ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קובה ביוני-יולי - אפשרי?

פורום מרכז אמריקה
    2
    4
    2599
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • yaniv297
      yaniv297 נערך לאחרונה על ידי

היי,

אני מתכנן טיול לדרום\מרכז אמריקה בקיץ, אחד המקומות שמאוד ארצה להיות בהם זה קובה. אך לצערי אני יכול לטוס רק ביוני (הטיול מתוכנן ליוני-ספטמבר), והבנתי שזה בעייתי קצת עם עונת ההוריקנים בקובה.

אם אני מגיע לאי בערך באמצע יוני, כיעד ראשון בטיול, איזה מזג אוויר מצפה לי? מהו הסיכון בעניין?

בנוסף, אם זה יהיה היעד הראשון שלי בטיול (ובדרום\מרכז אמריקה בכללי), איך זה בתור יעד 'נחיתה'? נחיתה רכה יחסית או קשה?

האם יש שם נוכחות של מטיילים ישראליים בחודש הזה? (או בכלל?) כי אני כנראה טס לבד ואעדיף לפחות בהתחלה למצוא אנשים בקלות...

תודה רבה Smile

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

קובה ביוני-יולי - אפשרי?

מדובר בעונה הרטובה. טכנית יוני הוא יותר עונת מעבר. אבל צפוי שיהיו גם ימי גשם. קצת קשה להגיש לך מה יהיה הצפי. חזרות הוא לא מדע מדויק. קובה נחשבת מדינה לתרמילאים מתקדמים. מאחר והרוב ישנים בקאזות מקומיות. אתה פוגש מקומיים ולא תרמילאים אחרים שישנים אותך בהוסטל. כי אתה ישן בבית של משפחה מקומית.

• yaniv297
          yaniv297 נערך לאחרונה על ידי

קובה ביוני-יולי - אפשרי?

תודה על התשובה. אפשר קצת פירוט לגבי הקאזות? מה זאת אומרת ישנים אצל מקומיים? אין הוסטלים רגילים של מטיילים בקובה?

עם גשמים עוד אפשר איכשהו להסתדר, אבל מה לגבי הוריקנים? הכל בטוח ביוני?

תודה רבה.

• גדליהו מהגרעין
            גדליהו מהגרעין נערך לאחרונה על ידי

קובה ביוני-יולי - אפשרי?

בטוח זה שחם במדבר סהרה בקיץ. כעיקרון הוריקנים יש מיולי לנובמבר

אבל אם יכול להיות משהו ביוני- טכנית יכול- כמו שאמרתי לא מדע מדויק. קובה היא יחסית אחת המדינות שיותר ערוכות להתמודד עם הוריקן, וגם לא כל שנה פוגע בה הוריקן..או הוריקנים.

בקובה, למיטב ידיעתי אין ממש הוסטלים של מטיילים, כמו שתמצא במקומות אחרים, ובעיקר תרמילאים ישנו בקאזות- שזה חדרים בבתים של אנשים. לרוב יש חדר אחד לעיתים אולי שניים ואפילו שלושה. כמטייל בודד העלויות שלך יהיו גבוהות יותר כי אתה משלם על החדר- ככה ששניים מתחלקים אבל אחד משלם על כל החדר.

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון