רומניה -טיול משפחתי
-
אשמח לעזרתכם
חוזרים בשנית לרומניה. הרכב משפחתי עם 3 בני 23-16. סוף יוני -יולי,מסלול של 20 ימים. מרבית הלינות כבר נקבעו.
תוכנית הטיול - נחיתה בבוקרשט ונסיעה צפונה.(מעבר סיביו, בראשוב, סיגישוארה סובטה עד לפיאטרה ניאמץ.
מעוניינת להתייעץ לגבי מס' ימים :
עומדים לרשותנו 3 לילות בהם לא קבענו לינה . התוכנית מפיאטרה ניאמץ לנסוע בבוקר לבוטושאן (שורשים של בעלי- לא יודעת להעריך כמה זמן אך מניחה שאין הרבה מה לעשות שם ) ומשם ליאשי ללינה - לילה 1
לילה נוסף בתוכנית להגיע לGALATI, המעבורת שעוברת את הדנובה הינה בשעה 13.30 ולכן מעדיפה לינה במקום כדי לא לפספס.
* אשמח לקבל שם של מקום לWAZE למעבורת. מצאתי את השם Trecere Bac Galati , האם זהו שמו של המקום?
נותר לי לילה נוסף לפני ההגעה למאמאיה. (הוזמן מקום לינה ולא ניתן להזמין לילה נוסף במקום). במקרה הצורך נזמין לילה במקום אחר במאמאיה או שאפשר בחוף אחר.
לשאלתי: להוסיף לילה נוסף ליאשי כדי לרווח את הביקור בבוטושאן,איננו מבקרים משפחה, בסך הכל לראות את המקום.
או 2 לילות ב GALATI.
או - אפשרות נוספת.
שאר המסלול כבר מאורגן לי.
מודה לכל אלו שתרמו לי בטיול הקודם ,כל המלצה של כל אחד מכם עזרה גם עזרה.
את אילן ציטטתי מספר פעמים בטיול -תודה רבה.
בברכה
מיכל
-
רומניה -טיול משפחתישלום מיכל !
-תודה לך, סוף סוף הבנתי למה גיהקתי כל כך הרבה בשנה שעברה .

מעוניינת להתייעץ לגבי מס' ימים :
עומדים לרשותנו 3 לילות בהם לא קבענו לינה . התוכנית מפיאטרה ניאמץ לנסוע בבוקר לבוטושאן (שורשים של בעלי- לא יודעת להעריך כמה זמן אך מניחה שאין הרבה מה לעשות שם ) ומשם ליאשי ללינה - לילה 1
- תלוי מה אתם רוצים לראות בדרך . המרחק מפיאטרה דרך בוטושאני ליאשי כ - 250 ק"מ אם נוסעים דרך המנזרים אגפיה , ואראטק ומבצר ניאמץ . אפשר גם להאריך דרך אגם ביקאז .
לילה נוסף בתוכנית להגיע לGALATI, המעבורת שעוברת את הדנובה הינה בשעה 13.30 ולכן מעדיפה לינה במקום כדי לא לפספס.
- לא מבין מה כוונתך. המעבורות מגאלאצי לכיוון טולצ'יאה פועלות משעה 06.00 עד שעה 22.00 כל חצי שעה .
* אשמח לקבל שם של מקום לWAZE למעבורת. מצאתי את השם Trecere Bac Galati , האם זהו שמו של המקום?
- זה השם הנכון . תסעו דרך הדלתה ובאבאדג למאמאיה ?
נותר לי לילה נוסף לפני ההגעה למאמאיה. (הוזמן מקום לינה ולא ניתן להזמין לילה נוסף במקום). במקרה הצורך נזמין לילה במקום אחר במאמאיה או שאפשר בחוף אחר.
- למה לא ללון לילה בדלתא של הדנובה אם עדיין לא הייתם שם ? כאן לדוגמה אך יש לי עוד כמה מקומות שווים .
לשאלתי: להוסיף לילה נוסף ליאשי כדי לרווח את הביקור בבוטושאן,איננו מבקרים משפחה, בסך הכל לראות את המקום.
או 2 לילות ב GALATI.
- האמיני לי שמספיק לך לילה אחד בגאלאצי .
ממליץ לך לקרוא קצת פרפראות רומניה לגבי אטרקציות חדשות .
-
רומניה -טיול משפחתיתודה לך אילן על העזרה ועוד בשעת לילה מאוחרת

התוכנית מפיאטרה ניאמץ לנסוע בבוקר לבוטושאן (שורשים של בעלי- לא יודעת להעריך כמה זמן אך מניחה שאין הרבה מה לעשות שם ) ומשם ליאשי ללינה - לילה 1 - אכן בתוכנית לנסוע במעבר ביקאז.
תסעו דרך הדלתה ובאבאדג למאמאיה ? הכוונה אכן היתה לעבור את הדנובה, באתר ראיתי מס' יעדים ולא ממש הבנתי מהו הנכון, לאור סיפור של נוסע אחר הנחתי שאנו אמורים להגיע לTULCEA והמעבורת ב 13.30.
אשמח כי תרשום לי את השם הנכון בלועזית ובהחלט תרמתי לי בנתון שלא הייתי סגורה לגבי מעבורת מידי חצי שעה.
אז בינתיים יש לי לילה ביאשי, מוותרת על לילה בגלטי.
נותרתי לכן עם שתי לילות פנויים עד ההגעה למאמאיה.
לפיכך -
מיאשי בבוקר ניסע לאחר ביקור בבוטושאן (או ערב לפני נספיק את בוטושאן,בדר"כ אנו משכימי קום כך שמעריכה שנצא בבוקר מוקדם יחסית לטיול)
ומשם לגלאטי למעבורת נגיע לבאבאדג ונלון ב TULCEA.
את הלילה הנוסף יש הגיון להוסיף באזור קונטנסה? מעבר להזמנה במאמאיה
מודה מראש
מיכל
-
רומניה -טיול משפחתישלום מיכל !
- זה הזמן הפנוי שלי לשוטטות באתרים .
- מצרף לך מסלול מיאשי למאמאיה הכולל גם מעבר נהר הדנובה עם המעבורת מגאלאצי לכיוון טולציאה .
- טולציאה אומנם שער הכניסה לדלתא של הדנובה, אך למעט ביקור במוזאון הדנובה וקצת סיבוב בעיר אין מה לעשות שם. אני ממליץ ללון בתוך הדלתה באזור MURIGHIOL . מבקרים בדלתה כדי לעשות שיט בתעלות הדלתה המלאים בצמחיה וציפורים . לא לשכוח לקחת ספרי דוחה יתושים שטוב גם בשאר חלקי רומניה ולא רק בדלתא. ממליץ על ספרי AUTAN שעשה את עבודתו כש היינו בדלתא . אנו לנו במלון ליד STEUA APELOR ליד NUFARUL אך במוריגיואל יש יותר אפשרויות וגם מעגן סירות לטיולים בדלתא .
- מאמאיה היא פרבר של קונסטנצה ועדיף ללון שם מאשר בקונסטנצה עצמה .
- אם ילדיך חובבים פארקי חבלים , אז באחד הפרפראות שלי מופיע פארק חבלים כשעה נסיעה ממאמאיה .
- מסעדות מומלצות תמצאו כאן בהודעה מס' 15 .
שבת שלום !
-
רומניה -טיול משפחתיתודה אילן
מכירה - אני מ"החופרות"

אעשה שוב שיעורי בית.
שבת שלום