ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון טיול לסין

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    3
    5
    1169
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • elchi1213
      elchi1213 נערך לאחרונה על ידי

אנחנו חושבים על טיול לסין למשך של כ15 יום.. זה הטיול הראשון שלנו לחו"ל ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לנו לתכנן את הטיול..
      כמה פרטים חשובים:
      1. אשתי בהריון חודש (בתקופת הטיסה היא תהיה בחודש חמישי)
      2.אנחנו דתיים אז צריך מקומות שיש בהם בית חב"ד קרוב
      3.אנחנו מגיעים לסין מתאילנד ואליה גם חוזרים מכיוון שקנינו כבר כרטיסים לשם ואין לנו אפשרות לבטל
      מחפשים טיול של כיף בלי טרקים ודברים שמסוכנים להריון
      מי שממליץ על מקום נשמח גם לדעת מה יש בו
      תודה רבה!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ענתנת
        ענתנת נערך לאחרונה על ידי

תכנון טיול לסין

סליחה שיש לי תשובה קצת מצננת, אבל אני לא הייתי עושה את זה במקומכם.

1) נסיעה עצמאית לסין זה לא דבר פשוט, ולא הייתי עושה את זה כנסיעה ראשונה בחיים לחו"ל

2) בהריון הייתי מעדיפה להיות במקום שיש רפואה איכותית זמינה בשפה האנגלית, לא בטוח שזה יהיה ככה בסין (למעט אולי שנחאי?)

3) בכלל נסיעה בהריון בחודש חמישי ואילך היא לא ממש אחראית. הביטוח הרפואי שלכם מכסה את אשתך אבל לא את העובר. אם חלילה יש לידה מוקדמת וצריך פגיה זה מכוסה באיזה סכום מגוחך שלא מספיק לכלום וזה יכול להכניס אתכם לצרות צרורות.

אם אתם מתעלמים מהמלצה מס' 3, אז לפחות תשארו במקום נוח יותר כמו תאילנד שכבר קניתם אליה כרטיס, או שתטוסו למקום יותר מערבי באסיה כמו יפן או דרום קוריאה.

• Papkin3267264
          Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

תכנון טיול לסין

1) תתייעצו עם רופאי מטיילים לגבי נסיעה בהריון זה הכי בטוח.

2) יש בתי חב"ד בבייג'ינג לדעתי גם בשאנגחאי, בהונג קונג יש קהילה של שיראלים.

3) 15 יום אפשר לחלק בין בייג'ין שאנגחאי וממנה לצאת להאנגז'ו.

ענת רפואה מערבית באנגלית קיימת בכל עיר גדולה במיוחד בערים עם תיירים וזרים המתגוררים שם כך שבייג'ינג,שאנגחאי וכדומה לא תהיה בעיה.

הטיול הגדול הראשון שלי גם היה לסין אגב, אומנם יצא לי לטייל לבד באירופה לפני זה אבל אין מה להשוות.

בכל מקרה מסכים עם ענת טיול עצמאי לסין דורש הרבה הכנות ושיעורי בית.

• elchi1213
            elchi1213 נערך לאחרונה על ידי

תכנון טיול לסין

ברור שנתייעץ עם רופא לפני כן.. בגדול התייעצנו לגבי תאילנד ואמרו שאין שום בעיה ונתנו לנו שם של בתי חולים אמריקאים שקיימים שם.. אנחנו ממש מעדיפים את תאילנד אבל קיים שם את נגיף הזיקה שהוא מאוד מסוכן לנשים בהריון ולכן אנחנו נאלצים לחפש משהו אחר.. אנחנו בכל מקרה משלמים על הכרטיסים כי כבר אי אפשר לבטל השאלה אם יש מקומות שהם קצת יותר נורמלים לנשים בהריון.. דוקא חשבתי שסין משוכללת יותר משאר הארצות במזרח ולכן בחרנו בה... אגב מה אתם חושבים על סרי לנקה בעניין הזה?

• Papkin3267264
              Papkin3267264 נערך לאחרונה על ידי

תכנון טיול לסין

בסין נתגלו עד כה 3 מקרים ל נגיף הזיקה, כל המקרים הם מיובאים  מדרום אמריקה, כאשר אחד המטופלים כבר שוחרר.

במקרי של אידמיות כאלו סין מפעילה נעלים מאוד קשוחים שכוללים בדיקת חום לכל הבאים בשדות התעופה ואם למישהו יש חום גבוה מכל סיבה שהיא הוא מאושפז בבידוד עד לתוצאות הבדיקה.

המקרים של נגיף הזיקה בסין התגלו כולם ברום מזרח בגוואנג'ו המרחק משם לבייג'ין הוא כמו מתל אביב לאמסטרדם בערך.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון