איסלנד הפיורדים המערביים
-
זקוקה לעזרתכם, אנחנו מעוניינים לטייל בפיורדים המערביים. לצערנו לא מצאנו מקומות לינה אלא באיספיורדור.שאלתי האם ניתן להספיק ביום אחר לעבור במעבורת לפיורדים, לבקר בצוקי לאטרביארג ,במפלים ולהגיע למקום הלינה באיספיורדור.
בתודה מראש
-
איסלנד הפיורדים המערבייםמאיפה אתם יוצאים?
אם מרייקיאוויק - זה קשה וארוך מידי לטעמי.
ישנן אכסניות בחלק הדרומי של הפיורדים המערביים
-
איסלנד הפיורדים המערבייםאם תישנו בסטיקיהולמור ותצאו לדרך במעבורת הראשונה אזי אין שום בעיה לעשות זאת . תספיקו לטייל בנחת גם בלאטראביארג וגם במפלי דיאנדי.
תתפללו רק למזג אויר בהיר כדי שההנאה לא תיפגם זה יום קסים ביופיו.
רנצי
-
איסלנד הפיורדים המערבייםתודה רבה, אני בודאי אזדקק לעזרתכם גם בהמשך.
-
איסלנד הפיורדים המערבייםתנסי - Hostel BÍLDUDALUR
-
איסלנד הפיורדים המערבייםמלאטרביארג לאיספיורד'ור זו נסיעה של כ200 ק"מ, ככה שאפשרי העניין הוא שבטח תרצו לבלות יותר זמן בכל המקומות היפים שבדרך.
ממליצה לחפש לינה בחוות, אני לא יודעת אם לפי החוקים של הפורום , מותר לי לתת לינקים למקומות.
-
איסלנד הפיורדים המערבייםאין שום מניעה מלתת שמות וכתובות של מקומות לינה מומלצים. הפורום על כל סעיפיו השונים מלא בהמלצות כאלה לחיוב ולשלילה.
200 ק"מ של טיול רכוב ביום זה לא משהו יוצא דופן.
רנצי
-
איסלנד הפיורדים המערבייםנכון שזה אפשרי, אבל-בעצם אם נוסעים מנקודת עגינת המעבורת עד לטראביארג זה כמעט 90 ק"מ, וזה בנוסף לקצת יותר מ200 ק"מ לאיזפיורד. וזה מבלי לסטות לאף כביש צדדי. אנחנו לנו באכסניה ב BÍLDUDALUR. מומלץ בייחוד אם מטיילים מעבר לאזור המגדלור והפאפינים בלאטרביארג ומוסיפים את חוף החולת האדומים.