מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...
-
מתכנן 3 שבועות בארהב.
עוגנים: מגיעים יומיים לפני קרוז + קרוז ממיאמי. 4 ימים אחרונים בניו יורק.
נשאר שבוע פלוס קצת באמצע.
עשינו כבר:
ניאגרה+וושינגטון
וגאס + גרנד + פאואל + ברייס + ציון
בעבר הרחוק מאוד: סן פרנסיסקו/LA/סן דיאגו, וגם סולט לייק עד ילוסטון וכו.
אורלנדו פעמיים
מחפש רעיונות.. אין בעיה לטוס ממיאמי למקום כלשהוא ומשם לניו יורק
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...למתי מתוכננת הנסיעה ומה הרכב הנוסעים?
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...שאלת מועד הנסיעה חשובה ביותר. בהנחה שלא מדובר באמצע הקיץ, מדוע שלא תטפס צפונה מפלורידה לכוון ניו יורק. ניתן לטפס בהתחלה לאורך החוף, ואחר כך לעבור מערבה לכוון הרי האפלאצ'ים.
את פלורידה עצמה אינני מכיר, אבל שמעתי שגם מערבה של המדינה מענין, למשל איזור טמפה.
אני יכול להמליץ על צ'רלסטון בקרולינה הדרומית. לסוואנה טרם הגעתי, אבל גם היא עיר היסטורית וכנראה מענינת בדרך הזו. בקרולינה הדרומית יש פארק לאומי חדש שנפתח לאחר הביקור האחרון שלי באיזור. גם בהמשך הדרך צפונה מלא בערים היסטוריות, ובחלקו המערבי הרי האפלאצ'ים, כך שניתן להחליט מה עדיף וגם לשלב ביניהם.
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...אם אתה כבר בפלורידה, יש מה לראות בה לא מעט גם ללא אורלנדו: הקיז, אברגליידס, הצד המערבי של פלורידה.
אפשר לעשות סיבוב במדינות דרום-מזרח ארה״ב כולל ניו אורלינס.
אם לטוס ליעד אחר, אפשר בקולורדו לעשות סיבוב נחמד מאוד, אבל השאלה באיזה תקופה אתה מתכוון לעשות זאת.
וסתם רעיון מופרע: היום בעידן הפשרת היחסים, חשבת על קובה ?
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...חגי תשרי -משפוחה - 2 מתבגרים ועוד קטנטונת...
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...כמו שכתבו אפשר לעשות טיול מאד יפה ממיאמי ועד הקייז ובחזרה כולל טמפה בה לא הייתי אך שמעתי שמוצלחת מאד
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...אם חושב לעשות את הדרך ברכב ממליץ לשלב עצירה של כמה לילות במירטל ביץ' דרום קרוליינה , עיר קייט שהרבה מהאמריקאים אוהבים לבוא אליה בחופשות.
היינו שלושה לילות ואהבנו את המקום.
עופר
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...שיקגו?
לא ציינת שביקרת בעיר וזה קצת מפתיע לאור הניסיון העשיר שלך בארה״ב. לשיקגו כמובן יהיה קל להגיע בטיסה ישירה ממיאמי ולחזור בטיסה ישירה לניו-יורק, כנראה בטיסות של אמריקן או יונייטד.
זו העיר האהובה עלי בארה״ב ואין בעיה לבלות בה שבוע. אם תרצו תוכלו לצאת גם לטיולים יומיים - למשל למילווקי, אם כי לא ניסיתי בעצמי. באופן יחסי מחירי המלונות בשיקגו שפויים לגמרי יחסית לערים בגודל שלה.
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...אפשר לבקר בכף שבוע בפלורידה.
לא ברור מתי תהיו שם אבל צריך לקחת בחשבון את מזג האוויר אם מדובר בעונה שסביב ספטמבר אוקטובר כי אז ניתן לצפות ללחות וגשם.
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...סתם מחשבה - חגי תשרי מתאים לעונת השלכת לא? אם יש לכם שבוע אחרי הקרוז ולפני ניו יורק, אולי כדי לשקול לטוס לאזור בוסטון / ניו יורק ולטייל שבוע ולהחזיר את הרכב בכניסה לניו יורק?
מציעה כמובן למומחי האזור לפרט, אבל נשמע לי שילוב מגוון ונחמדאחרי הקרוז ולפני מנהטן..
אגב אסייג שעוד לא הייתי בטיול שלכת באזור (כרגע עדיין בגדר חלום שלצערי כל פעם מחדש נדחה) אבל כן הייתי בקרוז ואח"כ ניו יורק, היה מושלם.
תהנו!
-
מחפש רעיון לשבוע בערך באמצע...מעדכן:
טיסות הוזמנו.
של אלאיטליה.
רק לצורך המידע: מדובר על אוקטובר, והיה עכשיו מבצע של אלאיטליה למחירים מעולים. 730$ לאדם להלוך מיאמי חזור מניו יורק. לאחר כמה ימים המחיר קפץ ל 780$.
אם היינו גמישים, שינוי החזרה בעוד שבוע, היה מוריד את המחיר ל 560$ !!! לאדם.
הבעיה מבחינתי היתה, שהכרטיסים non refundable. בדקתי את הביטוח החדש של הביטול מכל סיבה. זה 6% פרמיה ועוד 20% השתתפות עצמית.
אז במקום לשלם לביטוח, הוספתי עוד קצת ושידרגתי לפרמיום אקונומי. טסתי במוצר הזה באלאיטליה והוא מעולה !
כרטיסי טיסה פנימיים, נשתמש במיילים שצברנו מטיסות קודמות עם אלאיטליה. זה יממן לנו 4 כרטיסים עם דלתא.
הקרוז - בתהליכי הזמנה. יש מבצעים טובים כרגע של רויאל קריביאן.
ונשארנו עדיין ...עם השאלה... מה עושים אחרי הקרוז ? יש לנו כ 10 ימים.
לגבי שלכת - כתבתי כבר שעשינו את המסלול ניאגרה-ניויורק. וראינו שלכת.
לגבי שיקגו - האמת לא קראתי עליה. ושואל עצמי האם יש מה לעשות סביב ל 10 ימים...
לגבי פלורידה - כפי שכתבתי היינו באורלנדו פעמיים, והשאלה האם נסיעה ברחבי פלורידה תעניין את הילדודס.
ניו אורלינס יכול להיות מעניין...
נסיעה מפלורידה עד ניו יורק - מלבד המון שעות הגה, אבדוק מה יש לעשות בדרך ...ולא נדבר על ה DROP OFF לרכב...
עוד רעיונות ?
מעדיף לא לקפוץ לצד המערבי (עשינו זאת פעם) כי האמת לטוס עוד 5 שעות לכל כיוון זה לא כיף גדול.