טיול משפחתי לתאילנד
-
שלום רב,
אנו מתכננים טיול משפחתי לתאילנד בנובמבר.
13 יום בסך הכל, מתוכם יומיים בבנגקוק והיתר באיים.
איים שמעניינים אותנו במיוחד: קראבי, פוקט, קופיפי, קופנגן וקוסמוי.
האם יש אי נוסף ומומלץ באותו אזור?
אשמח לדעת מה המסלול האופטימלי, באיזה אי כדאי להתחיל, ומה הרצף הנכון מבחינת הקרבה של האיים אחד לשני?
האם צריך לשלב טיסה פנימית?
תודה רבה מראש
-
טיול משפחתי לתאילנדגם פתאיה אופציה.
אולי כדאי לוותר על אי או שניים?
-
טיול משפחתי לתאילנדהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
בתקופה של 13 יום רצוי לבקר בכ4 יעדים על מנת לנסות למצות כל יעד ועדיין לא להרגיש במירוץ. פוקט קראבי וקופיפי נמצאים במרחק טיסה או נסיעה ארוכה מקוסמוי וקופנגן.
באופן אישי אני ממליץ לך לאחר הנחיתה לטוס בטיסה ישירה ל6 ימים לאי קוסמוי המציע מגוון רחב של פעילויות ואטרקציות גם לילדים ולאחר מכן ל4 ימים לאי קופנגן הממוקם במרחק של כ50 דקות הפלגה במעבורת מהאי קוסמוי ולסיים ב3 ימים בבנגקוק.
-
ממש לא נכון...בנובמבר,חד משמעי הצד של פוקט עדיף על הצד של קוסמוי.
13 ימים = מקסימום 3 יעדים.
פוקט 5
קראבי 4
בנגקוק 4
-
ממש לא נכון...ממש לא נכון בנובמבר מזג האוויר לא יציב בשני הצדדים .
-
ממש לא נכון...אני מדבר מניסיון של לפחות 10 פעמים בפוקט ולפחות 5 פעמים בקוסמוי- בתקופה הזו
-
טיול משפחתי לתאילנדלא ציינת מה הרכב המשפחה - ילדים קטנים? בני עשרה? זה משנה את ההמלצות....
13 ימים = גג, 3 מקומות להיות בהם!! אם תעשו יותר זה יראה פחות כמו חופשה ויותר כמו מסע כומתא. מה גם שלא ממש תספיקו ממש לראות שום מקום או להנות משום מקום כמו שצריך.
מבחינה סטטיסטית בנובמבר הצד של קוסמוי גשום במידה משמעותית יותר מהצד של פוקט. מצד אחד זו רק סטטיסטיקה, ויכול להיות שתגיעו לקוסמוי ויהיו לכם ימים בלי גשם, יכול להיות ......
בכל מקרה אתם צריכים לבחור צד אחד של האיים: פוקט+קראבי+קופיפי או קוסמוי+קופנגן - ולקחת בחשבון שבמזג אוויר טרופי, מזג אוויר הוא הימור.
אני הייתי עושה:
פוקט 7 ימים
קראבי 3 ימים
בנגקוק 3 ימים
-
טיול משפחתי לתאילנדמסכים עם עמליה. אני אפילו הייתי שוקל להשאר רק בפוקט ולפצל לשני אזורים באי. אחד קרוב למרכז הסואן והשני מבודד. כך תקבלו באי אחד תחושה של שני מקומות שונים לחלוטין. לתשומת ליבכם קראבי בכלל לא אי.