תכנון מסלול בברזיל
-
שלום,
אני נוחת ביום חמישי הקרוב ב-7 בבוקר בסאו פאולו,אני שומר שבת ולכן חשוב לי להיות בעיר בה יש בית חב"ד בשישי-שבת.
הבנתי שאין יותר מדי אטרקציות בסאו פאולו וחשבתי להתחיל מפוז דה איגואסו אבל המרחק באוטובוס הוא 12 שעות ובטיסה המחיר הוא כ-1000 ש"ח.
אני רוצה לראות את פלוריאנפוליס,ריו,אריאל אג'ודה,אולי את סלבדור ויומיים בבלם/מנאוס ומשם אני ממשיך לבוליביה.
איך יהיה הכי נכון לתכנן את המסלול? יש לי כשבועיים בברזיל. האם להתחיל מכיוון סאו פאולו לאיגוואסו או לכיוון מנאוס ולרדת חזרה?
אשמח לשמוע עצות וטיפים בנוגע להתניידות במסלול.
תודה מראש!
-
לא ריאלי.קודם כול, בסאו פאולו יש המון אטרקציות. זו עיר נהדרת ולעולם לא יימאס לי לכתוב את זה כאן. זה שהעדר לא נוהר אליה בהמוניו ממש לא אומר שהיא לא אחלה מקום.
התיכנון שלך לא נראה לי כל כך ריאלי - הוא בבחינת תפסת מרובה לא תפסת. ברזיל היא מדינה ענקית, ואתה מתכנן לבקר גם בדרום, גם בצפון המזרח, גם בצפון, וגם במערב הרחוק, ועוד לשמור את השבת. בין המקומות האלה יש מרחקים עצומים - עשרות שעות נסיעה באוטובוס, או טיסות ממושכות ויקרות. את השבועיים האלה תוכל להעביר בכיף גם במקטע שבין ריו וסאו פאולו בלי שתרגיש שאתה מורח את הזמן. לדעתי, כדאי לך להחליט על שניים-שלושה אזורים שהם חובה מבחינתך, לבדוק באינטרנט את זמני ומחירי ההגעה, ולגבש תוכנית הגיונית יותר. בהצלחה.
-
מה המסלול בין סאו לריו? הצעה? -
כן.