אגם גרדה והדולומיטים
-
שבוע טוב לכולם!
אני אשמח לעזרתכם בתכנון הטיול שלנו לגרדה והדולומיטים.
אנו 2 משפחות (5 נפשות כל אחת) שניסע בפעם הראשונה לאזור הזה, מכיוון שאין לי המון זמן לקרוא כמויות של חומר כמו שצריך על מנת לעשות שיעורי בית מבקשת שתעזרו לי להתמקד בדברים המומלצים ביותר, הטיול שלנו יארך10 ימים נטו (6 לילות בגרדה ועוד 2 לילות בדולומיטים), הילדים שלנו בני: 6, 8, 14, 16 ו-17 שפחות מתעניינים בטבע ויותר בעניין אקשן.
כל מי שיכול לתרום מהידע שלו אשמח לקבל עצות לגבי מה אסור לפספס ובעיקר איפה כדאי ללון בדולומיטים + אטרקציות שם השהייה שלנו קצרצרה.
תודה מראש והמשך יום נעים.
-
אגם גרדה והדולומיטיםהדברים שבטח כבר שמעתם עליהם:
גרדנלנד, פארק מים ומתחם הסרטים AquaParadise Movieland
פארקי חבלים יש הרבה דוגמה: http://www.jungleadventurepark.com/DettBoiserie.aspx
מגלשות אלפיניות גם יש כמה בעיקר בדולמיטים.
שייט באגמים, רכבלים להרים.
המלצה שלי אם אין זמן לקרוא המון חומר באינטרנט פשוט לקנות את הספר " משפחה מטיילת - צפון איטליה" שמרכז את כל הדברים בצורה פשוטה וברורה.
-
אגם גרדה והדולומיטיםתודה רבה שרון!
יש לך במקרה המלצה על מקום לינה בדולומיטים?
-
אגם גרדה והדולומיטיםסורי אבל לא.
לא הזמנו מקום מראש ולקח לנו המון זמן למצוא מקום כשהגענו לעיירות. בסוף הגענו למקומות נחמדים. אבל לצערי לא שמרתי את השמות והכתובות.
עם ילדים מומלץ להזמין מראש.
תנסי להיכנס לאתרים של העיירות ( תרשמי את שם העיירה הרצוייה בגוגל בדר"כ יש להן אתר רשמי), ולרב יש שם מידע גם על מקומות לינה.
-
אגם גרדה והדולומיטיםאנחנו נוסעים ביולי ויש לנו בדיוק אותה מסגרת זמן אנ י נו החלטנו לישון בדולמיטים המערביים למנוע נסיעות ארוכות ומתישות עם הילדים. אנו לנים ליד טרנטו ומשם נבלה יום במולבנו ויום בראפטינג בדימארו. אצלנו הילדים בגילאי 5 עד 10 ולנו לא מתאימות נסיעות ארוכות. בגארדה אנחנו ישנים בחווה שהומלצה ai tre fienelli