Palo Alto
-
אהלן,
אנו נוסעים למערב לחודש, מתחילים בסן פרנסיסקו ומסיימים בניו יורק כשאת הרכב חשבנו לשכור בסן פרנסיסקו ולהחזיר בווגאס.
הבנתי שאם ניקח את הרכב בסן פרנסיסקו ונחזיר בווגאס נצטרך לשלם תוספת של 300 דולר.
באלמו הציעו לנו לאסוף את הרכב ב Palo Alto שזה 40 דקות נסיעה ובכך לא נצטרך לשלם את ה 300 דולר.
שאלתי היא האם כדאי לעשות זאת ואם בכלל ישנה תחבורה ציבורית מסן פרנסיסקו לפאלו אלטו?
תודה מראש.
-
Palo Altoכרגע בדקתי באתר RENTALCARS.COM שמציע השכרה חד כיוונית מסן פרנסיסקו לוגאס ללא דמי החזר - DROP FEE דרך חברות DOLLAR או THRIFTY.
תתקשר טלפונית לכל הסוכנויות הר"מ ותבדוק איזה סוכנות מציעה השכרה ללא דמי החזר:
-
Palo Altoגם אני בודקת לקחת רכב מס.פ ל-ל.ו.
בדקתי באויס והם לוקחים 100$ קנס עבור החזרה במקום אחר.
בדקתי גם בממסי( עשיתי כרטיס AAA) והם לא גובים קנס עבור ההחזרה.(חברת השכרה אלמו).
-
Palo Altoמסן פרנסיסקו לפאלו אלטו ניתן להגיע ב caltrain די בקלות. אפשר גם לבדוק אופציה של מונית או uber.
חברות ההשכרה בפאלו אלטו נמצאות על el camino real (זה בעצם כביש ראשי שמגיע כמעט עד סן פרנסיסקו ועובר בכל הפרברים). מאוד קל להגיע אליו ולהתנייד בתוכו.
-
Palo Altoראובן ואלון, תודה רבה לכם, אכן ב"דולר" לא גובים דמי החזר, השאלה אם החברה מומלצת?
הדר, דיברתי עם ממסי והם כן גובים דמי החזר עם כל החברות כולל אלמו.
-
Palo Altoבדולר הרכבים בד"כ יותר ישנים מאלה של אלמו או נשיונל, אבל ברובם במצב טוב צריך לבדוק את הרכב בעת קבלתו ואם לא מרוצים מסיבה זו או אחרת חוזרים לדלפק ומבקשים להחליפו. אין בעיה להחליף ברוב המקרים.
אני שכרתי בדולר איזה פעמיים ולא היו לי בעיות מיוחדות.
-
Palo Alto..תבדוק ב THRIFTY בדר"כ אין דמי החזר..
-
Palo Altoב'הרץ' לא היה לנו דמי החזר..
-
הרץ, טריפטי ודולר הן למעשה אותה החברהאותם הבעלים, הרץ הבינלאומית.
-
Palo Altoהאם יש לך כרטיס AAA?
אני נוסעת עוד 3 שבועות אז אולי בגלל שאני נוסעת לא בעונה אין קנס....
-
hadarabcבהודעה קודמת שלך כתבת שבדקת בממס"י ונאמר לך שאין קנס.
אין קשר בין עונה לבין הקנס.
יש מדיניות של חברות ההשכרה. דולר וטריפטי לא גובות קנס במקרה זה (SF>LV).
כרטיס AAA למיטב ידיעתי לא קשור לחובת תשלום ה-"קנס" (DROP FEE).
-
תעשו חישוב של העלות הסופיתבנוסף לכל מה שנאמר כאן,
ממליצה לבחון כל חברה ע"פ העלות הסופית:
מחיר ההשכרה + החזר כיוון אחד + נהג נסוף/מיכל דלק (אם יש צורך) + תשלומים נוספים אם יש.
לפעמים, חברה שלוקחת קנס גבוהה יוצאת זולה מהאחרות
אושרה