אוטובוס תיירים בבודפשט
-
היי,
בודפשט שתי חברות של אוטובוס תיירים שמציעים:
48 שעות באוטובוס תיירים פתוח + סיור לילה באוטובוס תיירים + שייט על הדנובה.
למיטב הבנתי הכל עולה כ- 22 אירו.
באוטובוס ישנו מדריך קולי גם בעברית.
- האם מישהו יודע אם גם בשייט וסיור בערב יש מדריך קולי בעברית?
- האם למישהו יש המלצה על אחת מהחברות?
- אם אכן זה המחיר, אז איזה הגיון יש לרכוש שיט נפרד על הדנובה שמוצע ע"י חברות אחרות כמו lagenda בד"כ ב- 18 אירו? למה לא לרכוש את הכרטיס לאוטובוס התיירים ולהרוויח גם את השייט (אלא אם כן מדובר בשייט ברמה נמוכה משמעותית ביחס לחברות האחרות).
בקיצור אם יש למישהו נסיון אשמח לשמוע.
-
אוטובוס תיירים בבודפשטלכמה זמן אתם בעיר? אולי בכלל לא כדאי יהיה לכם..
-
אוטובוס תיירים בבודפשט7 ימים מתוכם נצא לוינה וסנטאנדרה. אבל מה הקשר למספר הימים?
-
אוטובוס תיירים בבודפשטראשית ישנן תחרות בין החברות לכן ניתן לדרוש כרטיס במחיר סטודנט שזה יוצא 15 אירו.שנית הפלגה של lagenda זאת חוויה אחרת לגמרי(קוד הנחה זאת המילה ״ארקיע״ וכבר יורד שליש מהמחיר)זאת ספינה מרווחת עם מושבי עור לבנים,מחלקים בה כוס שמפניה,היא לא דחוסה באנשים ויש הסבר בעברית.נהניתי להפליג בה הרבה יותר מהספינות המשולבות עם האוטובוס.
-
אוטובוס תיירים בבודפשטזה קשור למספר הימים. כי אוטובוס תיירים כדאי רק למי שבא ליומיים ושלשה. לתקופה ארוכה אפשר לבקר בכל אתרים לבד. גם אין צורך לקחת שייט כי אםשר לעשות חינם עם כרטיס התחבורה העירוני.
-
אוטובוס תיירים בבודפשטקשור מאוד..
חלילה לא באה לפסול את האוטובוסים ואת המוכנים שלהם שעמדו בקור וניסו למכור לנו את הכרטיסים..
בדיוק כפי שרשמו לך לפני..לבאים לעיר ליומיים שלושה זה יהיה נוח ומהיר.
לבאים ליותר, לשבוע,גם אם יום אחד תצאו לוינה ועוד חצי יום לסנטאנדרה,,,עדיין הכי כדאי לרכוש כרטיס שבועי.או פעמים 72שעות.
אפשר כבר ביציאה מהשדה.ניתן לבחור זמן התחלת הכרטיס.מיידי או זמן ותאם.
בטיול הראשון כבר לפני כמה שנים רכשנו כרטיס שבועי,שמנו אותו בכיס ונהיננו מתחבורה הטובה של העיר.
גם שנה שערבה וגם הפעם(לפני כמה ימים) רכשנו כרטיסם לכל כלי תחבורה באוטומט בתחנת המטרו.יש אפשרות להחליף לכמה שפות..רשום בדיוק יה שטרות מקבל,לא מקבל שטר של 10,000.נותנת עודף.
בעיה אחת הייתה לי..משום מה לא ראיתי בשפה הרוסית אותה בחרתי כרטיס ל7 ימים.ניסיתי גם באנגלית..נהייה תור אחרינו ולא היה לי נעים.רכשנו 6 כרטיסים..זה לקח זמן.רכשנו פעמיים ל72שעות.
התחבורה בעיר נוחה מאוד ותוך יום מבינים כבר את הקוים.אפשר להתאמן לפני זה עוד בבית מול מפת גוגל ומפת מטרו. ביציאה משדה תעופה קחו מפות.יש גם בכל מון כמובן..
עכשיו שמתי לב כמה שילמנו מיותר!!!! פרטים באתר הסבר ווידאו
מחירים. לחץ ומהירות לחפש לשבוע 6 כרטיסים..חבל..הרבה כסף ההפרש.8300 במקום 4950

LBD באוטומטים יש אפשרות כרטיס לשבוע?
-
אוטובוס תיירים בבודפשטלפי הפרסומים של החברה יש. אני אישית לא רכשתי באוטומטים. כשאהיה בבודפשט אבדוק את הנושא.
-
אוטובוס תיירים בבודפשטהיי, אני לא התכוונתי לרכוש את הכרטיסים לאוטובוס התיירים כדי להשתמש באוטובוס כתחבורה ציבורית.
