שמוש בנווט mapfactor
-
שבת שלום,
על פי הצעתו הטובה של אחד מהחברים בפורום כאן, ניסיתי את ה mapfactor
בארץ.
האפשרות למצוא את מקום היעד דרך הגוגל היא יתרון עצום. אין צורך לכתוב שום דבר פשוט מצביעים על המקום במפה, בודקים שאכן זה המקום שאליו אנחנו מתכוונים ומגדירים כיעד ובכך ניתן לחסוך את הטעויות שקורות בזמן ההקלדה.
בנוסף - ניתן לראות את המקום בתמונה. עוד יתרון נחמד שעוזר בזיהוי.
מצד שני - שמתי לב שאם לא מגדירים לו את מקום היציאה הוא לא מצליח לזהות בעצמו ומודיע שהמסלול לא נמצא..למרות שהוא כן מזהה את המיקום.(שלא כמו בוויז - שם מספיק להכניס את יעד ההגעה והוא יודע לזהות היכן אתה) וזה אומר שבכל פעם שאתה יוצא לדרך אתה חייב לסמן את היציאה (departure) ולא רק את היעד (destination(
אשמח לשמוע מניסיונכם.
-
שמוש בנווט mapfactorמרוב אפליקציות ניווט לא רואים את היעד.
אני משתמש ב-Google Maps עצמו. היום אפשר להוריד את המפות לטלפון ולנווט Off line. שם מזהה את המקום היציא מיד וצריך להכניס רק את היעד, אפשר גם בעזרת סימון על המפה.
-
שמוש בנווט mapfactorה mapfactor עובד עם המפות של google.
-
שמוש בנווט mapfactorאני יודע. אז למה לא לעבוד עם המקור?
-
שמוש בנווט mapfactorשימי לב שהסיבה העיקרית לכך שהגעת לאפליקציה mapfactor הייתה שחיפשת ניווט אופליין - כזה שעובד ללא תקשורת סלולרית. לכן, ממש כדאי לא להשתמש בחיפוש של גוגל למקומות. הרי מה הטעם לבחור דווקא באפליקציה הזו בגלל חיפוש גוגל רק בשביל לגלות בטיול שזה לא עובד כי אין תקשורת?
הצעה שלי - נסי גם את אחת מהאפליקציות האחרות, ללא שימוש בתקשורת סלולרית, כדי לדמות מצב אמת.
-
שמוש בנווט mapfactorכלומר?
גם ב map factor ניתן להגדיר את הכתובות ללא צורך בגוגל. אני משתמשת בגוגל מכיוון שאני מכינה מראש עד כמה שניתן את הכתובות בבית.
אגב, הורדתי גם נווטים אחרים כמו maps me ו here. ממה שהתרשמתי עד כה הם פחות נוחים. אני עדיין בודקת ומנסה את כולם בארץ.
-
שמוש בנווט mapfactorאם ניסית כמה אפליקציות ו mapfactor כהי נוחה לך - אז זאת האפליקציה שכדאי שתשתמשי בה.
לא מכיר את האפליקציה הזו אז לגבי העניין של נקודת היציאה - כדאי שיענה מי שמשתמש באפליקציה הזו.
לגבי שימוש בגוגל - אם ניתן לשמור את הנקודות שאת מוצאת, ואחר כך לנווט לשם ללא שימוש ברשת סלולרית, מה טוב.
-
שמוש בנווט mapfactorתודה.
ושבת שלום.
-
שמוש בנווט mapfactorממליץ על התוכנה fake gps אשר כשמה כן היא: היא גורמת לטלפון להתנהל כאילו ה gps דולק (למרות שהוא לא) ואפשר גם לקבוע באיזו נקודה בעולם אנחנו נמצאים. וכך אפשר לדמות ניווט אמיתי בכל תוכנת ניווט שהיא.
-
שמוש בנווט mapfactorהורדתי את התכנה. האם היא אינה מזיקה? אני מקבלת please check alloe nock locations first. מה אני אמורה לעשות?
-
שמוש בנווט mapfactorבאיזו מהתוכנות את מקבלת את ההודעה?
-
שמוש בנווט mapfactorב face gps
-
שמוש בנווט mapfactorSettings> About>Then tap “Build number” seven times to enable Developer options.Go back to Settings menu and now you'll be able to see “Developer options” there.Check now "allow mock locations" -
שמוש בנווט mapfactorתודה לכל המסייעים.
עשינו אתו היום נסיעה ארוכה . הוא עבד מצוין לא פחות טוב מהוויז וב ofline...
כל הבעיות נבעו מתוך חוסר הידיעה שלי להפעילו. למדתי תוך ניסוי וטעייה ובסופו של דבר הוא קל ונוח ופשוט מאד להפעלה. מי שצריך עזרה - אני פה...