לינה מוזלת בוושינגטון
-
היי,
אנחנו 2 סטודנטיות שמחפשות מלון לישון בו בוושינגטון- 2 לילות. מכירים מקום זול ואמין? לא חובה מרכז העיר, אבל כן צריך נגישות תחבורתית טובה.
כמו כן- מה מדיניות החניה בוושינגטון?
תודה רבה!
-
לינה מוזלת בוושינגטוןהי,
הייתי בודקת בארלינגטון באיזור קריסטל סיטי מקום מצוין מבחינת נגישות לעיר והרבה יותר זול.
לא הייתי מסתובבת עם רכב בוושינגטון העיר בגלל בעיות חניה כשלא תמיד ברור איפה בדיוק כדאי לחנות. אנחנו היינו מטעינים כרטיסים לרכבת התחתית כל פעם בסכום נוסף.
-
לינה מוזלת בוושינגטוןאנחנו גם היינו בארלינגטון ליד הפנטגון סיטי שזה קניון עם תחנת רכבת שמגיעים ממנה בתוך כרבע שעה למרכז העיר והחניה במלונות שם חינם. הקריסטל סיטי זה גם מרכז קניות סמוך עם תחנת רכבת.
-
לינה מוזלת בוושינגטוןאתם יכולים להיות גם ליד שדה התעופה רייגן שנמצא על הקו שנוסע דרך ארלינגטון למרכז העיר. רק תבדקו שהמלון נמצא במרחק הליכה מתחנת רכבת תחתית. הכי טוב שתבדקו ב google maps מה הזמן שלוקח לנסוע מהכתובת של המלון שלכם לכתובת במרכז העיר ואם התחנה קרובה למלון.
-
לינה מוזלת בוושינגטוןתודה לעונים

הייתם ממליצים אולי פשוט לחפש מוטלים כשנגיע לשם?
-
לינה מוזלת בוושינגטוןלמרות שבטיול הראשון שלנו זה מה שעשינו...לא הייתי ממליצה זאת היום. הייתי ממליצה לעשות את כל הבדיקות וההזמנות מראש עם אפשרות של ביטול ללא חיוב כמה שיותר קרוב לליל הלינה הראשון....
-
לינה מוזלת בוושינגטוןלמה היום לא היית עושה את זה? בגלל עומס על המוטלים?
סורי על החפירה, פשוט חשוב לי להגיע מוכנה כמה שאפשר...
-
לינה מוזלת בוושינגטוןדווקא בגלל שמעדיפה להגיע מוכנה ולא לבזבז זמן בחיפוש על מקום לינה. מהאינטרנט יש לך הרבה יותר אפשרות להשוואות. כשנסענו בתור זוג צעיר לא היה איכפת לנו איפה ניפול. אבל היום לא. מקווה שעזרתי...
-
לינה מוזלת בוושינגטוןגם אני ממליץ לחפש ולהזמין מראש ללא דמי קדימה ועם אפשרות ביטול 24-48 ש' לפני ..
3 רשתות מומלצות
קומפורט אין וקווליטי אין דרך אתר צ'ויס ...