות פריימרק שהרבה פחות עמוסה מהסניפים באוקספורד. 

קח בחשבון שיתכן וליד המלון בטרפלגר לא יהיה מקום אפילו לעצור כדי לפרוק את המזוודות והמשפחה לפני החזרת הרכב. בלונדון בהרבה מקומות שבהם אסורה עצירה ישנן מצלמות ובמידה וצולמת עוצר שם תקבל קנס גם אם מישהו היה ברכב.  (לא כמו בארץ שאתה עוצר לשניה לפיצוציה ומישהו נשאר ברכב במידה והפקח/שוטר יגיע). 

לגבי מחזמר - לא רלוונטי לדעתי לבן 5. זה מאד ארוך (כשלוש שעות) ומייגע גם למבוגר. מה שלא תבחר כדאי שהילדים יכירו קצת קודם. הייתי לפני לא מעט שנים עם בן 7 במרי פופינס והוא מאד נהנה אבל נראה לי שזה כבר לא מציג.

יש בסוף אוגוסט בלונדון דבר שנקרא kids week שבו מקבלים כרטיס חינם לתיאטרון לילד על כל כרטיס למבוגר. שווה לעקוב מתי נפתחת המכירה. בד"כ ביום פתיחת המכירה יש לחץ גדול על האתר והכרטיסים אוזלים מהר אבל לא להתייאש, כמה ימים ואפילו שבועות אח"כ הם משחררים עוד כרטיסים למכירה.

http://www.kidsweek.co.uk/

• אנשיםטובים

כמה שאלות אנגליה ולונדון

תודה לכולם

לגבי לינה בשדה - באיביס אין חדרים מקושרים לרוונטיים. רעיונות נוספים?

אחת הסיבות שבחרתי להתחיל בטיול ולסיים בלונדון היא שלא נצטרף להתחיל לנהוג בתוך לונדון. כבר נהגתי בעבר בצד הלא נכון של הכביש, אבל אף פעם לא בעיר גדולה (העיר הכי גדולה הייתה ניקוסיה ואי אפשר להשווות. כמובן שאין אפשר להשוות כמעט אף עיר ללונדון Smile). וחלק מהמחשבה על לבחור את יום שבת כיום המעבר היה גם שיקול הכניסה לעיר לא באמצע השבוע (ראשון היה יותר טוב כמובן, אבל רוב תחנות ההשכרה סגורות)

ברור לי שמחזמר עם הקטנה לא יהיה קל, וגם הגדולים יותר לא מבינים אנגלית. אבל כבר הגיע הזמן. יצא לנו להיות איתם במנהטן וויתרנו על הצגה מאותם שיקולים, ושנה שעברה שקלנו את מלך האריות שהציג בבאזל וויתרנו (גם מישקולים פיננסיים כמובן). אבל נראה לנו שהגיע הזמן. אולי נתפצל, אבל לא נראה לי.

הבעיה עם החזרת רכב בשה התעופה היא שהוא רחוק. מהשדה בלוטן לעיר זו נסיעה לא קצרה. במונית הבנתי שמדובר על 100 לירות לפחות. אפשר לקחת אוטובוס לעיר ומשם מונית. זה יהיה קצת יותר זול כמובן, אבל פחות נוח. מצד שני - זה יתקזז עם דמי החזר בעיר אם יהיו.

הבעיה עם הרחוק זה שאם רוצים את אולפני הארי פוטר עם רכב, צריך מהאולפנים לחזור אחורה לשדה. בזבוז נוסף של זמן. עדיין אפשרי כמובן, אבל בזבוז.

אנחנו בהחלט אוהבים ערים. שקלתי גם להקדיש יותר ימים ללונדון על חשבון שאר הטיול. אבל אז כנראה שלא ישאר בכלל זמן ולא בטוח שזה שווה את המאמץ.

מישהו חושב שעדיף להוסיף ימים ללונדון?

אתם חושבים שעדיף להפוך את הסדר? קודם לונדון ואחר כך לצאת מהעיר?

• אוליב י
                אוליב י נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות אנגליה ולונדון

בעיני חלוקה מצוינת של הזמן.

בשאלת "לאן" - אני ממליצה בחום על וויילס, הצד שקרוב לאנגליה. מדובר ב4-5 שעות נסיעה, וחוץ מאטרקציות "כבדות" יש שם הכל.

אנו מאד אוהבים את וויילס וחזרנו לשם מספר פעמים עם הילדים. יש שם מסלולים בטבע שמתאימים לכל הגילאים, מוזיאונים פתוחים שיכולים למלא יום שלם, טירות, מוזיאונים רגילים, מוזיאונים אינטראקטיביים והמון פינות חמד. אם אתם חובבי ים אז יש שם גם חופים נהדרים ואתרי גלישה מצוינים.

לגבי לינה אני לא יודעת לעזור לך, כי אנחנו לא עשינו את זה גם כשהגענו בלילה.

לגבי הרכב ואולפני הארי פוטר - נראה לי הגיוני להגיע לאולפנים עם הרכב, אח"כ להחזיר אותו בלוטון ולנסוע באוטובוס [איזיבאס]. זה קצת  מסורבל אבל לגמרי סביר, עשינו את זה ולא נרשמה טראומה. ברור שמונית הרבה יותר נוח אבל גם הרבה יותר יקר...

לגבי מחזמר - אנחנו לא לקחנו בגיל 5, המחזמרים ארוכים מאד ובפרט למי שלא דובר אנגלית. ילדינו דוברי אנגלית ולמרות זאת לא לקחנו בגיל זה.

המחזמרים שילדינו אהבו - מרי פופינס, צ'רלי בממלכת השוקולד.

אנחנו לא רצינו ללכת למלך האריות כי בעיני הוא לא מתאים לגילאים הקטנים.

בד"כ באוגוסט יש kids week שאז יש הנחות משמעותיות גם על מחזמרים, רק שצריך לתפוס את זה מתי שהם מפרסמים כי הכרטיסים נמכרים מהר.

עוד דבר שכדאי לעשות זה להכין תכנית גיבוי בפנים לכל תכנית בחוץ. גם באוגוסט, ובעצם כל השנה, יכול לרדת מבול באנגליה. אם יש רק טפטוף זה לא נורא ואפשר עדיין לטייל ולבלות בחוץ, אבל אם יורד  מבול זה לא מעשי ולא נעים.

באוגוסט האחרון היינו באנגליה [+וויילס] ובמשך יומיים ירד גשם שוטף כל הזמן. אלו היו יומיים שבהם תכננו לבלות בחופים והיתה אכזבה רבתי [ביחוד כי בנוסף היה גם פנצ'ר בגלגל שחירב את התכנית החלופית...כן הגענו לחוף בסוף ע"ח תכנון של יום אחר].

• לִי
                  לִי נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות אנגליה ולונדון

רשת citadines קיבלה רשמים טובים בפורום (מאורנה ולורה, אם אני לא טועה)

הסניף בטרפלגר ממוקם מעולה, רשת מלונות דירות עם מטבחון וביקורות טובות.

ניתן למצוא את הרשת גם בבוקינג, מציעה לשריין בהקדם! עם אפשרות ביטול. 

אם נרשמים חינם למועדון באתר הרשמי, אפשר להשיג מחיר יותר טוב.

ממליצה על מלך האריות, יפה מאוד ומושקע. מתאים לגילאי הילדים, לדעתי.

במהלך המופע השחקנים עברו במעברים בין הקהל... 

כדאי להשמיע את השירים של אלטון ג'ון, לקרוא את הספרים המקסימים של דיסני,
                  יש בגרסה ארוכה ומקוצרת (גם בספריות) ולהקרין את סרט דיסני הרבה בבית.

תנסה להשיג כרטיסים במסגרת מבצע אוגוסט שהילדים חינם, איך שתפתח המכירה.

המחירים במזנון של התיאטרון מאוד יקרים, אולי להצטייד מראש בפופקורן ושתייה.

מציע לבחור במופע בשעת צהריים.

חשוב להקדים למופע, או לטייל לפני כן באזור (מוזאון התחבורה, קובנט גרדן)

לנו היו פקקים רציניים והגענו ברגע האחרון...  

בהצלחה

• Jenny2
                    Jenny2 נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות אנגליה ולונדון

אפשר אולי לשנות את הסדר:

יום ראשון: לקיחת רכב וביקור באולפני הרי פוטר ובהמשך היום התקדמות מעבר ליעד הטיול מחוץ ללונדון (קוטסוולדס או ווילס כפי שאוליב הציעה, שאז האולפנים ממש בדרך מהשדה לכביש ה M40 המוביל מערבה).

ימים שני-ראשון טיול מחוץ לעיר , החזרת הרכב בשדה התעופה ביום ראשון ונסיעה במונית (לדעתי יותר בסביבת ה 60 פאונד) או אוטובוס. ממש לא הייתי נכנסת לאזור כיכר טרפלגר עם רכב.

לגבי המלונות בשדה- האם שלחת מייל/ התקשרת לשאול אם יש סידור למשפחה בת 5 איש ?  לעתיים בתקשורת ישירה מגלים פתרונות שלא מופיעים באתרי ההזמנה.

• סמדרולה
                      סמדרולה נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות אנגליה ולונדון

ממליצה לקבל הצעת מחיר ממוניות שדה תעופה

BA Transfer

המחירים לא כ"כ יקרים ושווים את הנוחות

• צחצח המטייל
                        צחצח המטייל נערך לאחרונה על ידי

כמה שאלות אנגליה ולונדון

ה Citadines מעולה. מיקום מושלם מרחק הליכה קצר מהתמז מטרפגר קובנט גרדן ולסטר סקוור. ועם תחנת טיוב מרחק קצר ביותר. ממליץ מאד

• דוקטור דו ליטל
                          דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

אם כבר להחזיר רכב בשדה תעופה למה לא היתרו

או גאטוויק? התחבורה הציבורית מהם למרכז העיר הרבה יותר נוחה ומכיוון שהם קרובים יותר מונית תעלה פחות.

• איריס ס.
                            איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

לפני מספר שנים טיילנו באנגליה . לנו 4 לילות בקוטסוולדס, 4 לילות בצפון ויילס ו 5 לילות בלונדון. היה מגוון ומוצלח מאד. נכנסנו במוצש ללונדון לקחנו דירה באזור ווסט קנסינגטון שהחניה מותרת ברחוב בסופש. 

החזרנו רכב בראשון בבוקר בסניף של סיקסט בתחנת ויקטוריה . היה פתוח ( שווה בדיקה) 

הכניסה לעיר בשבת לא היתה קשה וגם הנסיעה בראשון בבוקר היתה קלה. לא היתה כמעט תנועה.  בתחנה קנינו טרוולקארד שיהיה לנו להמשך הטיול בעיר. משם המשכנו ברגל לארמון המלכה. הסידור היה מוצלח וקל. 

לטעמי שווה להתחיל בכפר ולסיים בעיר. 

אולי יתאים לכם פתרון מסוג זה

איריס

• אנשיםטובים

ושוב תודה לכולם

לגבי מלון בשדה התעופה - אני חושב שהרמתי טלפון כבר לאיזה 10 מלונות, ורובם לא היו רלוונטיים (אין חדרים מקושרים מתאימים, או סתם מאד מאד יקר). אני תמיד מאמים בלדבר עם המלון (פקיד הקבלה) ובאותה הזמדנות אני שואל על מסנה החדר,עלות המונית מהשדה, כמה עולה ארוחת הבוקר (אם לא בדיל) ועוד. ככה אני משווה את המחיר הכולל מבחינתי של המלון (ואת מידת הההתאמה שלו לצרכים שלי).

לגבי אפשרויות להחזרת רכב - בינתיים התמקדתי בחברת אנטרפרייז והיא גובה דמי החזר אפילו בשדה תעופה אחר. אבל בכל מקרה זו לא נקודה קריטית כרגע. אני מניח שנזמין רכב רק עוד חודש חודשיים כשיכנסו כל מחירוני הקיץ לכל החברות ואז נעשה חישובים של דמי החזר ומקומות החזר

עוד כמה שאלות ברשותכם:

בכל זאת בעניין המלון בלונדון שתהיתי לגביו. 300 לירות (מוזר לי לדבר שוב בלירות Smile, אבל אני לא אוהב לכתוב את המילה פאונד) זה אומנם מאד יקר, אבל ממש לא ביחס לסביבה. גם כשהסתכלתי על דירות ב airbnb ומלונות אחרים ראיתי שכדי לרדת במחיר אני צריך להתרחק מהותית מהמרכז. אני מנסה להבין האם 300 זה סכום סביר ללונדון, או שזה יקר ויש אפשרויות טובות זולות יותר. דגש על טובות.

אני בכל זאת מאד מתלבט האם 4 ימים נטו בלונדון זה מספיק. כמו שאני אישית הערתי למישהו בשרשור אחר היום (אבל לטעמי בנסיבות אחרות) 4 ימים זה ממש לא הרבה. היות והטיול עם הרכב הוא הפחות חשוב (ועובדה שעוד לא החלטתי לאן) ולונדון זה היותר חשוב, אז אני תוהה אם להוסיף עוד יום אחד (לפחות) ללונדון על חשבון שאר הטיול.

אגב - לונדון כמובן יותר יקרה, אבל ממה שאני מתרשם כל אנגליה יקרה יחסית. לא נראה לי שאני אשלם 100 לירות ללילה מחוץ לעיר, ויש גם את עלות הרכב השכור (למרות שבלונדון יש גם עלות של תחבורה ציבורית). מה שאני מתכוון זה ששיקול העלות לא כזה דרמטי בשאלה לונדון או משהו אחר.

• איריס ס.
                                איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

אנחנו היינו 4 ימים נטו ( חמישה לילות) והרגשנו שמספיק אבל זו היתה פעם רביעית ולא ראשונה ( לילדים ראשונה).

בטיול עם ילדים אני מרגישה שקשה להתנהל בעיר כקבוצה יותר מארבעה ימים וזה המספר המתאים לנו.  בהנחה שכמובן תחזרו כי לונדון מגוונת ויש המון מה לראות ולחוות. 

• אנשיםטובים

זה בדיוק מה שאני תוהה. לא אני ולא הילדים היינו אי פעם בלונדון, ואישתי פעם אחת לקצר.

האם נחזור שוב ללונדון - אני רוצה לאמר שסיכוי גבוה שכן, מצד שני עובדה שעד היום לא הגעתי נכון? אז אולי הסיכוי לא כזה גבוה Smile.

דווקא לנו אין בעיה עם טיול עירוני. בבודפשט היינו שבוע נטו (8 לילות), בניו יורק כמעט 4 ימים מלאים ובעוד מקומות.

עוד לא התחלתי למפות ממש את לונדון, אבל אני בטוח שיש בה הרבה, וגם שבוע שלם לא יספיק.

הבעיה היא שיש לי 11ימים נטו לטיול כולו. מעבר מהעיר החוצה או הפוך + אולפני הארי פוטר + התעסקות עם לשכור רכב בפועל שותה יום שלם כלומר נשארנו עם 10 ימים. אני יכול לחלק 5-5, אבל אני מרגיש שלחלק 6-4 לטובת לונדון כבר מתחיל להיות בעייתי לטיול מחוץ לעיר (4 ימים זה לא הרבה).

ברור לי שאין תשובה נכונה, ובסופו של דבר אני צריך להחליט. אבל אני באמת מאד מתלבט.

למרות שאם נעביר את הארי פוטר ליום הראשון כמו שהציעו פה, תהיה לי הרבה גמישות בין לנסוע על הבוקר ישר ללונדון, או לעשות עוד יום טיול ולהחזיר את הרכב בערב (בכל מקרה משלמים על היום הזה). כמובן כפוף לשעות הפתיחה של תחנת השכרת הרכב ו/או שעות של אוטובוסים מהשדה.

• אוליב י
                                    אוליב י נערך לאחרונה על ידי

אם ככה, אולי כדאי באמת להפוך את הסדר, לתת את רוב הימים ללונדון ו4 ימים מחוץ ללונדון.

אם תשהו במקום קרוב יחסית - למשל קוטסוולדס - הנסיעה מלונדון לא תהיה ארוכה.

4 ימים זה לא הרבה אבל גם לא מעט [אנו היינו בוויילס באוגוסט זה 4 ימים והיה מצוין, ו6 ימים הינו בלונדון, לפני ואחרי]

הבעיה בלהפוך את החלוקה היא שאם במקרה נפלתם על רצף ימים גשום, זה מבאס [בלונדון זה פחות בעיה כי חצי מהזמן תהיו בפנים בכל מקרה].

• יונית
                                      יונית נערך לאחרונה על ידי

אם כבר 11 יום למה לא לונדון?