היה נראה לי נחמד לתור את העיר בחצי היום הראשון שיש לנו כשאנחנו מגיעים לעיר. גם עושה אוירה של חופשה, גם מאפשר להבין בדיוק היכן נמצאים האתרים שאותם נחרוש במהלך השבוע, ונראה לי שמאפשר "להרגיש את העיר". מן סוג של "פרומו" להמשך השבוע...
בכל מקרה התכוונתי לרכוש את הכרטיס השבועי לתחבורה הציבורית.
-
אוטובוס תיירים בבודפשטבוקר טוב,
כלכלית זה מיותר.אבל,,רצונכם-כבודכם.
אפשר לקחת את החשמלית מס' 2 הרצה על הגדה בצד פשט להכיר את האזור...
חשמלית מס 19 נוסעת מצדה השני של דנובה.
קווים 6,4 47,49 עוברים את כל העיר כמעט..
קו 16 מעולה,עובר המון מקומות ועולה לבודה..
הפעם עלינו עליו מ Széchenyi István tér הגענו לשם פשוט ביותר עם קו 2
IBD עוד שאלה לגיחה הבאה לעיר..כשנסענו לכיוון דקטלון,שאלנו את נהג האוטובוס 240 האם הכרטיס שלנו תופס גם את האזור. הוא בדק והוספנו 250 פורינט כ"א. בחזור,על עמוד התחנה היה ציור של הכרטיסים ול72 שעות הופיע עליו. לא שאלנו ולא הוספנו..ראינו גם אנשים אם הכרטיס כזה עולים ללא הוספה,בחזור.
האם עברנו על החוק או סתם הוספנו בהלוך..איך יודעים עד איזה אזור תופס הכרטיס הרגיל?מאוד לא נעים אם הפקח בודק ואין כרטיס מתאים..וגם קנס.
בשדה תעופה אפשר לקנות כרטיס שבועי? אג"ב בדואר גם מוכרים כרטיסים אבל לא שבועי..(שאלה כבר לנסיעה ביוני..)
-
אוטובוס תיירים בבודפשטעוד שאלה לגיחה הבאה לעיר..כשנסענו לכיוון דקטלון,שאלנו את נהג האוטובוס 240 האם הכרטיס שלנו תופס גם את האזור. הוא בדק והוספנו 250 פורינט כ"א.
הנהג צדק. BUDAORS נמצא מחוץ לשטח השפוט של בודפשט.במפה המצורפת נמצא אחרי הקו האדום המרוסק.
בחזור,על עמוד התחנה היה ציור של הכרטיסים ול72 שעות הופיע עליו.
זה לא מובן גם לי. יכול להיות שהכוונה שהכרטיסיה תקפה עם התוספת של 250 פורינט.
לא שאלנו ולא הוספנו..ראינו גם אנשים אם הכרטיס כזה עולים ללא הוספה,בחזור.
האם עברנו על החוק או סתם הוספנו בהלוך..איך יודעים עד איזה אזור תופס הכרטיס הרגיל?מאוד לא נעים אם הפקח בודק ואין כרטיס מתאים..וגם קנס.
הכרטיסיה תקפה בכל השטח השיפוט של בודפשט. יש לבדוק על המפה. אם נוסעים באוטובוס שעובר את הגבול, יש התרעה על הכתוביות (בהונגרית) באוטובוס.
בשדה תעופה אפשר לקנות כרטיס שבועי? כן. יש חנות הפתוחה עד שעה 9 בערב ובחוץ ליד תחנת האוטובוס 200E ישנם גם שני אוטומטים.
אגב, הקוים 49,47 לא עוברים את כל העיר. הם יוצאים מהמרכז מ-DEAK FERENC TER.
-
אוטובוס תיירים בבודפשטניתן לרכוש כרטיס לתחבורה הציבורית ל 24 שעות עבור עד 5 אנשים שנוסעים כל הזמן ביחד במחיר כולל (לכל החמישה) של 3300 פרוינט.
-
אוטובוס תיירים בבודפשטתודה רבה על הבירור!
מעדיפה לשלם ולא לעמוד מול פקח ללא כרטיס מתאים.מה גם שהעלויות באמת זולות,אז התענוג ההגעה עולה עוד 1000 פורינט.
היה שווה מאוד גם דקטלון וגם הניו יורקר ועוד..
אגב,החברה נכנסה לאיקאה
יש איזה משחק ילדים שהיא כבר המון זמן רצתה לקנות לנכדה ואזל המלאי בארץ.שם היה..נכנסה,קנתה ויצאה..בדרךךך ראתה שכמיות
,,אז לקחה גם אותם.עם קו 47/49 נסענו מfovam ter שלנו גם לאסטוריה,לאזור גלרט,
Móricz, Kálvin tér Zsigmond körtér לDEAK עשה רושם שהם בכל מקום,כמעט...הכי אהבנו את חשמלית 2 שלנו..