דרום אפריקה באוקטובר 2016
-
הי
אנו בשלבי חשיבה ראשוניים על היעד שלנו בחגי תשרי הקרבים, ובין שלל היעדים האקזוטיים, ובעזרתם האדיבה של הפוסטים הנהדרים של יובל ורובי, גם דרום אפריקה על השולחן..
מה מזג האוויר באוקטובר ? מתאים לטיול?
בידינו 3 שבועות פחות או יותר. כיצד כדאי לחלק את המסלול בין החלק הצפוני ופארק קרוגר לבין אזור קייפטאון?
האם עדיין ניתן למצוא מקומות לינה ראויים 7 חודשים טרם הנסיעה?
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016מה מזג האוויר באוקטובר ? מתאים לטיול?
מזג אויר נח מאוד
בידינו 3 שבועות פחות או יותר. כיצד כדאי לחלק את המסלול בין החלק הצפוני ופארק קרוגר לבין אזור קייפטאון?
6-7 ימים לפטוריה, סאן-סיטי וקרוגר. השאר קייפטאון ודרך הגנים
האם עדיין ניתן למצוא מקומות לינה ראויים 7 חודשים טרם הנסיעה?
ודאי שאפשר ! זו היבשת השחורה. לא היער השחור.

-
דרום אפריקה באוקטובר 2016היי יורם,
רק לגבי לינה בקרוגר הייתי מזדרז. במחנות בתוך הפארק יש היצע מוגבל של מקומות לינה גדולים למשפחות, והמקומות אוזלים די מוקדם. אם מתאים לכם קמפינג אז יש יותר גמישות ויותר זמן להתלבט.
יובל
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016eytanin - אהבתי את התשובה שלך על זמינות הלינה..

יובל - האם לדעתך 2 לילות בקורגר יספיקו או כדאי יותר? האם לפצל את הלינות? המלצה ללינות יש (לא קמפינג) ?
טיסות:
יש משמעות אם מתחילים את הטיול בחלק הצפוני או בחלק הדרומי?
איזה חברות מטיסות בטיסות הפנים?
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016לטיסות פנים: KULULA.COM
MANGO
BRITISH AIRWAYS
כמובן שגם SAA לטיסת המשך אם רכשתם כרטיס עם אל-על
טורקיש ואתיופיאן ממריאים ונוחתים גם ביוהנסבורג וגם בקייפטאון.
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016שני לילות בקרוגר זה ממש מעט, הייתי אומר לפחות שלושה ורצוי יותר. אנחנו היינו 4 לילות והיה מצויין. הפארק גדול והנסיעה איטית, גם ב-4 ימים לא מכסים את כולו. הייתי מפצל לינות לפחות ל-2, לכסות איכשהו את דרום ומרכז הפארק. תבחר מחנות לפי המפה ולפי זמינות מקומות. אנחנו היינו ב-3, ועברנו דרך עוד 1-2 במשך היום סתם לארוחת צהריים והפסקה, הרמה די דומה בכולם. האצר של sanparks מצויין, כולל תמונות של כל המחנות וסוגי הלינה להתרשמות.
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016איך חווית הטיסה באתיופיאן איירליינס?
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016יובל,
מכיר את הטיול שלך לטנזניה אבל לא לדרום אפריקה.
העלית את הסיפור? יש קישור?
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016 -
דרום אפריקה באוקטובר 2016אבא שלי טס לקייפ טאון מספר פעמים בשנה לבקר את סבתא שלי. עד שנה שעברה טס רק אלעל או SAA. בספטמבר האחרון טס איתיאופיאן. בגלל שהם נוחתים בקייפ טאון, יצא כמעט אותו זמן טיסה כמו לטוס עם אלעל ישר ליוהנסבורג ולהמשיך בטיסה פנימית. חווית טיסה טובה מאד. בשבוע הבא הוא טס איתם שוב, והפעם לוקח את האופניים שלו בידי חברת התעופה. אם הוא יתאכזב, אני אידכן.
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016תודה ציידת, ההפרש בין אל על לאתיופיאן בערך 400 דולר לכרטיס, ואם חווית הטיסה בסדר אז זה מקל על ההחלטה.
אבדוק את כל האפשריות עם אתיופיאן ואחליט, אבל לפני זה עוד יש לי המון לקרוא ולהחליט על המסלול וחלוקת הימים.
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016כדי לבקר במפלי ויקטוריה, ראיתי שחברת KULULA מגיעה ל Victoria Falls וגם לעיר ליווינגסטון
מה המרחק בין שדות התעופה והיכן מומלץ לנחות?
הגיוני שטיסה לכיוון אחד מקייפטאון למפלים תעלה 250-300 דולר?
ועוד בענייני טיסות -
איזה חברות נוחתות בקרבת קרוגר - למשל ב- NELSPRUIT או ב Eastgate ?
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016400 דולר לכרטיס? ? ואוו! ! כך אתיופיאן בלי לחשוב פעמיים ( מניסיון )
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016אני טסתי עם SAA מקייפטאון ישירות לנלספרויט, בלי לעבור ביוהנסבורג. טיסת בוקר ישירה, מאוד נוח.
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016יורם. הנה סיכום קצרצר לשאלותיך
VIC FALLS
בזימבבואה (בדוק היטלים לפני שתחליט) 14 ק"מ מהמפלים
LIVINGSTON זמביה, בערך 9 ק"מ מהמפלים
בגלל שזו טיסה בין ארצות, ההטלים מעלים את מחירי הכרטיס לסכומים שציינת.
העדיפות היכן לנחות (מבחינתי) היא לפי בחירת מקום השהייה (זמביה או זימבבואה) וכן ההטלים השונים בכל מדינה (בזימבבואה יש היטל מזומן בחברות מסויימות בעת העזיבה מכוון שהן חדלות פרעון כלפי נותן השרות)
EASTGATE הוא פרוור ליד שגה התעופה של יוהנסבורג (O.R. TEMBOׂ ) האם התכוונת לשדה זה?
אם לא, האם אתה יכול לתת את קוד השדה בבקשה?
ליד ניילספרואיט יש שני שדות: הישן, בכניסה המערבית לעיר. החדש שנבנה לקראת המונדיאל, קרוב לפארק קרוגר. החדש משרת מטוסי סילון והישן רק מטוסי בוכנה.
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016מהאתר של קרוגר לגבי אפשרויות הגעה:
~~Eastgate Airport is situated 68km (42.2 miles) from Orpen Gate and served by daily flights from Johannesburg and Cape Town.
זה כל מה שאני יודע .
השדה מוכר?
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016השדה שתארת הוא שדה התעופה הצבאי שנמצא ליד העיירה הויידספרוט
יתכן שהוא משרת טיסות אזרחיות (איני יודע) הוא נקרא
HOEDSPRUIT AIRPORT - KRUGER LIMPOPO
השדה החדש שנמצא ב'לאופלט' (היום 'מפומלאנגה) נקרא
KRUGER MPUMALANGA INTERNATIONAL AIRPORT
הוא נמצא דרומית לשדה שהזכרתי למעלה, קרוב לכביש R538
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016,תודה רבה.
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016שלום,
גם אני מתעניין בטיול של 3 שבועות +- בדרום אפריקה באוקטובר.
אנחנו זוג צעיר שנוסע, לא חושש לישון באוהלים בקרוגר, ולגבי שאר הטיול מסתפקים בהוסטלים נקיים.
כמה בחישוב גס צריך לעלות טיול כזה לשנינו?והאם טיול כזה יהיה זול/יקר יותר מאשר במזרח אפריקה (טנזניה-זנזיבר...)
-
דרום אפריקה באוקטובר 2016In South Africa it will be cheaper than in East Africa
About 25 percent