ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

באיזה צד לישון בגליישר

פורום צפון אמריקה
    5
    9
    2684
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • UBC
      UBC נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם.
      מתכננים טיול לגליישר בקיץ. הטיול מבוסס על מסלולי הליכה רגליים. אנחנו נישן בקמפינג ויש רק שניים שניתן להזמין מראש. אחד במערב ואחד במזרח. ממה שקראתי נראה לי שעיקר המסלולים הבולטים יהיו במאני גליישר או בלוגן פאס. ואם אכן כך-עדיף אולי לינה רק במזרח ומקסימום הלוך ושוב? ביו ם האחרון אנחנו בכל מקרה חוצים את הפארק לצד המערבי ואז נשלים דברים בצד המערבי.
      אשמח לכל תובנה מניסיונכם
      תודה רבה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • SJM
        SJM נערך לאחרונה על ידי

באיזה צד לישון בגליישר

אכן רוב המסלולים ה"מעניינים" נמצאים באיזור מאני גליישר ולוגאן פאס. ממליץ ללון בצד המזרחי ואולי לילה אחד בצד המערבי. אני לנתי ב KOA שנמצא בצד המזרחי ליד כניסת St. Mary. קצת יותר יקר מהאתרים שבתוך הפארק אבל יש גם יותר facilities כמו מקלחות. בכל מקרה לא היתה לי אופציה בתוך הפארק בצד המזרחי.. St. Mary Camground שנמצא בתוך הפארק (ושאפשר להזמין מראש) היה סגור בגלל פעילות דובים מוגברת, ו Many Glacier Campground כבר היה מלא כשהגעתי לפארק בשעה 12:00.

• עמיחי13
          עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

באיזה צד לישון בגליישר

אמנם לפני הרבה שנים, אבל כאשר אני ביקרתי שם העדפתי דווקא ללון בקמפינג בצד הקנדי של השמורה (ליד Waterton). לשיקולכם.

• UBC
            UBC נערך לאחרונה על ידי

באיזה צד לישון בגליישר

תודה לשניכם

בודקים כרגע את KOA - חלק מבני המשפחה קצת הגיבו בחשש לאור העובדה שקראנו שיש נוכחות קבועה של דובים בתוך סט. מארי... וגם לפחות בשנתיים האחרונות סגרו שם חלקים מהקפמינג- פעם אחת בגלל נוכחות מוגברת של דובים ואחרת בגלל הצפות... לא מתחשק להגיע עד לשם למצוא שמקום הלינה אינו נגיש...

לגבי לינה בווטרטון- יש לנו שני לילות שם לפני- אבל זה לא שעתיים נסיעה עד גללישר? קצת הרבה לנסוע הלוך ושוב כל יום במשך מספר ימים?

• עמיחי13
              עמיחי13 נערך לאחרונה על ידי

באיזה צד לישון בגליישר

לגבי Waterton - כאמור זה היה לפני הרבה זמן, ואם יש לכם כבר 2 לילות שם, אז באמת לא כדאי לנסוע הלוך ושוב כמה ימים.

• איריס ס.
                איריס ס. נערך לאחרונה על ידי

באיזה צד לישון בגליישר

הי

אנחנו מפצלים לינה בין צד מערבי למזרחי 

בצד מערבי נלון ב whitefish ובצד מזרחי בהולידיי אין ב browning. העדפנו טיפה להתרחק היות ובסט מרי מאד יקר ואחכ ממילא ממשיכים דרומה לכוון הלנה וילוסטון.  אבל זו אינה לינת קמפינג ולא מתוכננים הרבה טיולים רגליים. 

אשמח לקבל מידע על טיולים קלים באזור מני גליישר

תודה

איריס

• israelimom
                  israelimom נערך לאחרונה על ידי

באיזה צד לישון בגליישר

יש דובים בגליישר וזה חלק מהכיף, אבל אני איתכם, לא הייתי רוצה ללון באוהל בשום מקום בגליישר. קחו בחשבון שיש דובים גם בצד המערבי ואף אחד לא מבטיח לכם קמפגראונד ללא דובים. כמו כן, תהיה הקפדה תמיד על חוקי שמירת מזון וכד'. 

אם מאד חשוב לכם בלי דובים, למה לא ללכת על לינה עם קירות? יש מוטל נחמד בעיירונת באב שהמחירים בו סבירים. אין לו אתר באינטרנט והוא מקבל הזמנות בטלפון החל ממאי (בחורף המלון סגור ואין בו אף אחד). זה יותר קרוב למאני גליישר מסיינט מאריס ותכל'ס, את הנסיעה מבאב לפארק תמיד כדאי לעשות, כי יש סיכוי מצוין לראות בדרך דובים או מוסים.

מה שבטוח זה ללון בצד המזרחי עדיף. אי אפשר ללון בצד המערבי ולטייל במזרחי ואין ספק בכלל שהמסלולים השווים יותר הם בצד המזרחי.

• UBC
                    UBC נערך לאחרונה על ידי

באיזה צד לישון בגליישר

ענת, שמח שהגבת

לגבי הדובים- כבר ישנו בקמפינג במקומות שהיו דובים באזור, כאן זה נראה קצת פעילות מוגברת מדי (:... וגם לינה ב-KOA תחייב מעבר בכביש באב-מאני כל פעם.. אז נקווה לדובים וכיוב'...

בכל מקרה- מטיולים קודמים מאוד נעזרנו בבלוג המעולה שלך.. אבל לגבי גליישר יש לי רק את הבלוג של ה"לפני" שלך ולא את האחרי ( שידוע לי שקיים...) האם יש לך קישור למסלולים שעשיתם בגליישר... מאוד מעוניין לקרוא!

תודה!

• SJM
                      SJM נערך לאחרונה על ידי

באיזה צד לישון בגליישר

היי שוב,

אתה מוזמן לקרוא את החלק של גליישר מהטיול שלי בספטמבר האחרון, החל מהודעה 32.

אבי

• 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון