צפון איטליה- התאמת מסלול
-
הי,בדר"כ אני אוהבת ללמוד, לבדוק ולתכנן בעצמי אבל הפעם קצת "ניתקעתי".אנחנו מתכננים לסוע ב 4 לאוגוסט לטיול בצפון איטליה למשך 13 יום, נחיתה בורונה. (זוג+3 ילדים 13,13,
הבעיה היא שככל שאני בודקת יותר אני שמה לב שאוגוסט באגם גרדה צפוף וחם וזה לא מתאים לי.התכנון המקורי היה גארדה והדולומיטים, אני מחפשת תחליף לאגם גארדה (סביר להניח שנשהה שם אבל ממש קצר). פתוחה לרעיונות, בתוך איטליה או מחוצה לה.בכללי אנחנו אוהבים טבע וטיולים, אבל כמובן גם פינוקים וקצת אטרקציות לילדים. וכפרים נחמדים...אשמח לשמוע את דעתכם לאופציה חלופית שתשלב את הדולומיטיםתודה מראש, נעה -
צפון איטליה- התאמת מסלולאנחנו שהינו בכפר מקסים שנקרא Tenna, בין אגם גארדה לדולומיטים. מקום אסטרטגי לטיולי כוכב. כפר גזעי שממוקם בין 2 אגמים קטנים. משם נסענו לטיולי יום:
ונציה
דרום אגם גארדה: גארדה לנד + ארוחת אבירים
אורטיסיי בדולומיטים
צפון אגם גארדה (מלציזנה)
ועוד
-
צפון איטליה- התאמת מסלולנעה,
אני לא הייתי עדיין בטיול רציני לדולומיטים, אבל נראה לי פשוט וגם מתבקש לשנות דגשים, כלומר להפוך את הטיול בדולומיטים לעיקר ולקצר בשהות באגם גרדה.
-
צפון איטליה- התאמת מסלוליש לנו 13 יום, נראה לי שכדאי להוסיף יעד נוסף מתוך הנחה שבגארדה נהיה יומיים- שלשה. יש רעיון ליעד נוסף ?
-
צפון איטליה- התאמת מסלולאם יש לכם 13 יום ואתם רוצים להמלט מהחום והצפיפות, הייתי שוקלת לשלב את אוסטריה. מהדולמיטים דרך מעבר ברנר להגיע לטירול.
המרחק מאינסברוק לצפון האגם ל-riva del garda הוא 160 ק"מ כלומר ממעבר הגבול בברנר או מהדולומיטים נסיעה על האוטוסטרדה זה בערך 120-130 ק"מ.
טל
-
צפון איטליה- התאמת מסלולנראה לי שאגם קומו או מאג'ורה או שניהם, מתבקש גאוגרפית
-
נראה לי שלוש אפשרויות, בגדולל 10 ימים הנותרים:
או להרחיב את החלק שהתכוון להקדיש לצפון-צזרח - 5 דולומיטים 5 טירול,
או ללךכת לכיוון השני לגמרי, למחוז לומברדיה,
או להדרים למחוז אמיליה-רומנה.
הכל נשמע טוב.
לגבי דולומיטים-טירול את יכולה לקרוא המון בבלוג שלנו
את לומברדיה אני לא מכיר, אבל מעבר לאגמים יש המון כפרים מהיפים באיטליה, תוכלי לקרוא כאן. שווה לחקור עוד ברשת.
ובאמיליה רומנה יש את מודנה, פרמה, בולוניה. לא חסר.
ולגבי גארדה - הייתי שם באוגוסט. לא היה כל כך חם ולא נורא צפוף (למעט אולי בסירמיונה).
דוד
-
נראה לי שלוש אפשרויות, בגדולתודה רבה על התגובות...

האם אזור הטירול דומה בנופיו לדולומיטים?
מה דעתכם על מסלול שישלב את הרי הדולומיטים עם סלובניה?
ומה לגבי שילוב דולומיטים עם אזור האגמים קומו ומג'ורה?