התלבטות לגבי הגארדלנד
-
קראתי באחד הבלוגים שמהשעה 7 בערב יש פחות תורים בגארדלנד וגם המחיר יורד מ34 יורו ל10 יורו. לכן נראה לי עדיף ללכת בערב ואז גם התפנה לנו עוד יום לטייל וגם אפשר לבקר שם בשני ערבים.
ההתלבטות נובעת מכך שאין לנו מספיק ימים באזור:
מגיעים ב7.7 בערב לאגם גארדה ל-5 לילות (כולל ה7.7) ואז עוברים לצפון לעוד שני לילות ולבסוף 4 לילות בדולמיטים.
עוד לא סגרנו כלום,אשמח שתמשיכו להאיר את עיניי.
תודה לכל העונים.
-
התלבטות לגבי הגארדלנדללכת בשבע בערב לגרדה-לנד??? נראה לי קצת הזוי.
גרדה לנד הוא לונה פארק גדול עשיר וכיפי, לא אתר שמסמנים בו "V" והולכים אחרי שעה. להביא את הילדים למקום כזה בסופו של יום טיול, כשכולם כבר עייפים זה בבחינת להגיע אל הארץ המובטחת ולראות אותה מנגד...
אני מבינה את הדילמה וההתלבטות בחלוקת הימים, ובעיקר את כאב הוויתר (ההכרחי) על מקומות, אבל מה לעשות שאי אפשר להספיק הכל, וכדי להנות באמת בטיול צריך לתת לכל מקום שמגיעים אליו את הזמן המתאים לו.
את צריכה להחליט - אם גרדה לנד מספיק חשוב לכם (ולא ציינת את גילאי ילדייך, אבל זה לונה פארק מקסים ומגוון) - תקדישי לו יום שלם ו-34 יורו לכרטיס. אם לא - אז וותרי.
-
התלבטות לגבי הגארדלנדכשאנחנו היינו באוגוסט לא הייתה שום ירידה בכמות האנשים בשעה שש בערב, וגם לא יותר מאוחר. ההבדל היחיד היה שבבוקר היה חם מאוד ושמש ובערב, נניח החל משש שבע נהיה יותר נעים. אבל אולי ביולי המצב יותר נוח.
-
התלבטות לגבי הגארדלנדמחכה לשמוע מעוד בעלי נסיון...
-
התלבטות לגבי הגארדלנדלדעתי, לגארדלנד צריך להקדיש יום שלם ולא להגיע בערב עייפים לאחר יום טיול, כפי שכבר אמרו לך. הטיול הראשון שלנו לחו"ל כמשפחה גם היה לצפון איטליה וכשתכננתי את המסלול היום של הגארדלנד היה מבחינתי יום מבוזבז שבו העדפתי לנשום עוד קצת טבע, לראות עוד עיירה, עשיתי זאת רק למען הילדים. מיותר לציין, שברגע שחציתי את שערי הפארק, נשביתי גם אני בקסמו של עולם הילדים ונהניתי מאד מהחוויה המשפחתית. מאז השתנתה החשיבה שלי וביעדים שיש בהם פארק שעשועים אנו מקדישים להם יום כחלק בלתי נפרד מהטיול הכולל. זה גם מאפשר הפוגה משכרון הטבע. כך שאם פארק שעשועים מעניין אתכם, כן הייתי מקדישה לו יום ונותנת לו מקום של כבוד, הילדים כבר מהלילה שלפני מתרגשים לקראת החוויה ובמספר שעות לא באמת אפשר למצות.
-
התלבטות לגבי הגארדלנדאוקי,נראה לי ששכנעתם אותי!

-
התלבטות לגבי הגארדלנדהי סיגי, גם אני חושבת שכדאי להקדיש לגארלנד יום שלם.
דרך אגב ניתן לקנות כרטיס מהיר שעולים על מתקנים ללא תור . שווה בהחלט.
אנחנו רכשנו את הכרטיסים בכפר הנופש בלה איטליה ב28 יורו נדמה לי ....
תהנו
-
התלבטות לגבי הגארדלנדהכרטיסים המוזלים הם מהשעה 18.00. אנחנו שלחנו את שני הילדים שלנו לבד בשעה זאת . הפארק היה פתוח עד 23.00 . הילדים שלנו היו בגילאי 16 ו18. הסתדרו מצויין לבד ואמרו שזה גם היה מספיק. לא היו תורים וגם היה נעים. במשך היום בתאריך הזה מאוד חם.היינו בסוף יולי