משפט אחד תפס לי את העין

"בבודפשט היינו 8 לילות- 7 ימים"

אם זה המדד- אז-

לגמרי לא חושבת שזה מופרך להשקיע את כל 11 הימים בלונדון

(גם אם להארי פוטר תסעו מתוך העיר עצמה) גם אם תרצו יום נוסף (ווידנזור או האמפטון קורט או כל יעד אחר -אפשר על בסיס לינה בלונדון)

כל האופרציה של החלפת לינה-השכרת רכב ....תשקול מה כלכלי לכם יותר, אבל לא פחות מכך מה יותר נכון לכם ארגונית? (פריקה-אריזה -התמקמות).

• Alonso1969
                                        Alonso1969 נערך לאחרונה על ידי

מה נחשב לאזור טוב למיקום המלון בלונדון?

• justwondering
                                          justwondering נערך לאחרונה על ידי

היי אנשיםטובים!

קודם כל, תהנו! גם מהתכנון!

דבר שני, אנחנו לנו עם משפחתי במלון  citadines ליד כיכר טרפלגר. אני חייב לציין שהמלון במיקום מעולה,ממש במרכז לונדון! מרחק של כ-5 דקות הליכה מתחנת הטיוב אמבנקמנט.

לפני כשנתיים היא הייתה בשיפוצים ונסגר אחד הקווים אליה, אבל לדעתי כבר סיימו את השיפוצים מאז. שווה בדיקה בכל מקרה.

אני חייב לציין שזהו מלון יקר, וגם יש תמורה למחיר, מכונת קפה(ושוקו וכו') בלובי של המלון, בחינם לשימוש האורחים ועוד. אבל החדרים לדעתי קצת קטנים.

אנחנו היינו 4 אנשים, מיטת ספה שנפתחה ועוד מיטה בחדר שינה(חדרי ה-2 חדרי שינה נגמרו).

אני כן חושב שבשלב הזה אתם יכולים למצוא אפילו אופציות זולות יותר ובאותה מידת נוחות. יצא לנו גם ללון במלון go native earls court שגם בו יש חדרים מעולים ונוחים(דירות במלון) עם כמה חדרי שינה, והוא זול לדעתי בלא מעט מסיטאדינס. אך, הוא במרחק של כ-10 דק' הליכה, אולי קצת יותר מתחנת הטיוב ארלס קורט. חייב לציין שבבוקר ההליכה מאוד נעימה, הליכה שעוברת בשכונה לונדונית נחמדה ביותר, אך בערב היא קצת מעיקה.

ממליץ גם לבדוק את האופציה של http://www.smartcityapartments.com לנו בדירה שלהם שעל רחוב אוקספורד סטריט. דירה מעולה ומיקום מנצח, אך לדעתי המחיר שלהם יקר. שווה לבדוק אם בהזמנה מראש המחיר סביר יותר(ואולי את הדירה שלהם שבקובנט גארדן, שגם היא במיקום מעולה, למרות שלדעתי משפצים את התחנת טיוב שם...שווה לבדוק).

אם זהו הביקור הראשון שלכם בלונדון, 4 ימים נראים לי מעט...שווה לחשוב על חלוקה שונה, או לוותר על אחד היעדים. בלונדון אפשר לטייל בכיף גם 12 ימים, אפילו לשלב גיחות אל מחוץ ללונדון(וינזדור, אוקספורד וכו').

• פסגות מושלגות
                                            פסגות מושלגות נערך לאחרונה על ידי

אם זו הפעם הראשונה שלך בלונדון, ואין לכם בעיה עם ערים, אז אני מצטרפת למי שהציע לעשות את כל הטיול בלונדון, בכלל בלי רכב. אפשר לצאת יום אחד לאולפני הארי פוטר, יום אחר ללגולנד בווינדזור. אנחנו בזמנו יצאנו יום אחד לכפר של פו הדב.

אם אתה רוצה להוזיל באמצעות לינות מחוץ לעיר אז אפשר אולי להקדיש 3 ימים רצופים מהטיול (בהתחלה או בסוף) לנקודות עניין ספציפיות כמו שציינתי. אבל הכוונה היא שה-3 ימים לא יהיו טיול לאזור מסויים אלא בפירוש דגימת כמה נקודות עניין ספציפיות שתבחרו במרחק סביר מלונדון (לא חסרות כאלה).

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 1 / 3
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון