מעבר עם רכב למקדוניה
-
נוחתים בסופיה ומתכננים לטיל במקדוניה ברכב שכור.
כמה עולים מסי המעבר? האם משלמים במעבר גבול, או לחברת השכרת הרכב?
האם קיימת תוספת תשלום לחברת ההשכרה?
תודה למשיבים.
-
מעבר עם רכב למקדוניההיי מיקי,
לא יכולה לעזור לך לגבי שאלת המעבר. אולי רחל לבון , שטיילה אחרי זוכרת.
בכול אופן אני זוכרת שדגמנו מספר חברות השכרה בארץ, שלא יכולנו לשכור דרכן רכב העובר למקדוניה.בסופו של דבר מצאנו את אוויס, שאפשרה את המעבר.. אלא אליה וקוץ בה- כאשר נחתנו בסופיה, הסתבר שלא כתוב בטופס ההזמנה של הרכב בסניף הבולגרי, שהזמנו רכב שעימו אנחנו מתכוונים לעבור למקדוניה. לאחר דין ודברים עם נציג ההשכרה הוחלט, שחברת ההשכרה תברר את העניין עם החברה בארץ.
הבירור התרחש מספר ימים....
רק כאשר הגענו לבאנסקו, בעלי מלון קרלו דבור עזרו לנו ליצור קשר עם סוכנות הרכב בשדה התעופה, ושליח נשלח אלינו עם אישור המעבר מטעם חברת הביטוח.
מצרפת לך קישור לסיפור הטיול שלנו בבולגריה ובמקדוניה.
נילי
-
מעבר עם רכב למקדוניההי ריף (מיקי?), אין לי מידע לגבי מעבר מבולגריה למקדוניה, אבל בקיץ שעבר שכרתי רכב באלבניה ועברתי למקדוניה ליום אחד. למעבר מאלבניה למקדוניה, התשלום הוא במעבר הגבול, לפני המעבר צריך לעבור בפקיד ביטוח שנמצא ב'בודקה' נפרד. לא זוכרת מה היה הסכום לתשלום - 12 יורו או אולי 20 יורו. אני זוכרת שהסכום קצת עצבן אותי - כאילו קטן כהוצאה חד-פעמית אבל בהתחשב בעלויות מחיה באלבניה, לא כזה קטן... אגב, אישור הביטוח היה לתקופה של 10 ימים, כלומר גם אם עוברים למקדוניה לכמה ימים, זה מכסה. אין לי מושג אם המעבר מבולגריה למקדוניה דומה.
-
מעבר עם רכב למקדוניהבאפי ונילי היקרות , רב תודות על המידע!
-
מעבר עם רכב למקדוניהתיקון טעות- חברת ההשכרה ,שעימה יצרנו קשר בארץ הייתה באג'ט.
התשלום בגבול בולגריה מקדוניה היה ביורו. אינני זוכרת את גובהו. אבל הפרוצדורה לקחה זמן. תצטייד בסבלנות....
נילי
-
מעבר עם רכב למקדוניהבדקתי עכשיו בסיפור טיול שלי מהקיץ, והתשלום המינימאלי במעבר הגבול היה 40 יורו עבור 10 ימים. לא פלא שזכרתי שהיה יקר באופן לא פרופורציונלי...

-
מעבר עם רכב למקדוניהתודות על המשך היחס,
בינתיים התחלתי לקבל תשובות מכמה חברות בינ"ל, ישראליות ומקומיות בבולגריה.
הבינ"ל רוצים תוספת של למעלה מ- 100 יורו לביטוח ופרוצדורה.
חברה מקומית רוצה 30 יורו להסדר הפרוצדרה.
וחברה ישראלית (אתר ברוקר ישראלי), לא דורשת כלום.
אני נוטה לכיוון החברה הבולגרית BulgariaRentalCar.com, למי יש ניסיון עמם ויכול לשתף?
תודה!
-
מעבר עם רכב למקדוניהב2011 שכרנו מהם מיניוואן והיינו מאוד מרוצים - שירות אדיב, נציגים דוברי אנגלית, מחיר טוב, הרכב היה חדש ומאובזר. הביאו ולקחו את הרכב מהמלון במרכז סופיה בלי תוספת תשלום, וגם לא חייבו על יום נוסף למרות ששעת ההחזרה הייתה מאוחרת משעת הלקיחה. לדעתי יש עוד טיפים חיוביים עליהם באתר.
-
מעבר עם רכב למקדוניהתודה רבה על המענה המהיר.
בקיץ האחרון הייתה לנו חוויה נהדרת עם ספק מקומי אחר בבולגריה, שלצערי לא מאפשר יציאה מחוץ לבולגריה.
אכן בטיפים קראתי עליהם וזו הסיבה שיש בי נטייה לסגור עמם. המחיר שהם מציעים הוגן למדי. סה"כ 175€ לשבוע מלא ותוספת 30€ למעבר למקדוניה.
-
מעבר עם רכב למקדוניהשלום מיקי
אני שכרתי בקיץ 2014 מחברה מקומית בבולגריה התוספת לביטוח למקדוניה אלבניה וסרביה היה 30 יורו.
החברה: http://urca.bg/
בגבולות המעבר היה מהיר לא היה פרוצדורה או מיסים ביטוח וכו' שנדרשתי לשלם
ולכן קצת מוזר לי שביקשו מ"ציידת הערפדים" לשלם 40 יורו.
-
מעבר עם רכב למקדוניהדבר נוסף
בשביל לעבור גבולות אתה צריך שיהיה לך את המסמכים המקוריים של האוטו (זה דף ירוק שנראה כמו טופס ירוק של לימוד נהיגה) ואישור מחברת ההשכרה שהם מאשרים לך לחצות גבול עם הרכב שלהם.
בכל מקרה לוקח לחברה כמה ימים להכין את זה ולכן אל תחכה לרגע האחרון.