פסח בניו יורק
-
אנחנו טסים ל4 שבועות בפסח לניו יורק, זוג+2 בגילאים 4 ו1.3
יש לנו רכב ומקום לינה במנהטן אצל אמא שלי.
חשבנו לנסוע לאורלנדו ולקחת קרוז אך עדיין מתלבטים... אשמח לשמוע האם לדעתכם יש לנו מה לעשות 4 שבועות בניו יורק, קצת חוששים מהמזג אויר...ונשמח לקבל המלצות לכל דבר... תודה רבה!!
-
פסח בניו יורקהאם הכוונה להיות 4 שבועות בעיר ניו יורק? האם הייתם בניו יורק בעבר? בארה"ב בכלל?
-
פסח בניו יורקלדעתי אין בעיה לבלות גם חודש שלם בניו יורק, בייחוד אם מדובר גם על טיול משפחתי. אבל השאלה היא מה אתם מחפשים
האם אתם מחפשים טיול?
האם רוצים לתפוס אמריקה?
האם רוצים ביקור משפחתי?
האם רוצים סתם חופש ושינוי אווירה?
אני מניח ששבועיים בניו יורק ושבועיים במקום אחר יהיו פשרה סבירה יחסית.
מה המקום האחר? לאור העונה כנראה שהייתי מושך דרומה. לא חייב לביות דווקא פלורידה כמובן.
-
חודש בניו יורק העיר או המדינה?אני הייתי יכול לבלות בעיר חודש, במצטבר בילית יותר ואשמח לחזור לעוד, בטח במדינה (ואז בכלל כל אזור ניו אינגלנד).
אבל אתם לא אני. אולי מה שמעניין אותי לא מעניין אתכם ולהיפך. אתם צריכים לבדוק מה אתם רוצים לעשות ולתכנן את הטיול שמתאים לכם.
נראה לי שבגדול אתם יכולים להנות מגמישות גדולה.
במנהטן אתם מסודרים מבחינת לינה ובארה"ב אם יש גישה לאינטרנט אין בעיה להזמין טיסה רכב ולינה מהיום למחר או למחרתיים.
אז אם ימאס לכם ממנהטן אין בעיה לנסוע נניח לבוסטון או שיקגו ברכבת או ברכב, אין בעיה לשכור רכב ולנסוע לניאגרה (אם מזג האויר יהיה סביר וכו')
אם יהיה מזג אוויר קר אין בעיה להזמין טיסה לינה ורכב לאורלנדו או פלורידה בכלל או טיסה וקרוז ממיאמי.
טוב שיש גמישות אבל אני ממליץ בחום שתדעו מה האופציות שלכם בעיקר מבחינת האטרקציות שמתאימות לכם, שתוכלו לממש את הגמישות בצורה טובה.
-
חודש בניו יורק העיר או המדינה?לגבי גמישות
באופן כללי הדרקון מאד מאד צודק. דווקא בגלל שיש לכם מגורים בניו יורק יש לכם המון המון גמישות לתכנן תוך כדי תנועה.
לגבי הזמנה ברגע האחרון:
רכב שכור - אין חשיבות מיוחדת להזמנה הרבה זמן מראש. אבל לרוב כישראלים יותר זול לנו להזמין דרך סוכן בארץ מאשר לגשת לדלפק בשדה התעופה. אבל להזמים דרך סוכן יכול להיות אפילו יופ קודם או פחות - מרימים טלפון לכמה סוכנים בארץ, משווים הצעות (ומבקשים הנחות) והשובר בדרך אליכם באימייל (אני מניח שיש אפשרות הדפסה אצל אמא).
טיסות - באופן כללי המחיר מזנק ברגע האחרון. חברות התעופה מניחות שמי שטס ברגע האחרון חייב לטוס ולכן ישלם כל מחיר. אז םה דווקא להזמנה מראש יש יתרון גדול.
רכבת/אוטובוס - בחלק מהמקרים גם פה יש יתרון להזמנה מראש. אבל פה המחיר לא מזנק אלא סתם עולה. לא מדובר על פערים של מאות דולרים בין הזמנה מראש לרגע האחרון
קרוזים - באופן כללי יש יתרון גדול להזמנה מראש. אבל פה דווקא יש לפעמים מבצעי הרגע האחרון
שווה להרשם לכל מיני מבצעים כמו גרופון ואחרים (אפשר לפתוח חשבון מייל מיוחד לצורך העניין שינותק כשתחזרו מהחופש). וככה תוכלו לקבל כל מיני מבצעי הרגע האחרון (בין היתר).
-
קרוז מפלורידהשלום--מבחינת קרוזים--אל תחכו לרגע האחרון. במיוחד לא לקרוזים של 3-4 לילות. אני מתעסק בתחום וגר בפורט לורדייל (ליד מיאמי). קרוז בחודשים אפריל-מאי יעלה לכם הרבה כסף במידה ובכלל יהיו חדרים. יש להזמין בדרך כלל חדרים לפחות 5-6 שבועות לפני הקרוז. קרוזים יוצאים בעיקר מפורט קאנברל(כשעה מארלנדו-, גם ממיאמי וגם מפורט לורדייל. יש גם מטמפה יש מעוד ערים בארה"ב אבל אלה כבר קרוזים של שבוע
זה נכון שמידי פעם יש מבצעים וזה המון מזל
שי
-
חודש בניו יורק העיר או המדינה?תודה לכולם על התשובות, אנחנו מאוד רוצים לטייל אך תוהים לאן ומה עם 2 בנות קטנות שלא אוהבות כל כך נסיעות ברכב... יהיה לנו רכב בכל התקופה שנשהה בניו יורק, לגבי הגרופון מישהו יוכל להמליץ לי על אתר מסוים?
תודה!
-
קרוז מפלורידההיי שי,
אשמח להתייעץ איתך בנוגע לקרוז, בירח דבש שלנו היינו בקרוז של רויאל קריביאן ראינו קרוז לבהאמס גם של רויאל קריביאן בספינה theEnchantment of the Seas. האם אתה ממליץ? ובנוסף אנחנ נהיה 3 מבוגרים ו2 ילדים ידוע לך כיצד הכי משתלם לחלק את החדרים? אשמח לכל עצה. תודה!!
-
חודש בניו יורק העיר או המדינה?"גרופון" זה מותג מסחרי של חברת גרופון.
קל לחפש קופונים בגוגל. תקליד את שם העיר שבה מחפשים + המילה coupon.