ברלין בפברואר
-
קראתי אין ספור כתבות והמלצות, שמעתי מאנשים ועדיין אני מבולבל! זו לא פעם ראשונה שלי בחו"ל אבל לעזאזל ברלין ענקית! אני לא מצליח להתמצא ואני פוחד שאני וחברה שלי נגיע לשם ואין לי מושג לאן ללכת! חח
בכל מקרה אני צריך עזרה מכם למי שמבין והיה...
אני וחברה שלי טסים ב- 1.2 ותפסנו דיל ממש ברגע האחרון והוא ממש בזול לתאריכים האלו של 1.2 עד 7.2 כי הבנתי שיש שם תערוכה של משהו שעדיין לא עליתי עליו (מי שיודע ויכול לפרט אני אשמח)
בקיצור אנחנו ננחת בטגל ומשם ניסע למלון למלון Novum Hotel Aldea Berlin Centrum שהוא דיי רחוק נגיד מאלכסנדרפלאץ פשוט זו הייתה האופציה האחרונה שלנו...
אז לקחתי מסלול לגן החיות שהוא דיי קרוב אלינו ואני יודע להגיע לשם, גם לאלכסאנרפלאץ אני בדקתי ויודע להגיע...
אבל הייתי רוצה לשמוע מכם איזה עוד המלצות אתם יכולים לתת לי כדי להפוך את הטיול הזה לחוויתי באמת שנהנה ממנו... תשלבו שם הכל לא ממש אכפת לי. קניות, אתרים, הכל... רק מה שחשוב זה הסבר על ההגעה זה הפחד שלי חח
סליחה על החפירה אני קצת בלחץ, ותודה לעוזרים!

-
ברלין בפברוארשלום רב אם אתם לא מאורגנים ומסודרים לכו על הטיולים המאורגנים של הישראלים בברלין בעלות נמוכה מאוד פר בן אדם.כל יום טיול של כמה שעות בשעות הבוקר לאיזור אחר ,יסדר אתכם ויעמיד לכם אחלה של טיול. כמו כן ממליץ לסגור מראש עוד בארץ על הצגה מופע או משחק כדורגל אם אתם אוהבים. בהצלחה.
-
ברלין בפברוארליד גן החיות ''בחלק המערבי'' יש מקום מפגש לטיולים רגליים ובתחבורה הציבורית יש גם מדרכים בשפה העברית ראה באינטרנט ''נדב גובלינגר'' אנני יודע מה קורה בתקופה הזאת אבל שווה לבדוק יש להם 2 נקודות מפגש במערב .וגם במזרח .פעם ראשונה שלי בברלין יצאתי לסיור ששמו המיטב של ברלין פשוט אחרי הסיור הזה כבר הסתדרנו לבד בלי בעיות הם עוברים בכול המקומות המענינים .וזה יתן לך לאחר מכן ציוני דרך איך להסתובב.ואיך לנסוע בתחבורה הציבורית.יש גם 2 קווי אטובוס היוצאים מתחנה זאת מקום המפגש .קו 200+קו 100. הם מסתימים באלכסנדר פלץ המסלול שלהם עובר בכול המקומות המענינים בברלין והם נוסעים בשני מסלולים שונים .לגבי קניות יש קניון גדול ''אלכסה'' +בית כולבו גדול ממש בכיכר. בקניון יש גם מתחם אוכל גדול במחירים שפוים.נסיעה טובה