צפון פורטוגל עם ילדים
-
מתכננים לטייל בצפון פורטוגל הקיץ. לפני שהילדים נולדו טיילנו בפורטוגל מסינטרה דרומה. הוקסמנו ונשבענו לחזור. האם למישהו יש המלצות על אתרי ספורט אתגרי לילדים? הצצתי על כמה באינטרנט. אשמח להמלצה ממוקדת. תודה לכל העונים
-
צפון פורטוגל עם ילדיםההמלצה שלי -הסופרלנד בדרך אל או בחזרה משדה התעופה.
לפורטוגל יש נופים והסטוריה בשפע. באטרקציות מסוג פרקי שעשועים הם לא בעסק.
רנצי
-
צפון פורטוגל עם ילדים חידודתודה ranchy
אבדוק את הסופר לנד (אם זה בגודל של הלונה פארק או בסגנונו אין מצב שאנחנו נכנסים.
הכוונה באטרקציות היא לא ממש לפארקי שעשועים (זה ממש לא חובה בטיולים שלנו. בבלגיה למשל ממש לא הלכנו למרות שיש לה מה להציע), אנחנו יותר מחפשים אטרקציות בטבע: טרקים, רפטינג, קייאקים, פארקי חבלים וכו'.
מצאתי מספר מקומות אבל תמיד מעדיפה לשמוע המלצות.
חוץ מזה, מוזיאונים מיוחדים לאו דווקא אלה שאמצא בספרים, פינות חמד וכו'.
-
צפון פורטוגל עם ילדיםגילוי נאות-לא הייתי. לומדת אותה כעת לפרטיה.
מה הכוונה צפון פורטוגל? לינת כוכב אזור פורטו?
מיקום אחר? צפון מזרח? טיול מתגלגל?
רק מקומות שנתקלתי וסימנתי-ל א הייתי ולא יודעת את טיבם ואיכותם
אולי
אולי A Botica do Lazer אבל אני לא בטוחה שכאן לא מדובר יותר על פעילות קבוצתית לוועדי עובדים
-
צפון פורטוגל עם ילדים חידודהאטרקציה האמיתית היחידה שאני מכיר בפורטוגל היא גלישת גלים בפיניצה. האתר נחשב לאחד הטובים שישנם אבל זה לא למתחילים. אם אתם בעסק אז יש לכם אטרקציה אם לאו שווה להגיע ולראות גם את המקצוענים וגם את האתר עצמו.
לא יודע אם זה נחשב לאטרקציה אבל נסיעה הלוך וחזור ברכבת לאורך נהר הדורו מפיניאהו לסכר הגדול שבמעלה הנהר ובחזרה מספקת מראות נאים באזור שבו אין אפשרות לטייל ברכב.
רנצי
-
צפון פורטוגל עם ילדיםעוד לא לגמרי נעולים על השלד. תודה יונית, בטוח יומיים בסינטרה השאיקה עלינו רושם מטורף לפני שלוש עשרה שנים וכל מי ששלחנו לשם מרגיש כמונו. ומשם נצא כנראה לכוכב מפורטו עם עוד יומיים שלושה על החוף. וכמובן יום או יומיים בליסבון (נראה מה ייצא). מבחינתנו היא הכי פחות אטרקטיבית. אבל גם יש לנו מתבגרת שמבקשת קצת קניות (;
אבדוק את כל הלינקים ששמת. מבטיחה לעדכן.
פורטוגל היא אומנם לא קלאסית לילדים כמו אוסטריה, הולנד בלגיה וגרמניה, אבל היא מהממת ואחרת. הילדים שלנו בטוח יהנו שם (במיוחד מהאוכל....)
-
צפון פורטוגל עם ילדים חידודרנצי. תודה על ההתיחסות. בדקתי את בית הספר לגלישת גלים בפיניציה. דווקא היה קורס למתחילים אבל לא מתאים להרכב שלנו. הצעיר צעיר מידי לקורס שלהם והגדולה מסרבת. ראיתי שיש שייט מפרשיות. מנסה לבדוק אם אפשר לעשות. כרגע מצאתי שני טרקים. אומגה (יש מגבלת משקל וגם הילדים קצת פחדנים) קייאקים וקניוניין. האמת שרק השבוע סגרנו סופית את היעד )מאוד רוצים לרוסיה אבל אני פוחדת כרגע להתחייב על כרטיס לשם כל כך הרבה זמן מראש )אז עוד לא צללתי לעומק.
מבטיחה לעדכן מה מצאתי ולספר חויות.
-
צפון פורטוגל עם ילדיםסתם שאלה
אם את לא נמשכת לליסבון
ואם המטרה בליסבון -קניות
אי אפשר בפורטו? או עיר אחרת מספיק גדולה וקרובה ואז לטוס לפורטו וממנה בלי לרדת לליסבון?
-
צפון פורטוגל עם ילדים חידודבצפון פורטוגל כמו חלקים אחרים ממנה יש שפע אטקציות של הטבע עם ילדים כמו קיאקים, קניונינג ועוד. נטע טיולים מתמחה בשנה האחרונה בפורטוגל ואני מציעה לפנות אליה. בדיוק עורכת תכנון טיול עימה. ערכתי גם תוכנית טיול עימה ליוון והיה מוצלח המיוחד. ניתן לקרוא ולהתרשם באתר האינטרנט שלה- נטע טיולים.
-
צפון פורטוגל עם ילדיםתודה כולם על ההתיחסות. יונית, המטרה בליסבון היא לא רק קניות , אבל עדיין אפילו שלא "עפתי עליה" אנחנו רוצים לטייל שם. אנחנו נוחתים בליבון בערב לוקחים אוטו וישנים כבר בלילה הראשון בסינטרה. נישן שם שלושה לילות )נגיע בלילה הראשון מאוחר וביום הרביעי בבוקר נצא). נועם תודה. התחלנו לארגן שלד. אם נסתבך אעזר בנטע.
מבטיחה לעדכן. אנינכבר מתרגשת מכל מה שמצאנו שם. הולך להיות כיף
-
צפון פורטוגל עם ילדיםאז המטרה היא בכלל סינטרה
כי אם אני מבינה נכון משדה התעופה אתם נוסעים לליסבון
וכבר באותו ערב מגיעים לסינטרה ל-3 לילות?
ומשם לפורטו?
וטיסה חזרה מפורטו או שאתם עושים את כל הדרך ברוורס?
את יכולה להיעזר באתר של אורן הוא "נגוע" קשה במחלת פורטוגל עם המשפחה, לפחות לפי מספר הפעמים שטייל בה.
-
צפון פורטוגל עם ילדיםכן. עולים דרך החוף לפורטו ואולי אף צפונה יותר וחוזרים דרך פנים הארץ. ראיתי את האתר של אורן. אעזר בו. המון תודה
-
צפון פורטוגל עם ילדיםהי,
אכן ביקרתי בצפון ומרכז פורטוגל כמה פעמים במטרה למצוא רעיונות למשפחות שאוהבות לטייל בטבע ולשלב אטרקציות אקטיביות . פגשתי מספר חברות שמתמחות בקייאקים , קניונינג, טרקים, אופניים, רכיבה על סוסים , סדנת אפיית לחם בשיטה המסורתית (שאני מאד אהבתי ) וכו.
פורטוגל אינה היער השחור כמובן והקסם שלה הוא השילוב והגיוון בין שמורות הטבע ווהאטרקציות בטבע לבין הערים , הארמונות וההסטוריה .
מתאימה למשפחות סקרניות שאוהבות את הגוון הזה .
והכי חשוב !! האנשים - עדינים , לבביים ואוהבי החיים הטובים ...
צירפתי גם כמה תמונות של פורטוגל למשפחות
בברכה,
נטע
-
צפון פורטוגל עם ילדיםתודה נטע.
אנחנו אהבנו את פורטוגל כזוג ובטוחים שגם כמשפחה נהנה.
אציץ באתר שלך ואפנה במידת הצורך.
כרגע הזמנו לינה לסינטרה ולפורטו אבל אנחנו עדיים לא נעולים על הדרך ועל התאריכים (כמובן שהשארנו לעצמנו אופציות של ביטול ושינוי).
כאשר נתכנס יותר אדע מה לשאול