ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

רכבת ממדריד לפורטוגל

פורום אירופה
    3
    8
    7161
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום, אני צריך להגיע ממדריד לפורטוגל (Mangualde אם להיות ספציפיים). איך הכי קל (וזול) לעשות את הדרך הזאת? בעקרון חשבתי על רכבת, אם אתם יכולים להפנות אותי לאתר שאפשר להזמין בו כרטיסים זה יהיה מעולה. תודה.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • gilgi
        gilgi נערך לאחרונה על ידי

רכבת ממדריד לפורטוגל:Re
        כדאי שתבדקי גם עם חברות תעופה כגון Ryanair. הרכבות באירופה הן די יקרות. מצורפת קישורית ל- Ryanair
        Ryanair
        • estherz123
          estherz123 נערך לאחרונה על ידי

רכבת ממדריד לפורטוגל:Re
          www.thomascookimetables.com חברת רכבות יש גם כרטיסים חופשיים www.raileurope.com
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

סליחה על הבורות...
            MANGUALDE זה מקום שלא מוכר לי... אתה יכול לספר לי באיזה חלק של פורטוגל מדובר? איזה עיר גדולה או מקום ידוע יש בסביבה? ואם זה לא אישי מדי... מה יש לך לעשות שם? בענין רכבות... אני יכול להגיד לך שיש רק קו אחד שמקשר בין מדריד וליסבון, ובו נוסעת רכבת לילה אחת. אם היעד שלך הוא לא סמוך לקו הזה, אז תצטרך עוד כלי תחבורה אחד לפחות כדי להגיע ליעד. נוסף לכך... האוטובוסים בקו מדריד-ליסבון הרבה יותר זולים מהרכבת, והתדירות יותר גבוהה. באוטובוס אפשר להגיע גם ישירות למקומות נוספים שהרכבת לר מגיעה. אז חשוב לי מאד לדעת איפה היעד שלך...
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

בשביל זה יש אינדקס במפה...
              המקום הזה, MANGUALDE, נמצא בחלק הצפוני של פורטוגל, סמוך לעיר VISEU. עובר שם קו רכבת ומן הסתם גם יש שם תחנה, אבל לפי גודל הישוב אני משער שרק רכבות מאספות עוצרות שם. הרכבת ממדריד לליסבון לא עוברת בקו הזה, אז היא לא מתאימה בשבילך. יש רכבת אחרת שנוסעת מאירון בגבול צרפת-ספרד לליסבון וכנראה עוברת שם. גם זאת רכבת שנוסעת רק פעם אחת בלילה, ומכיוון שהיעד הסופי שלה הוא ליסבון היא בטח תעבור שם בשעה מוקדמת בבוקר. אם תרצה להגיע ברכבת, תצטרך למצוא תחנה בספרד שבה תוכל לעלות על הרכבת הזו. אני הייתי מציע לך לבדוק את האוטובוס של יורוליינס בקו מדריד-פורטו, שכנראה עובר שם או לא רחוק. יכולתי לבדוק את הלו``ז בשבילך, אבל כדי שהחיפוש יהיה אפקטיבי אני צריך לדעת את מועדי הנסיעה בדיוק רב ככל האפשר. האפשרות של טיסות זולות שהציעו לך לא נראית לי רלבנטית. השדה הקרוב הוא בפורטו, ואולי כדאי לך לבדוק אפשרות של טיסה לשם עם קונקשן במקום כלשהו באירופה. אני ממש לא ממליץ על הזמנה בנפרד של טיסה מהארץ למקום X וטיסה ממקום X ליעד, כי אתה מסתכן בכך שאם הטיסה הראשונה לא תגיע בזמן אז תפסיד את הטיסה השניה ואף אחד לא יפצה אותך. אם אתה בכל זאת עושה זאת, קח טווח ביטחון גדול ככל האפשר בשביל הקונקשן.
              • ?
                אורח נערך לאחרונה על ידי

בשביל זה יש אינדקס במפה...:Re
                לפי מפה של קוי הרכבות באירופה מסוף שנות ה-80... כדי להגיע ממדריד למנגואלדה (אם אני מתעתק נכון) תצטרך כנראה לקחת רכבת אחת ממדריד לעיר בשם מדינה דל קאמפו (MEDINA DEL CAMPO), משם את רכבת הלילה לליסבון, ממנה אתה צריך לרדת בתחנת GUARDE ולקחת רכבת מקומית שעוצרת ב-MANGUALDE. עוד לפני שבדקתי בפועל את הלו``ז, זאת נראית לי ממש נסיעה מסויטת עם 2 החלפות בשעות לא נוחות, בלשון המעטה (ניחוש שלי: 1-2 בלילה ו-5-6 בבוקר). אני חושב שהאוטובוס לפורטו הוא הפתרון העדיף. גם אם הוא לא מגיע ישר לשם, הוא יביא אותך למקום קרוב ותצטרך רק החלפה אחת. נוסף לכך השעות יהיו יותר נורמליות (וסביר שתהיה לך אפשרות בחירה בין לפחות 2 אופציות), ומה שהכי חשוב: המחיר יהיה הרבה יותר זול.
                • estherz123
                  estherz123 נערך לאחרונה על ידי

סליחה על הבורות...:Re
                  סליחה אבל הבורות הזו היה מחוסר ידע זה לקוח ``מעולם`` ליסבון. ספר שיש בו הסברים טובים, טיסות, רכבות,ועוד, וגם על ליסבון ועוד,
                  • ?
                    אורח נערך לאחרונה על ידי

הוא לא רוצה להגיע לליסבון
                    מכיוון שאני לא סובל מצב שיש לי חורים בהשכלה... אז טרחתי וחיפשתי מידע על מנגואלדה הנ``ל... מדובר בעיירה קטנה של 8000 תושבים עם אופי ימיביניימי, שזה מסוג המקומות שאני מחבב, אבל מבחינת אטרקציות לתיירים אין שם משהו מיוחד שבשבילו כדאי להגיע לשם. אני הייתי מסווג אותה בקטגוריה: שווה להציץ לשעה-שעתיים אם אתם בסביבה ויש לכם זמן, אבל לא יותר מזה. מדריך מישלן מקדיש לה כ-10 שורות ולא מעניק אפילו כוכב אחד. האתר המרכזי, שלו מוקדשות 7 שורות מתוך 11, הוא, איך לא, כנסיה שנקראת IGREJA DE MISERICORDIA ויש בה כמה ציורים מעניינים. כמו כן יש ארמון ורובע עתיק נחמד. יש לי רושם שמי ששאל על נסיעה לשם לא נוסע בשביל מה שתיירים רגילים מחפשים. בטח יש שם איזה פסטיבל או משהו מהסוג הזה.
                    • 1 / 1
                    • פוסט ראשון
                      פוסט אחרון