שאלה בקשר לכניסה לאנגליה
-
אז ככה הסיפור שלי קצת מורכב והייתי שמח לקבל תגובה או המלצה. הייתי באנגליה במשך שנה וחצי וחזרתי לפני חודשיים. הייתי לא חוקי במשך חצי שנה ולא קיבלתי חתימה שחורה ולא בדקו לי את הדרכון. עכשיו בארץ החלפתי את הדרכון שלי וככה לא מצויין תאריך יציאה כיוון שהדרכון חדש. אני רוצה לחזור שוב לאנגליה על תקן תייר בשבועיים הקרובים. השאלה שלי היא האם מופיע להם במחשבים שהייתי שם שנה וחצי ומה כדאי להגיד להם בכניסה. האם זה משנה גם באיזה שדה תעופה אני נוסע... אשמח לתשובות ... תודה מראש ! -
שאלה בקשר לכניסה לאנגליה:Reלא ברור לי איך לא בדקו לך את הדרכון ביציאה, אבל אם אכן לא עשו את זה עלולים לחשוד שיצאת באופן בלתי חוקי. מבחינה פורמלית, אין כל הבדל באיזה כלי תחבורה ובאיזה מקום אתה נכנס למדינה, מאיפה אתה בא ולאן אתה יוצא. הכללים הם אותם כללים בדיוק. -
שאלה בקשר לכניסה לאנגליה:Reאגב... אם יצאת מבריטניה לאירלנד אז לא בדקו לך את הדרכון כי בין 2 המדינות יש מעבר חופשי, אבל כשיצאת מאירלנד היו צריכים לבדוק אותך ולדווח לשלטונות ההגירה הבריטים. כנ``ל כשאתה נכנס מאירלנד לבריטניה. שים לב שבין בריטניה ואירלנד לבין מדינות שנגן יש ביקורת גבולות, כי 2 המדינות הנ``ל לא שותפות להסכם הזה. -
ביציאה אין ביקורת דרכונים!מנסיון של הרבה מאד כניסות ויצירות מאנגליה - מעולם לא בדקו לי דרכון ביציאה ואף אין נקודות ביקורת -
ביציאה אין ביקורת דרכונים!:Reכן אבל מה קורה בכניסה?? הם יודעים שהייתי שם שנה וחצי? כי הדרכון שלי חדש ולא רשום כלום על השהות שלי בו -
ביציאה אין ביקורת דרכונים!:Reלא מתחייב, אבל להערכתי לא תהייה לך בעיה. -
ביציאה אין ביקורת דרכונים!:Reהם יבדקו אותך על פי שם ולא מספר דרכון ומכיוון שבפעם הראשונה שנכנסת למדינה נכנסת למערכת, בפעם הבאה שתיכנס יש סיכוי ששמך יעלה על המסך כמישהו שצריך לבדוק את הסטטוס שלו. יש פה כל כך הרבה מהגרים לא חוקיים- הם משופשפים היטב איך לתפוס אותם. ואם היית פה כל כך הרבה זמן אתה בוודאי גם ער לבעיות שהם עושים. למה שלא תיגש פשוט לקונסוליה הבריטית בתל אביב ותבדוק את הסטטוס שלך ואם אתה צריך לעשות משהו במקום להסתבך?