ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טנזניה ביולי אוגוסט

פורום אפריקה
    2
    3
    1235
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • HGAL
      HGAL נערך לאחרונה על ידי

שלום חברים!

זוגתי ואני מתכננים טיול לטנזניה מאמצע יולי עד השבוע הראשון של אוגוסט (יתכן תזוזה של מספר ימים לכאן ואו לכאן).

התכנון הוא ל כ-20 יום והכוונה היא להתחיל בטיפוס על הקלימנג'רו, להמשיך בספארי ולסיים בזנזיבר.

רציתי לשאול, איפה כדאי לעשות את הספארי בסרנגטי או במקום אחר ? (הבנתי שיש כמה שמורות), ואם בסרנגטי, אני מבין שצריך להגיע לצפון הסרנגטי, משום ששם העדרים נמצאים בעונה זו. כמה ימים כדאי להקדיש לספארי ?

האם כדאי לסגור את הספארי והטיפוס מהארץ או שניתן לעשות את זה בקלות ביום ההגעה ? בנוגע לטיפוס אפשר לעשות את זה ממושי  או שצריך להגיע לארושה ?

בנוגע לספארי, הבנתי שאם יוצאים עם עוד אנשים אז העלויות יורדות (מן הסתם) אפשר להגיע לשם ולהצטרף לקבוצה או שצריך לסגור את זה מהארץ (אגב, אם אתם מועניינים להצטרף תגיבו )

בנוגע להתניידות, האם ניתן להגיע בקלות יחסית מהקלימנג'רו לספארי (לסרנגטי או בשמורה אחרת, בהתאם להמלצה) בתחבורה ציבורית ? מה האפשרויות בהקשר זה? 

ומהספארי, הבנתי שעדיף לטוס לזניזבר, האם זה נכון, אם כן מהיכן ? 

והאם יש פינות חמד או דברים "גדולים" שכדאי לעשות בטנזניה ?

נשמח לכל טיפ והמלצה.

תודה רבה, גל

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • HGAL
        HGAL נערך לאחרונה על ידי

טנזניה ביולי אוגוסט - מחירים

אשמח גם להערכת מחירים לטרק של הקלינמג'רו  במסלול מצ'מה (אני רואה באינטרנט מחירים שונים ומשונים ואשמח לדעת ממישהו שהיה לאחרונה) 

ולגבי הספארי אני מבין שיש שונות מאוד גדולה בהתאם למקום הלינה, אבל אני מתכוון ללינה די בסיסית באוהלים.. 

תודה שוב

• מייק1
          מייק1 נערך לאחרונה על ידי

טנזניה ביולי אוגוסט - מחירים

הי,

אתייחס  לנושא הקילימנגרו, אני שילמתי  כ- 1600$ לחברת Ahsane tours (מצויינים) עבור מטיפוס במצאמה (7 ימים) בקבוצה קטנה.זה כולל גם מלון עבור לילה לפני ואחרי.

המחיר תלוי , כמו כל דבר, באיכות הספק (מדריך, טבח, פורטרים, איכות האוכל וכ'), ותלוי כמובן בגודל הקבוצה.

קח בחשבון את נושא הטיפים, מקובל בין 10-15%, אבל בקבוצה קטנה , צריך לתת יותר (מתחלק על פחות אנשים).

אותה חברה גם עושה ספארי(לא עשיתי), אז אתה יכול לסגור אתם הכול.

את הטיפוס אפשר להתחיל ממושי או ארושה, החברה נ"ל פועל ממושי.

ניתן כמובן לסגור הכל שם, ייתכן ויהיה  לך יותר יכולת מיקוח, הם תמיד ישמחו לצרף אותך לקבוצה קיימת, אבל להערכתי עדיף לסגור מפה, אתה נוסע בראש שקט.

בהצלחה,

מייק

• 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון