התלבטות בעניין כרטיס סים
-
הי
אני טסה לתקופה של 3 שבועות לבוסטון בלבד. מתגוררת בבית משפחה, כל שנחוץ לי סים לשימוש חרום או שיחות מקומיות. מעדיפה להיות מצויידת כבר בעת הנחיתה.
מה הייתם מייעצים כפתרון אופטימלי? ידוע לי שניתן לרכוש סים בארה"ב מה האופציה הזמינה ביותר?
תודה.
-
התיעצות בנושא סים לניידאם מדובר רק בשיחות בארה"ב, כדאי להיכנס לאחת החנויות של וולמארט, ביג קיי מארט, טארגט וכדומה ולרכוש טלפון PREPAID ב-10 או 15 דולר (אולי אפילו בפחות) טעון ב-100 או יותר דקות שיחה.
הנה דוגמאות באתר של וולמארט
לקנות סים ולהטעין אותו יכול להיות שיעלה לך יותר.
-
התלבטות בענין כרטיס סיםהי
אני טסה לבוסטון לתקופה ש 3 שבועות. זקוקה לכרטיס סים לשיחות מקומיות בעיקר. ידוע לי שאוכל לרכוש בבוסטון אלא שאני זקוקה לאפשרות קשר עם הנחיתה.
מה האפשרויות העומדות בפני?
תודה
-
התלבטות בענין כרטיס סיםכבר שאלת על כך, קיבלת תשובה וכנקאה לא קראת
-
התיעצות בנושא סים לניידראובן
ראשית תודה.
שאלתי שנית מכיון שלא מצאתי את התשובה, וסברתי שלא שלחתי כראוי. מתנצלת.
שנית, זה לא פותר לי את האפשרות לתקשורת עם הנחיתה.
אגב, ברשותי מכשיר טלפון של at&t וניתן להצטייד בסים בסך 10$ שנותן לי יותר שיחות מהדרוש,לפי נסיון העבר.
תודה .
-
התיעצות בנושא סים לניידאם צריכה מיד עם הנחיתה, אז אם יש לך זמן תזמיני ארצה דרך אמזון סים של H2O או של חברה אחרת, יעלה פחות מ-10 דולר על סים לבד.
את שאלת על שיחות, אז בפחות מ-10 דולר בוולמארט קונים טלפון טעון במספר דקות.
-
התיעצות בנושא סים לניידתודה. לא הייתי מודעת לכך שניתן לרכוש טלפון pre paid/לומדים כל יום משהו חדש.
-
התלבטות בעניין כרטיס סיםיש אפשרות לקנות בארץ
יש מלא חברות שמוכרים בארץ כרטיס סים אמרקאי באותם מחירים כמו בארהב ויש כרלו שמוכרים כפול