הולנד באוגוסט
-
~~ שלום, מתוכנן טיול משפחתי להולנד בסוף אוגוסט (זוג+ 2, בת 7.5ובן 4) רוצה להתייעץ במספר נושאים: א. מתלבטים בין טיול של 10 ימים ל-8 ימים. השיקולים נגד הטיול הארוך יותר: טיסת ההלוך בשעה מאוחרת יותר ומגיעים ממש בלילה, חשש שזה יהיה יותר מידי לילדים ולנו... מנסיון- מה מומלץ יותר? ב. לגבי לינה- אני מבולבלת מכל שפע המידע והאתרים באינטרנט.. מתלבטים בין כפר נופש לבין יחידת דיור או דירה (כי במילא אין א. בוקר וכו') לבין מלון. אם נלך על טיול ארוך, חושבים בכלל לפצל לשני אתרים שונים- אחד באיזור המערבי/ צפוני יותר ואחד בצד המזרחי.. יש המלצות לכאן או לכאן? ג. מיקום הלינה- לא רוצים נסיעות ארוכות מידי ליעדים השונים.. בשנה שעברה היינו ביער השחור ומרחקי הנסיעה היו מטורפים. לכן מחפשת מקום שיחשב יחסית "במרכז" ללא נסיעות ארוכות מידי יום אודה לתשובה בכל נושא שהוא...
-
הולנד באוגוסטהיינו בהולנד 10 ימים :שבוע בכפר נופש ו2 לילות באמסטרדם הילדים היו בגילאי הקטנים שלך. לנו בכפר נופש מרשת לנדל ומאוד נהננו. פעמיים בילינו אחהצ בבריכה בכפר בין ימים עמוסים וזה נתן מנוחה. אני אשית מעדיפה כפר נופש. הלילות באמסטרדם היו יקרים בדיעבד היינו ישנים בכפר ונוסעים ליום לאמסטרדם. אנו לנו בכפר בשם היידהובל קרוב להואה פלואה מוזיאון פתוח ארנהיים פארק הקופים גן חיות בוחרר והנסיעה הכי ארוכה היתה שעה וחצי לאפטלינג. בטיסה מאוחרת היום הראשון במילא הולך וחבל. כפרי הנופש נתפנים ומתאכלסים בימי שני ושישי בדקי אם יש משה מתאים.
-
הולנד באוגוסטהאם קראת את התשובה שלי לשאלה שלך בשירשור שכבר פתחת?
-
הולנד באוגוסטכדאי להמשיך בשרשור שכבר פתחת באותו נושא
-
הולנד באוגוסטהאם בפארק שבו שהיתם ניתן להיכנס עם הרכב ולחנות ליד הבקתות?
-
הולנד באוגוסטבקיץ האחרון עשינו טיול משפחתי בהולנד בת 9 ימים.
התארחנו ב-Rabbit Hill.
הנה לינק לבלוג שכתבתי. מקווה שתהנו.