פעם ראשונה בברצלונה
-
הי,
סופ"ש בברצלונה - פעם ראשונה.
אמרו לי שחשוב מלון על הרמבלס.
מישהו מכיר את המלון acta splendid?
לפי הפירוט - כ 20 דקות משדרת רמבלס - זה נחשב רחוק? או מרכזי?
תודה
ענת
-
פעם ראשונה בברצלונההאמת? הייתי מתרחק מרמבלס ומחפש מקום יותר שקט.בקיץ שעבר שכרנו דירה ליד הרמבלס. בלילה היו מלא שיכורים שיצאו מהברים ועשו המון רעש. לא סימפטי. עדיף ברחוב שקט, אולי בתוך הרובע הגותי.
-
פעם ראשונה בברצלונהלפי מפות גוגל המלון נמצא כ10 דקות הליכה מכיכר קטאלוניה. לטעמי הוא די מרכזי ומתאים לטיול בעיר. נראה רחוב בסדר גמור, ובאופן אישי הייתי מבקשת חדר אחורי שאינו פונה לרחוב מחשש לרעש.
-
פעם ראשונה בברצלונההרמבלס הן הלב הפועם של העיר, אני באופן אישי לא לקחתי מלון בשדרות הללו, בחירה שלדעתי התגלתה כמוצדקת , ברמבלס יש אקשן ורעש תמידי והן הומות אנשים עד השעות המאוחרות בלילה.( למרות זאת ישנם ודאי מלונות ברמבלס בהן לא מרגישים את הרעש מבחוץ.)
במקום זאת לקחתי מלון הנמצא בכיכר אספניה המרוחקת מהן כ20 דקות ברגל או 2 תחנות מטרו /אוטובוס. בכיכר ענקית זו הנמצאת למרגלות המונז׳ואיק נמצאות מזרקות הקסם הפועלות בסופי שבוע וכן קניון הארנה שהיה בעברו איצטדיון למלחמות שוורים.
המלון שהייתי בו נקרא ayre hotel gran via , מלון חדיש ומודרני ,האירובוס שמגיע מנמל התעופה עוצר ממש בסמיכות לו.
אם את חושבת לקחת מלון באיזור הרמבלס אז כדאי אולי לחפש בסמטאות שמגיעות לרמבלס מהרובע הגותי העתיק( בארי גוטיק).
-
פעם ראשונה בברצלונהיכול להמליץ מניסיון על מלון RIALTO שנמצא ברובע הגותי, קרוב לרמבלס.
אבל חשוב שתדעו שההסעות לא מגיעות עד המלון וצריך ללכת כמה מאות מטרים עד למלון.
תבדקו מחירים ואם מסתדר לכם לכו על מלון יותר מפואר שהיינו בו השנה ונמצא במקום מרכזי לא פחות Avenida Palace
-
פעם ראשונה בברצלונהתודה על עזרתכם