אורך קונקשן בניו ארק
-
היי,
טיסה בסוף מרץ מתל אביב לסן דייגו עם קונקשן בניוארק. הנחיתה בניוארק היא ביום שבת בחמש אחרי הצהריים. שתי הטיסות הן עם UNITED. זמן הקונקשן הוא שעתיים ועשרים דקות, האם זה מספיק?כמו כן בטיסה חזור יש קונקשן של 10 שעות בניו ארק, נחיתה שם בשש בבוקר. ממליצים לצאת למנהטן ברכבת? אם כן לכמה זמן?
תודה מראש..
-
אורך קונקשן בניו ארקמספיק בהחלט.
אחרי שעה ועשרים הייתי אחרי אימיגריישן , מזוודות ובדיקה בטחונית, מה שהשאיר לי מתוך שעתיים וחצי בערך כארבעים דקות להיות בלאונג' לפני טיסה לטורונטו.
ובחזור - תיקח את הטיסה של 22.50- תוכל להגיע לשדה בשמונה ותהנה יותר מהיום בניו יורק מאשר שהוא יסתיים ב13.00 בערך
-
אורך קונקשן בניו ארקאם לא יהיו תקלות מיוחדות הקונקשן בהלוך יספיק. מה גם ששבת אחרה"צ רגוע יותר בשדה.
לגבי החזור - ברור שכדאי לצאת לעיר. גם אני משתדל לארגן קונקשן כזה כאשר אני יכול. בדרך לעיר ממליץ לקחת אוטובוס, לחזור ברכבת (כדי לא להיתקע בפקק לא צפוי).
כמה נקודות לתשומת לב:
הטיסה מסן דייגו היא טיסת לילה, את תהיי עייפה בניו יורק. לא לתכנן הליכות מרובות.
בחזרה כדאי לזכור שתחנת פן ענקית ויקח לך כ15 דקות למצוא את דרכך בתוך התחנה. כמו כן מתחנת הרכבת של שדה תעופה יש עוד לקחת מונורייל לטרמינל.
לכן כדאי לתכנן לחזור ברכבת שיוצאת מתחנת פן לשדה כשעתיים וחצי לפני הטיסה.
-
בעקרון הקונקשן צריך להספיקאם מסיבה כלשהי לא תספיקי תבקשי מיונייטד ויעבירו אותך לטיסה אחרת.
לא מכיר את לוח הטיסות של יונייטד לסאן דייגו, אני מקווה שיש ישירה זמן לא ארוך אחרי כן ואם אין הם גם שולחים עם חניית ביניים.
כאב ראש אבל לא נורא.
לחזרה אני מבין שאת מוסרת את המזוודה בסן דייגו שתגיע עד ישראל ואת לא אוספת אותה בניו ארק.
אם את עם תיק יד גדול (טרולי...) את צריכה למצוא לו פתרון. אני זוכר שלפחות פעם היו לוקרים בטרמינל (תמורת תשלום) להפקדת חפצים. תבדקי אם עדיין קיימים ואיפה.
הרכבת מגיעה לתחנת PENN, אוטובוס מגיע גם צפונה יותר, אני חושב שיש פרטים באתר של נמל התעופה בדף של תחבורה קרקעית. תבחרי עם מה להשתמש לפי תוכנית הטיול שלך.
אם מזג האויר לא טוב אולי לא יהיה כדאי לנסוע למנהטן, אם קניות הן אופציה מבחינתך יש אוטובוס שאטל (בתשלום) לג'רסי גארדנס, אאוטלט גדול עם הרבה מותגים וומחירים שנחשבים טובים.
יש לאאוטלט אתר אינטרנט ואת יכולה לבדוק אם ואיזה חנויות מעניינות אותך
-
אורך קונקשן בניו ארקתודה לכולם על התשובות!
-
אורך קונקשן בניו ארקהיי ,
קונקשן של שעתיים ורבע מספיק.
לגבי הדרך חזרה.
10 שעות זה לא הרבה זמן כדי לצאת לטייל ולחזור .השעה שנוחתים מוקדמת.
הייתי מתלבט בין טיול למנהטן וקניות בג'רזי גרדנס הסמוך עם המגבלה של שעת הבוקר המוקדמת.