טיול לאיזור האגמים באיטליה
-
שלום,
אני יודע שהנושא כבר חרוש וגם אני קראתי כל טיפ אפשרי...
אני מתכנן טיול זוגי בסוף ספטמבר, 8 לילות עם רכב כרטיסי הטיסה הם אידיאליים, זמן נחיתה בצהריים במילנו והמראה בחצות ממילנו (המחיר פחות
).התכנון הוא:
3 לילות לינה באיזור אגם קומו
3 לילות בגרדה.
והשתיים הנותרים באיזור ורונה ונציה.
השאלות שלי הן:
1. האם התכנון נכון או שהוא עמוס / חסר?
2. הבנתי שיתכן ומזג האוויר יהיה "אפור" באיזור האגמים ואז זה מאבד מהיופי של המקום. האם יהיה חכם לא לסגור מלון וכך בימים הפחות יפים להיות באיזור ורונה / ונציה ולסגור מלון תוך כדי הטיול?
תודה,
אמיר
-
טיול לאיזור האגמים באיטליהלדעתי 3 לילות בגארדה זה יותר מידי . ביום אחד אתה עושה סיבוב סביב כל האגם כולל ביקור בעירה סרמיונה .
יומיים בוונציה זה בסדר . לוורונה מספיק 1/2 יום .
אם אתם אוהבים פרקי שעשועים אז כדאי להכנס לגארדה-לנד . אני ראיתי שם המון אנשים מבוגרים ללא ילדים .
תעביר את הלינה של הלילה הראשון לסטרזה באגם מג'ורה . הרבה יותר יפה מאגם קומו .
את הימים שמתפנים לך אתה יכול לטייל בעמק אאוסטה או בהרי הדולומיטים .
-
טיול לאיזור האגמים באיטליהומה לגבי סגירת מלון?
-
טיול לאיזור האגמים באיטליהאין צורך להזמין מלון מראש . אתם זוג שצריך חדר אחד . תמיד מוצאים חדר ללילה או שניים . יש המון צימרים ומלונות . פשוט מגיעים ושואלים בקבלה כמה עולה חדר ללילה, עולים להתרשם מהחדר, ואם מתאים לכם המחיר והחדר מבחינת נקיון, גודל, מקלחת בחדר (ולא משותפת לכמה חדרים) אז נשארים .
אם לא נראה לכם או שאין חדר זמין עוברים לצימר או למלון ליד .
חדר אחד לזוג תמיד מוצאים . גם ביולי ואוגוסט .
-
טיול לאיזור האגמים באיטליהאופציה נוספת, במקום להסתובב ולחפש מלונות, פשוט להכנס לBOOKING ולמצוא מלון לפי המיקום והתקציב. גם יוצא יותר זול מלהזמין במלון עצמו.
-
טיול לאיזור האגמים באיטליהגם ממליצה להתגלגל ולשלב את אגם מאג'ורה המהמם, אתם יכולים להתחיל בו, להגיע לסטרזה לשוט לאחד האיים, להמשיך לקומו למחרת, אח"כ גרדה, ובאמת אולי טעימה מהדולומיטים, וונציה יום-יומיים. על ורונה הייתי מוותרת. ממש לא התרשמתי ממנה.