המנעות מנהיגה בחשיכה
-
במחצית השניה של יולי, עפ"י האתר הזה, השקיעה היא בסביבות 19:20-19:30.
אני מתכנן את התוואי הזה כשהיציאה משדה התעופה ב-SF היא בסביבות 14:00, לאחר טיסת פנים.
עפ"י Google Maps מדובר ב-4:30 שעות הגה. לאחר מקדמי בטחון, נניח שזה יקח 5:30 שעות, כלומר הגעה ל-Three Rivers עם השקיעה.
האם הקטע האחרון בהגעה ל-Three Rivers הוא בעייתי אם זלגתי לזמן שמחשיך ?
האם עדיף לי לעצור ללינה מוקדם יותר (למשל ב-Visalia) ע"ח זמן שיגזל בבוקר שלמחרת להגעה ל-Sequoia NP ?
-
המנעות מנהיגה בחשיכהלי אישית אין בעיה לנהוג בכל כביש ובכל שעה, אבל מהכרותי את הכביש וכאשר אני מבחין בהיסוס שלך, ממליץ לך ללון בויסליה. מדובר בהפרש קטן יחסית, אולי חצי שעה נוספת על הבוקר.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהמעניין שלפי האתר הזה, השקיעה ב-Three Rivers אפילו אחרי 20:00, כך שאולי זה פותר לי את ההתלבטות.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהההתלבטות נובעת מזה שרציתי לא לפצל שתי לינות שמוזמנות לי כרגע ב-Three Rivers, האחת ביום הגעה והשניה בלילה שלאחר יום טיול בסקויה.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהאם כך, סע לאט, בזהירות, לא אמורה להיות כל בעיה.
כאשר אני נוהג בארה"ב בכבישים מפותלים ומישהו נדבק לי מאחור, בהזדמנות הראשונה אני מאיט ומאפשר לעקוף. בד"כ בכבישים כגון זה יש TURNOUT.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהמחזק את ראובן. נסעתי לא מעט בדרכים "מסוכנות" בחושך. כל עוד נוסעים לאט ובזהירות ונותנים לרכבים שנדבקים מאחור לעקוף, לטעמי אין בעיה.
-
המנעות מנהיגה בחשיכההיי צביקה
אמנם עברו כמה שנים אבל למיטב זיכרוני בביקור שלנו בפארק ערכנו סיור שהסתיים בסביבות 19:00 ונסענו לעיירה exeter שם היתה הלינה הגענו אחרי 20:00 והגענו לקראת חשיכה. הקטע היותר בעייתי הוא בין Tree River לפארק.
גם אני מאלו שממליצים להמנע אם אפשר מנסיעה בחשיכה באזורים אלו.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהצביקה, לא מכירה את האיזור אבל עברנו כבר כמה פעמים מצבים שטיסת הפנים אחרה וגררה אותנו לנסיעות בלילה.
קח בחשבון, ואני מניחה שאתה מודע לזה, שטיסות פנים לעתים קרובות נוטות לאחר. כך שיש סיכוי גדול יותר להכנס לנהיגה בלילה. אני הייתי משריינת גם לינה בדרך, עם אפשרות ביטול עד אותו יום (ב-4 או 6 אחרי הצהרים), ומחליטה לפי שעת הנחיתה. האם הלינה ב-TREE RIVERS היא עם אפשרות ביטול עד יום ההגעה?
-
המנעות מנהיגה בחשיכהראובן ואבי,
תודה על החיזוק. שלא יובן לא נכון, גם אני נהגתי הרבה פעמים בדרכים מפותלות ומסוכנות ואני אפילו אוהב את זה (בעברי הייתי חבר במועדון המוטורי הישראלי), אבל אני מעדיף שלא לעשות זאת בתנאי חשיכה, ערפל או גשם, למרות שגם זאת חוויתי מספר פעמים.
מה שניסיתי להבין, הוא אופי הקטע האחרון בין Visalia ל-Three Rivers.
לפי התגובה של אלון, נראה, שאין בעיה ורק למחרת, בתום הטיול בסקויה, בדרך חזרה ל-Three Rivers, עדיף לחזור לפני החשיכה.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהאלון, תודה.
זה סוג המידע שחיפשתי.
אם הבנתי נכון, הקטע בין Visalia ל-Three Rivers איננו הבעיה, אלא רק מ-Three Rivers לתוך פארק סקויה עצמו.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהריקי, תודה, אבל אפשרות הביטול במלון המוזמן היא רק עד 48 שעות לפני 16:00 של יום ההגעה, כך שביטול ברגע האחרון אינו אפשרי.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהצביקה - אכן הקטע עד Foothills Visitor Center אינו בעייתי לנהיגה, לא תלול ולא מפותל.
מצד שני - כל הדרך עד ויסאליה היא משעממת למוות, ורק ביציאה מויסאליה יתחיל להיות מעניינת, במיוחד אגם KAWEAH והנהר לאורך הדרך באזור three rivers. מצדיק אפילו כמה עצירות לצילום. לא חבל?
-
המנעות מנהיגה בחשיכהעמיחי, תודה על המידע.
תהינה לי הזמנויות לראות קטע דרך זה גם באור יום ולצלם, כי לאחר יומיים אני נוסע משם בבוקר לכיוון Morro Bay.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהכמו שאמרו, עד 3 ריברז אין בעיה לנהוג.
אנחנו ישנו בבסט ווסטרן בExeter שהיה אולי הבסט ווסטרן הכי מוצלח בטיול שלנו.
הגענו בחושך ולא הייתה יותר מדי בעיה.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהיובל (?)
תודה על ההמלצה. היא נראית לי פתרון טוב לנושא. לעומת המלון ב-Three Rivers כאן גם המחיר זול יותר, גם כלולה ארוחת בוקר וגם יש מסעדות בסביבה. גם זמן הביטול הוא 24 שעות, לעומת 48 שעות במלון ב-Three Rivers.
אז תהיה תוספת של חצי שעה זמן נהיגה בבוקר. נראה לי שזה פתרון טוב.
-
המנעות מנהיגה בחשיכההיי צביקה
לא ציינתי זאת בהודעה הקודמת שלי אבל גם אני לנתי ב Best Western הזה שנראה אז חדש והיה מקום לינה טוב כשעה נסיעה לפארק.
-
המנעות מנהיגה בחשיכהאלון,
תודה על החיזוק.