ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול 10 ימים לרומניה

פורום אירופה
    5
    23
    8933
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אמה
      אמה נערך לאחרונה על ידי

טיול 10 ימים לרומניה

מירב,מאוד חשוב למסור את הפרטים החשובים כמו נחיתה והמראה ולהתחשב בהם,לפני תכנון המסלול.

הטיסה לרומניה אומנם לא ארוכה.אך עדיין צריך להגיע לשדה כ3 שעות לפני,בקיץ. בכל מקרה.קחו גם בחשבון מהיכן אתם מגיעים.את לא חייבת לספר,רק קחי את זה בחשבון.זמן הגעה לשדה.אחרי יום עבודה?

נוחתים ב1.30 בלילה.האם לקבל את הרכב,לסדר את הוויז/גי.פי.אס ולצאת לדרך של 3 שעות לפחות?

אישית,הייתי מעדיפה ללון במלון/פנסיון הכי קרוב לשדה תעופה.אפילו כזה שנותן הסעה או לקחת מונית לשם.בבוקר קמים בנחת,אוכלים ארוחת בוקר מקבלים את הרכב ויוצאים לדרך.רעננים אחרי מנוחה.זאת חופשה,לא מרתון.

קורטאה  שווה עצירה על הדרך,לארוחת צהרים,להצטייד בשוק בפירות היפים.ולהמשיך על טראנספגרשן עם עצירות באגם וידרארו ואגם בלאה.

ללון? או על האגמים או למשוך כבר לכיוון סיביו.תלוי ברצון שלכם והזמן.

לגבי המדרגות לטירה..הטירה הרוסה,לא זכור לי שמישהו שב וסיפר שטיפס את כל המדרגות הנ"ל..והאמת אין בכלל הצדקה.יפה יותר  לעשות מסלול רגלי  באגם בלאה..

אין טעם להיכנס בלילה הראשון לתוך בוקרשט עצמה.

כדאי להקדיש לה את היום האחרון(מלא) לפחות אחד או שניים תלוי במה שתרצו לעשות בעיר.

כדאי לקרוא טיולים שהיו,כדאי לקרוא ספר.לא כדי להעתיק את הטיול,כדי להבין את האפשרויות והמרחקים..

אמה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • אילן Ilan
        אילן Ilan נערך לאחרונה על ידי

טיול 10 ימים לרומניה

שלום מירב !

- בבוקרשט ממש לא צריך רכב, תיסעו במוניות שממש זולות, 1.39 רון לק"מ , או בתחבורה ציבורית . קחו מונית גם מהמלון לשדה התעופה .

- כיוון שאני הייתי ברומניה הרבה פעמים ולא פעם אחד לפני חצי עשור וטסנו רק עם טארום , ניסינו את כל השיטות. בפעם הראשונה כש נחתנו בשעה 12.30 בלילה נסענו לדירה בבוקרשט ובשאר הפעמים שנסענו עם חברים יצאנו ישר לדרך משדה התעופה .

כש נסענו עם הנכדים בפעם הראשונה לקחנו מלון ליד שדה התעופה ובפעם השניה יצאנו ישר לדרך.

לנו במלון צ'יארטר באוטופני , אני ישנתי די טוב כיוון שיש לי שינה עמוקה אך אשתי ובתי לא ישנו טוב כיוון שהתעוררו מתנועת האורחים שהגיעו או יצאו לטיסות .

בפעם השנייה נסענו ישר משדה התעופה התעופה לפנסיון והגענו אליו בשעה 18.00 בערך. המשפחה הלכה לישון בשעה 19.30 ואני המשכתי לדבר עם בעל הפנסיון עד 10 בלילה, למרות שהלילה הקודם היה לילה לבן .כאן תוכלי לקרוא את החוויות .

הטראנסאלפינה היא מעבר הרים גבוה ב-100 מטר מהטראנספאגאראשן אך לא ממליץ לכם במסגרת הימים שברשותכם.

- אני ממליץ לך להישאר בתוכנית שלך, לצאת לדרך לאחר הנחיתה ( הכבישים ממש ריקים ) , לעצור בתחנת דלק מוארת ולישון קצת ברכב עד הזריחה שבסביבות 05.15 . לשטוף פנים , לשתות קפה ולהמשיך. ברב המלונות/פנסיונים הצ'יק אין בשעה 14.00, כך שתוכלו להתמקם, לישון קצת ולצאת לטייל .

• מירב וניב
          מירב וניב נערך לאחרונה על ידי

טיול 10 ימים לרומניה

אילן תודה רבה

• 1
          • 2
          • 2 / 2
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון