תאילנד באפריל
-
שלום לכולם
בעלי ואני בגילאי 50 פלוס פעם ראשונה לתאילנד .יש לנו כרטיסי טיסה 20.4 עד 6.5 . הטיסה היא של הרוסים עם נחיתה במוסקבה והמשך לפוקט והחזרה מבנגקוק . .ויתרנו על הצפון היות והבנו שמזג האוויר יהיה חם מאוד . עזרו לנו לתכנן את הזמן שזה הרבה או לא ? לא יודעים!חשבנו 3 ימים פוקט 2-3 ימים קופיפי 3 ימים לבנגקוק בסוף .מה עם שאר הימים ? לאן כדאי ומה לתכנן כדי למצות את הטיול לפעם ראשונה?
אגב איך חברת התעופה הרוסית?
נשמח לתגובות והצעות כל דבר יעזור לנו
תודה רבה
-
תאילנד באפרילבפוקט יש כ"כ הרבה מה לראות ולעשות. 3 ימים הם מעט מאוד זמן.
אני מציע לשהות בפוקט כ - 5 ימים לכל הפחות ובבנגקוק כ - 4 ימים לכל הפחות.
את שאר הזמן ניתן לחלק בין קו פי פי לאו ננג וחופי ריילי. -
תאילנד באפרילהכותב הינו סוכן נסיעות המשווק ומוכר שירותי תיירות בתאילנד שיתכן וקשורים לתשובה זו , על הקורא להתייחס לכך בהתאם במסגרת שיקוליו בקבלת ההחלטות
אני מציע לכם לשהות בפוקט 4 ימים, בקופיפי 3 ימים ותוכלו להוסיף גם את קראבי לכ3 ימים, בשאר הימים תוכלו לשקול לשהות בבנגקוק ולצאת לטיול של יומיים במקומות הקרובים לבנגקוק כמו קנצ'נבורי.
-
תאילנד באפרילעקרונית יש לכם שבועיים - 3 יעדים ולא יותר....זה טיול , לא מסע כומתא.
שבוע פוקט - גם שבוע בפוקט לא יספיק להכל, אבל ככה תוכלו לטייל, לראות לחוות בנחת ולא עם הלשון בחוץ.
את השבוע הנותר תחלקו בין בנגקוק(3 ימים לפחות אם לא 4) לקופיפי או קראבי
-
תאילנד באפרילצודקים קודמי. פוקט 7 קופיפי או קראבי 4 בנגקוק 3
-
תאילנד באפרילתודה לעונים
הכרטיסים עדיין לא נרכשו שמורים עד מחר . מתלבטת בהחלטה בגלל שאומרים שחם מדי לטייל החודש זה(קראתי גם בבלוג של אמיליה) מה אתם אומרים ללכת על זה או לדחות לחורף הבא?
-
תאילנד באפרילאם עוד לא סגרתם תבדוק את האפשרות לטוס לפוקט ולחזור מבנגקוק
-
תאילנד באפרילאין שום בעיה לטייל באפריל ושדוחים בסוף לא נוסעים...
הייתי באפריל לפני שנתיים בפוקט ופיפי והיה נפלא אז חם ובשביל זה יש ים, בריכה וגם אין שום בעיה לעשות טיולים ורק להקפיד לשתות הרבה שייקים

יתרון נוסף הוא שזה נחשב לעונה החלשה בתאילנד ולכן המחירים בבתי המלון יורדים ויש פחות עומס בכול המקומות.
אני בעצמי נוסע באפריל ב-18 יומיים לפנייך לקוסמוי וקופנגן.
סע ותהנה...
-
תאילנד באפריללא דוחים טיולים לתאילנד.לך תדע מה יהיה עוד שנה... אני עצמי טס גם באפריל,הייתי בערך 3 פעמים באפריל בתאילנד.חם.נכון.אבל אפשר להנות בכייף.
-
תאילנד באפרילאכן חם מאוד באפריל..... אבל זו תאילנד!!!

לא הייתי דוחה את הטיול אלא אם כן אתם אומרים שיש לכם בעיה ממש קשה עם חום, ממש סובלים בחום, בעיות בריאותיות שקשורות לחום...
-
תאילנד באפרילהיי..
אני הייתי מספר פעמים באפריל-ומזג האוויר היה שונה בכל פעם
לא לשכוח שאפריל בתאילנד היא מעין תקופת מעבר ומזג האוויר לא קבוע
(מזג אוויר טרופי)..
-
תאילנד באפרילהייתי לפחות 10 פעמים באפריל בתאילנד. אחלה עונה והרבה יותר זול.
-
תאילנד באפרילזהו בשעה טובה הכרטיסים נרכשו ואין דרך חזרה!!!
טסים לפוקט ב-21.4 חוזרים מבנגקוק 5.5 13 ימים נטו . פעם ראשונה!!
אשמח אם שוב תעזרו בטיפים ,מסלולים ,מלונות ,אטרקציות איפה כדאי ללכת ומה לראות. בגדול חשבנו 4 ימים פוקט 3 קופיפי וההתלבטות אם כדאי לקראבי וגיחה לריילי ביץ ועוד בערך 4 ימים בבנגקוק עדיין לא סגורים על עצמנו ולא יודעים מה להחליט
תודה לכם על העזרה
-
irit42תפתח שרשור חדש עם שאלות רלוונטיות לנסיעה.יהיה יותר נוח לך לראות ולנו לענות
-
מברוקאין מקום להתלבטויות...13 יום זה מעט מידי לתאילנד
או פוקט פיפי בנגקוק
או פוקט קראבי בנגקוק
אם תצאו בפוקט לטיול 4...7 האיים(או עוד איזה המצאה של סוכנות טיולים) תוכלו לקבל טעימות מאיים קטנים כמו פיפי ועוד באזור..
הבנתי שאתם טסים טיסה ישירה לפוקט וחוזרים מבנגקוק אם איזו חברה אתם טסים? כמה עלה התענוג?
-
מברוקאנחנו טסים עם אירופלוט ועלה לנו 810 דולר לאדם!!!!
-
תאילנד באפרילהיי
הייתי ממליץ לך לוותר על בנגקוק או להקדיש כמה שפחות זמן לעיר הזאת.כל מה שתעשה שם זה שוטטות בין הקניונים.במידה וכן תהיה שם כדאי שתיקח טיול לשוק הצף או לקאנצאנבורי...במידה ואתם אוהבים בארים פאבים שתיה ומוסיקה תרדו לפאטיה ל-4 ימים.
תהנו
-
תאילנד באפרילעוד שטות שאת כותבת "חם מאוד באפריל".
מזג אויר מצוין ,אין גשם,המלונות ב50% הנחה,פחות תיירים ,ופחות בלאגן.
אני יחדש לך עוד משהו...גם במאי מזג האויר נפלא...גרתי בתאילנד 22 שנים.
יותר חכם לכתוב שמזג האויר בעולם השתגע וכל תרחיש יכול להיות.
-
תאילנד באפרילקופיפי מיותר.מלא נוער צעיר.
לקראבי כדאי לקחת כמה ספרים להעביר את השיעמום.
ממליץ על פוקט.
קו סמוי,למי שאוהב ים.
פאטיה למי שאוהב בילויים ,פאבים ,בארים ומוסיקה טובה.
בנגקוק בקטנה...קניונים יש לנו בארץ.