המלצה על מלונות למשפחה
-
שלום,
אשמח להמלצות על מלונות שווים (למשפחה) במקומות הבאים:
-צ'אנג מאי
-קראבי (AO NANG)
-קופיפי (DON)
עדיף מקומות מפנקים, אך מרכזיים, ברמה של 4-5 כוכבים..
תודה

-
המלצה על מלונות למשפחהכמה אתם?
מה התקציב ללילה?
-
המלצה על מלונות למשפחהבצאנג מאי the imperial mae ping hotel
באו ננג tipa hotel
קופיפיפ cabana hotel
-
המלצה על מלונות למשפחההכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
אני מציע לבדוק את המלונות הבאים:
צ'אנג מאי- מכיוון שאתם משפחה אני חושב שרצוי לשהות בסמוך לשוק הלילה והאזור בו ישנם גם מסעדות ותוכלו לבלות בערבים בלי להתרחק מהמלון. מלון דואנגטאוואן בקישור הנ"ל http://www.duangtawanhotelchiangmai.com ומלון אימפריאל מאי פינג בקישור הנ"ל http://www.imperialhotels.com/imperialmaeping/default-en.htm l הממוקמים בסמוך לשוק הלילה בעיר.
קראבי- מלון קראבי ריזורט בקישור הנ"ל http://www.krabiresort.net/ ומלון הולידיי אין ריזורט קראבי בקישור הנ"ל http://www.holidayinnkrabi.com/ המתאימים למשפחות וממוקמים בחוף או נאנג.
קופיפי- יש לציין שהמלונות אינם נותנים תמורה לעלות אותה הם דורשים ואולי כדאי לשקול לבקר ביעד אחר המתאים יותר למשפחות או לשהות בחוף השקט של האי, כמו כן אני מציע לבדוק את מלון פיפי קליף בקישור הנ"ל http://www.phiphicliffbeach.com/ המקבל ביקורות טובות מהמטיילים אשר לנו בו וממוקם כ15-20 דקות הליכה ממרכז האי.
-
המלצה על מלונות למשפחהאנחנו שלוש משפחות של 2+3
לא הגדרנו תקציב, רוצים להתפנק אבל לא להשתגע..
תודה רבה