מבקש טיפ לשילוב טיול קוריאה ויפן לספטבר
-
אהלן חבר'ה,
אנחנו זוג פלוס ילד בן שלוש ומתכננים לשלב טיול בדרום קוריאה ויפן לתקופת החגים בספטמבר. התכנון הכללי הוא כ10 ימים בקוריאה, מעבר ליפן ושם עוד כ10 ימים.
המלצות מישהו?
מסלול, טיסות, דרכי הגעה וכד'?
כל עצה והמלצה יתקבלו בברכה

תודה
-
מבקש טיפ לשילוב טיול קוריאה ויפן לספטברהייתי מרכז את כל הימים במדינה אחת. 10 ימים זה מעט מדי ליפן או לקוריאה.
מהשתיים הייתי בוחר את יפן כראשונה.
-
מבקש טיפ לשילוב טיול קוריאה ויפן לספטבראני מסכים עם רוני וגם לדעתי עדיף לטייל במדינה אחת .
לדעתי אין הבדל עם איזו מדינה להתחיל ואולי עדיף לתת לכרטיס הזול ביותר ו/או הנוח ביותר להחליט.
מעבר בין יפן לדרום קוריאה יכול להיעשות גם דרך הים משך ההפלגה לילה אחד
ובדרך כלל לבוסן או ממנה שזו עיר שאני מניח שתרצו לבקר בה.
-
מבקש טיפ לשילוב טיול קוריאה ויפן לספטברבעקרון האחרים צודקים. כל מדינה 10 ימים, זה לא מספיק זמן.
אם אתם 'מתעקשים', הצעתי היא לצאת קודם ליפן ל15 ימים ולסיים בקוריאה 5 ימים (4 לילות) ולהתרכז רק באזור סיאול.
-
מבקש טיפ לשילוב טיול קוריאה ויפן לספטברתודה רבה רבה לכולם על ההמלצות והעצות הטובות.
האמת היא שיש לנו 23 ימים אבל נשמח לשמוע את עצתכם לגבי 15 ימים יפן ו5 ימים אזור סיאול.
האם המעבר במעבורת לילה מבוסאן ריאלי עם ילד בן 3? האם התנאים יחסית טובים?
אשמח לקבל המלצות איך לחלק את 15-17 הימים שלנו ביפן.
המון המון תודה מראש
צחי מיכל וטומי
-
מבקש טיפ לשילוב טיול קוריאה ויפן לספטברלגבי הימים ביפן תקרא כאן בפורום. יש המון וריאציות לשבועיים פלוס. החלוקה עכשיו בין יפן לסיאול הגיונית יותר. הייתי יורד לארבעה ימים בסיאול כולל יום ההגעה והעזיבה (3 לילות). לא ברור לי איך בוסאן משתלבת (דרום דרום קוריאה) מכל מקום, המעבורת מגיעה לפוקואוקה בדרום יפן (בצפון האי קיושו) ומשם שעתיים רכבת להירושימה.
-
מבקש טיפ לשילוב טיול קוריאה ויפן לספטבר -
מבקש טיפ לשילוב טיול קוריאה ויפן לספטברהעצה לגבי מעבורת היא עבור אלו שאוהבים לשלב בטיולים אמצעי תחבורה שונים.
או בכלל אוהבים לשוט.
לדעתי אם תחליטו לטייל רק באזור סיאול אז עדיף לטוס.
המעבורת לא מפוארת אך נעימה ויש בה תאים לשניים.
ואגב לא רק מפוקוקה קיימת מעבורת אלא גם משימונסקו הקרובה יותר להירושימה
והנמל הוא במרחק הליכה קצרה מתחנת הרכבת.