שאלה ועזרה באמסטרדם
-
אנחנו 8 חברה שנוסעים לכמה ימים באמסטרדם כולל שבת והיות ואנחנו דתיים ויש בעיה לפתוח דלתות במלון עם כרטיס אני שואל אם מישהו מכיר מלון ו/או מלונות שיש אפשרות לפתוח עם מפתח גם
תודה
-
שאלה ועזרה באמסטרדםשלום רב,
המלון נמצא סמוך מאוד לשבע מסעדות כשרות.
לעיניין המפתח בשבת לדעתי כדאי להתקשר אליהם ולשאול.
-
שאלה ועזרה באמסטרדםתודה רבה רבה ראיתי את המלון הבעיה שהוא לא נותן אוכל כשר לשבת ורק בחב"ד אפשר וזה רחוק משם מחפש משהו באיזור בית חב"ד אם מישהו מכיר
תודה בכל אופן
-
שאלה ועזרה באמסטרדםתוכל להתקשר לאחת מהמסעדות הכשרות באזור לבדוק איתן עם הם גם עושות ארוחות שבת בסגנון של בית חב"ד.
עדכנתי את הפרטים של כל המסעדות באזור במפות גוגל ומפות וייז.
אתה מוזמן להוציא משם את מספרי הטלפון שלהם.
בהצלחה.
-
שאלה ועזרה באמסטרדםנסה לפנות ללאה בק מאמסטרדם- היא יכולה גם לארגן ארוחת שבת (בתשלום) וגם לינה במרכז העיר (בתשלום כמובן).
המייל שלה
-
שאלה ועזרה באמסטרדםתודה רבה
נבדוק
-
שאלה ועזרה באמסטרדםתוכל לבדוק גם כאן יש הרבה מידע
-
שאלה ועזרה באמסטרדםבמלון הולידי אין אקספרס אפשר להזמין ארוחות לשבת והם מחממים אותם ומגישים אותם לאורחים.
הם גם יודעים כיצד להתנהל בשבת והם ערוכים לכך.
בקשו מהם את הדף אותו הם מוסרים לשומרי שבת.
-
שאלה ועזרה באמסטרדםהאמת היא שלמעט מלון הולידי אין, על כל המלונות אני שומע פעם ראשונה.
אבדוק אם המידע הזה מעודכן.
-
שאלה ועזרה באמסטרדםלפי המידע שקיבלתי אין מלון אחר מלבד הולידי אין מקווה שזה נכון
-
שאלה ועזרה באמסטרדםכפי שנכתב קודם.
תוכל לחפש את המסעדות הכשרות בגוגל. הן כולם סמוכות למלון הזה (למעט אחת שיותר קרובה למרכז העיר).
גם חיפוש המלל "כשר באמסטרדם" ב WAZE יחזיר לך רשימה עם כל המסעדות הכשרות.
אם תירצה רשימה של כל המסעדות האלו, כולל שעות פתיחה, כתובת וטלפון אשמח לשלוח לך למייל.
בהצלחה
-
שאלה ועזרה באמסטרדםתודה רבה רבה על העזרה
אשמח לקבל במייל מה שיש לך
-
שאלה ועזרה באמסטרדםהעבר לי את המייל שלך לפרטי.
-
שאלה ועזרה באמסטרדםתודה ענקית
אין מילים