ייעוץ לאתרי סקי באיטליה
-
הי,
אשמח לשמוע איזה אתר סקי יותר מומלץ - מדובר על שני אתרים באיטליה:
marmolada או cerviniaאנחנו נוחתים במילאנו ומחפשים אתר גדול, לכל הרמות, עם שיעורים טובים, וחיי לילה כיפיים.
תודה ! -
ייעוץ לאתרי סקי באיטליהMARMOLADA זה שם הקרחון באזור מתחם הסקי של הדולומיטים בכלל ושל הסלה רונדה בפרט. אתר עצום לכל רמות הגלישה. חיי לילה תלוי איפה תלונו. כ-4 עד 5 שעות ממילנו. (מזרחה)
CERVINIA אתר גדול עם כ-200 ק"מ מסלולים ועד 300 עם מחברים אותו לצרמאט השווצרי. מתאים לכל הרמות. חיי לילה שואפים לאפס. שעתיים נסיעה ממילנו לכוון מערב.
שניהם מהאתרים הטובים באיטליה ובכלל.
-
ייעוץ לאתרי סקי באיטליהתודה !
האם היית מציע אתר אחר לגמרי?
או לסוע כבר לאתר בצרפת או משהו כזה?
-
ייעוץ לאתרי סקי באיטליהאת שאלת על שני האתרים האלה ולכן עניתי עליהם.
חיי הלילה באיטליה הם לא משהו.
אם חיי הלילה הם חשובים לכם, אז הייתי בוחר את אוסטריה יותר. אני חושב גם כי אוסטריה קצת יותר זולה מאיטליה.
אבל קניתם כרטיס למילנו ולכן צרביניה הוא האתר המומלץ ביותר בנתונים אלה.
-
ייעוץ לאתרי סקי באיטליהמה עם פאסו טונלה? 3 שעות נסיעה ממילנו בערך. אתר נחמד מאוד. אין כל כך חיי לילה.
-
ייעוץ לאתרי סקי באיטליהניתן ממילאנו לסוע לול טורנס שארבע שעות, השאלה אם זה שווה את הנסיעה וההתרחקות
-
ייעוץ לאתרי סקי באיטליה2 נקודות
- האם תיזמנת בצורה נכונה את זמן המעבר במנהרה בתשלום מתחת ל- mount blanc
- בשבוע שעבר - סתם...סתם... היה ביום ראשון בערב "פקק" בדרך מצרביניה למלפנצה...... זה בזבז שעה ולא היה שום סיבה לפקק...
אישית, לא הייתי מתנדב בהכרה למסע שכזה... ל- ול טורנס זה 400 ק"מ..
יונתן
-
ייעוץ לאתרי סקי באיטליהאנחנו נסענו ממילנו ל- les deux alpes.
נסיעה ארוכה, אבל במערכת השיקולים שלנו (שכללו טיסה ב- 67$ וכל השאר בנקודות) החלטנו שזה שווה את זה.
-
ייעוץ לאתרי סקי באיטליהיש אתר מעולה שמראה לך את כל אתרי הסקי בטווח נסיעה של 3 שעות משדה התעופה לפי בחירתך:
https://www.j2ski.com/ski_resorts/Airports/Milan_Malpensa.ht ml
מה שתעשה, תמיין לפי גודל האתר (אורך מסלולים), ותראה שם את כל האתרים ששווה להגיע אליהם כי הם גדולים מספיק.
אנחנו נסענו ממילאנו לChamonix, לLa Thuille ולCervinia. אם האתרים כולם בסדר בעיניך, הייתי ממליץ על הקרוב יותר, סתם בשביל לחסוך זמן נסיעה.
-
ייעוץ לאתרי סקי באיטליהיש אתר מעולה שמראה לך את כל אתרי הסקי בטווח נסיעה של 3 שעות משדה התעופה לפי בחירתך:
https://www.j2ski.com/ski_resorts/Airports/Milan_Malpensa.ht ml
מה שתעשה, תמיין לפי גודל האתר (אורך מסלולים), ותראה שם את כל האתרים ששווה להגיע אליהם כי הם גדולים מספיק.
אנחנו נסענו ממילאנו לChamonix, לLa Thuille ולCervinia. אם האתרים כולם בסדר בעיניך, הייתי ממליץ על הקרוב יותר, סתם בשביל לחסוך זמן נסיעה.