ניקיון חדרי המלון
-
-
-
ניקיון חדרי המלוןיש גם מטליות,נוח יותר.
-
ניקיון חדרי המלוןלא יודעת מה איתכם, אני עדיין משאירה את בקבוק האקונומיקה שלי בבית.
לא מבינה על מה המהומה. כשלוקחים מלון/דירת נופש/צימר שנבחר על ידינו בקפדנות (ציון מעל 8 בבוקינג, המלצות, חברים, קריאת ביקורות בטריפ אדוויזור וכיו"ב), מקבלים בדרך כלל חדר נקי בצורה סבירה (ואם יש בעיה פונים לקבלה ומקבלים שירות).
כל הכבוד למי שאוסף דגימות מעבדה, אבל בתכל'ס האם אתם, או מישהו שאתם מכירים, חזר מחופשה חולה ממה שנחשד כזיהום שקיבל מלכלוך בחדר?
ברשימת התקלות האפשריות בטיול, זו אחת האחרונות שמטרידה אותי (למרות שאם אמצא בחדרי במלון שערה זרה אני אגעל, ובעבר כבר ביקשתי וקיבלתי על זה חדר אחר בלונדון).
-
ניקיון חדרי המלוןאני הייתי במלון 5 כוכבים בשטוקהולם ומרוב שהיה נקי יכלת לאכול על הריצפה.
שם היה נקי בצורה קיצונית אבל הספקתי להיות בהרבה בתי מלון שפחות מקפידים כולל צימר בישראל שהג'קוזי שלו היה מלא בשערות.
-
ניקיון חדרי המלוןבישראל, ובמיוחד באילת, אכן שמעתי בשנה האחרונה סיפורי זוועה על הנושא.
אבל באמת שלא צריך בדיקות מעבדה ותרביות חיידקים כדי לגלות שיערות בג'קוזי, בדלי סיגריות על השטיח מקיר לקיר (סיפור אמיתי ששמעתי על מלון באילת) ועוד ג'יפות שכאלה.
אנחנו בחרנו להצביע ברגליים. ובחו"ל הגענו רק למקומות נקיים.
אפילו בתאילנד, במלון 2 כוכבים בג'ונגל שבסביבתו ראינו זוחלים שטרם שמענו אפילו על קיומם - החדרים עצמם היו מצוחצחים ומבהיקים מניקיון.
-
ניקיון חדרי המלוןהבעייה היא שלפעמים הדברים נראים נקיים ומבריקים אבל עדיין הם עתירי חיידקים. בשביל זה צריך את בדיקות המעבדה. ולמרות שרוב החיידקים לא יגרמו נזק לאנשים בעלי מערכת חיסונית בריאה ותקינה , לפעמים יש ביניהם גם חיידקים פתוגניים. וכן מכירה אנשים שחלו. אף פעם לא ניתן לדעת בדיוק למה, ובכל זאת..