השכרת רכב
-
אנחנו טסים בתחילת יולי לאיטליה.5 נפשות
האם מומלץ כבר להזמין רכב?
דרך איזו חברה כדאי?
זו פעם ראשונה שאני מזמינה מהארץ רכב שכור,אשמח להסבר.

-
השכרת רכבהי סיגי,
את יכולה בהחלט להתחיל לבדוק מחירים ולחפש הצעה מתאימה. כל החברות הגדולות שיש להן פריסה נרחבת הן טובות, אנחנו נסענו כבר לכמה טיולים באירופה עם רכב שכור ובכל טיול שכרנו מחברה אחרת - אני לא יכולה לומר שהרגשתי באיזשהו הבדל מהותי בשירות שקיבלתי בין החברות השונות (אוויס, סיקסט, וכיו"ב). תמיד בחרתי בהצעה הטובה ביותר ובכל פעם קיבלתי אותה ממישהו אחר.
מה שחשוב זה לעשות בדיקה קפדנית מאוד של *כל* תנאי ההשכרה, להתייחס כמובן למחיר אבל גם (חשוב מאוד!) לסוג הכיסוי הביטוחי, לתנאי התשלום והביטול.
אנחנו נוסעים השנה לג'נבה ביולי וכבר סגרתי רכב דרך אורן ושרית מרנטאלקארס, אני מכירה את אורן וסומכת עליו
. וקיבלתי מהם הצעה טובה למפרט שביקשתי.בהצלחה!
-
השכרת רכבמסכים מאוד על ההמלצה על אורן! דברי איתו... לא ימכור לך סיפורים... אם תרצי עוד פרטים את מוזמנת לפנות אלי בפרטי
-
השכרת רכבקצת קשה לפרט פה את כל ההדרכה לגבי השכרת רכב בחו"ל - אבל יש כאן באתר כמה מדריכים מצויינים.
לגבי עיתוי ההזמנה - לרוב מחירי ההשכרה במגמת עליה ככל שמתקרבים למועד. זה יותר נכון ליעדים פופולריים בשיא העונה (כמו במקרה שלך). לכן ההמלצה החד משמעית היא להזמין בהקדם. בטח ובטח לרכבים מיוחדים כמו ואן או אוטומטי.
אני נוהג להזמין רכב באתרים בחו"ל שמאפשרים ביטול בחינם. לפני הנסיעה, פעם בחודש נכנס כדי לבדוק את המחירים. אם במקרה המחיר יורד - משנה את ההזמנה ומרוויח את ההפרש. אבל אם זו פעם ראשונה שלכם, אולי כדאי להזמין דרך סוכנות בארץ, אפילו אם זה יקר יותר, כי לרוב בסוכנויות בארץ מספקים כבררת מחדל את כל הביטוחים הנדרשים. אם מזמינים באתרים בחול יש להקפיד לקרוא את האותיות הקטנות ולהבין אותן.
-
השכרת רכבאיזה רכב מרווח ונוח לשישה איש?
-
סליחה,בעצם אנחנו חמישה... -
סליחה,בעצם אנחנו חמישה...יכולה להמליץ לך על שלושה רכבים מצויינים שנסענו בהם, מרווחים עם תא מטען גדול שהכיל 2 מזוודות גדולות ועוד: פורד מונדיאו סטיישן, סקודה אוקטביה סטיישן, אופל זאפירה.
וכמו שהציעו קודמי: תעשי סקר מחירים בחברות ידועות ואמינות, בדקי את הביטוח שמציעים בכל חברה, השתתפות עצמית במקרה של נזק לרכב וכו'.
-
סליחה,בעצם אנחנו חמישה...מקווה שלא שכחתם אף אחד

יש לכם 2 אפשרויות: האחת, רכב סטיישן גדול, כמו למשל פאסאט סטיישן, או אוקטביה סטיישן - לפי המבחר שיש באיטליה, אבל בגודל הזה לפחות. כדאי לזכור שיהיה לכם הרבה ציוד ועוד כל מיני שקיות וביגוד, כך שברכב יותר קטן מזה יש כבר סיכוי שהציוד לא יכנס.
האפשרות השניה היא להתפנק ולקחת רכב בקטגוריה גבוהה יותר. למשל ואן, או רכב מרווח כמו פורד ס-מקס. זו אפשרות שבד"כ יותר יקרה, אבל המרחב האישי שהילדים מקבלים יתכן ויחזיר את עצמו מבחינת מריבות בטיול.
-
סליחה,בעצם אנחנו חמישה...עד עכשיו טיילנו חמישה, ותמיד שכרנו מיניואן מהקבוצה של אופל זאפירה, פורד סי-מקס, פולקסווגן טוראן וכיו"ב. היה סבבה.
השנה הגדולה מתגייסת ונהיה רק ארבעה - אז הלכנו על קבוצת הסטיישן - סקודה אוקטאביה סטיישן וכיו"ב.