צילום עם גימבל לגופרו
-
אחרי חופשת סקי וצילום עם גימבל לגופרו אני יכול להגיד שזה פשוט דבר נפלא!
הכול יוצא חלק וללא רעידות!
מאוווד מומלץ -
התביישתי לשאול מה זה גימבל אז חיפשתי בעצמי בגוגלאני לא חושב שבשביל חובבנים כמוני זה ציוד הכרחי.
למעשה, ענין הצילום תוך כדי גלישה מתחיל לאבד אצלי את הענין הראשוני שהיה בו. אני מוצא את עצמי לא אחת משאיר את המצלמה בחדר.
דרך אגב - שמתי לב שגברת ס. גולשת עם טווין טיפ. מגלשיים שלה או שכורים?
-
התביישתי לשאול מה זה גימבל אז חיפשתי בעצמי בגוגלאני רואה בצילום חשיבות ענקית!
1- זה זיכרון שכיף לראות אותו
2- זה מראה עצמית לגלישה שלך ותמיד אפשר לקבל ביקורת
3- כן הגימבל הוא לא חובה אבל הוא משנה את כול הצילום
4- כן - הציוד הוא שלנו שקנינו בידיע שזה חייב להיות טווין טיפ -
התביישתי לשאול מה זה גימבל אז חיפשתי בעצמי בגוגלאהבתי את הצילום, ממליץ על ה Feiyu-Tech FY-G4 Ultra 3-Axis אם הבנתי נכון זה הגימבל, והאם כדי להזמין דרך ebay ?
-
התביישתי לשאול מה זה גימבל אז חיפשתי בעצמי בגוגלכן אני הזמנתי מאיבי ואפילו הוספתי 35 דולר תמורת משלוח תוך 48 שעות ( והמוכר גם ציין שמחיר החבילה 40 דולר מה שלא הצריך מיסים וכול השיט הזה ) הגימבל g4s הוא האחרון הסף ב סי דר וממש טוב
-
אהבתי מאד,יש מצב שתשלח קישור לפריט באיביי?
-
אהבתי מאד,בבקשה
http://www.ebay.com/itm/281833443794?_trksid=p2060353.m2749. l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
חשוב מאוד לבקש מהמוכר לציין שעלות החבילה תיהיה פחות מ70 דולר!!! -
צילום עם גימבל לגופרו - גם אני התביישתי לשאולפתחת פה משהו שאני מסוקרן כבר מזמן לדעת האם אפשרי. אז קצת שאלות בבקשה:
1. קודם כל אני מבין שצילמת כשהמצלמה חשופה ולא בתוך הקופסה שלה.
2. חיברת את הגימבל למוט או ישירות ?
3. לי יש מייצב מסוג ZhiYun Z1 Rider שצילמתי איתו מסלולי טיול בפירינאים לפני כמה חודשים והתוצאה היתה פשוט מצוינת. היתרון שלו שניתן לנתק את המייצב ממתקן שליטה שלו ולחבר את המייצב למוט (סלפי) ואפילו לקסדת אופנוע.
אמאזון ZhiYun Z1 Rider
אני שוקל האם ניתן להשתמש זו גם בשלג . החשש שלי מנפילה או מזג אוויר בעייתי שמחייב שימוש בקופסא האטומה של ה-Gopro. -
צילום עם גימבל לגופרו - גם אני התביישתי לשאולאני לא מכיר גימבל שניתן לחבר את המצלמה עם המארז האטום שלה... לכן התשובה היא כן, החיבור ללא שום מארז... לגימבל הזה ניתן לחבר מוט יעודי ( מקרבון ) בחלקים- מה שיתן אורך . או שאפשר פשוט עם הידית הרגילה של הגימבל ( תלוי לפי הנוחות ומה מצלמים ) בכול מקרה להשתמש עם מוט סלפי רגיל לא מומלץ כי הוא פשוט לא מותאם למשקל . נושא המצלמה ללא המארז... רוב הפעמים שאני מצלם הם ללא המארז ( מלבד הימים של שלג כבד ) נפילה לתוך השלג לא תהרוס את המצלמה ( מניסיון ) כי זה לא ממש מים וזה עניין של שניות לנקות וממשיכים. בהתחלה גם חשבתי לקנות את הגימבל שניתן לחבר לקס דה אבל אז הבנתי שזה לא נוח בשימוש הכללי והעדפתי להתפשר על זוויות צילום POV ולהשקיע בצילום רגיל והנוחות .
-
צילום עם גימבל לגופרו - גם אני התביישתי לשאול -
צילום עם גימבל לגופרו - גם אני התביישתי לשאולWOOWOWOWOWOWOWOWOWOOWOWO
תודה רבה לצומת הלב -
צילום עם גימבל לגופרו - גם אני התביישתי לשאולשאפו !