Airbnb בניו יורק
-
שלום!
אנחנו טסים לארה"ב בקיץ ובזמן חיפושי דירה בניו יורק בairbnb. פתאום ראיתי שהיו עם זה בעיות חוקיות בניו יורק (איסור השכרה לפחות מ30 יום). היו כמה כתבות בנושא ב2013, הבנתי שהנושא שנוי במחלוקת. מישהו יודע על מידע עדכני מהימן?
ע"פ באתר שלהם הכל כרגיל. אבל לא בא לי לקחת סיכון.
תודה מראש!
-
airbnb בניו יורקהי,
ממה שאני יודעת מחברים שהזמינו בזמן האחרון לא היתה שום בעיה להזמין דירה דרך airbnb אבל הם הזמינו לשבוע או יותר אבל לא ל 30 יום.
במקביל אפשר לבדוק באתר סבלט בניו יורק אפשרות של השכרה לפי יום מישראלים שמציעים את דירתם ודווקא המחירים בד"כ טובים.
פוריה
-
airbnb בניו יורקהיתי באותה התלבטות לפני כמה ימים וחרשתי קצת את הרשת בנושא.
קיבלצתי המלצות רבות להימנע מ Airbnb בניו-יורק עקב בעיות חוקיות
והרבה מאוד scams באיזור ניו-יורק לדירות עם הטווחים הקצרים.
ההמלצה היתה, אם מעל 20 ומשהו ימים (או 30), כדאי.
אם לא, לא כדאי.
אם אתם מתפשרים על איזור ברוקלין\קווינס, אז יש כמה ישראלים לשעבר
שמשכירים שם דירות לטווחים קצרים. כמו לדוגמא "המלונית של צבי"
בקווינס.
-
airbnb בניו יורקהמצב עם airbbnb כרגע: מבחינת הרשויות הפעילות לא חוקית. אבל airbnb ממשיכים להשכיר בניו יורק ומשדרים עסקים כרגיל.
מי יודע מה יהיה בקיץ? יכול להיות שהמצב של היום ימשיך, אתה תהיה בדירה והכל יהיה בסדר. יכול להיות גם שלא: המשכיר יבהל ויבטל שבוע לפני הנסיעה, או שהרשויות יתחילו לאכוף את ההחלטה. ויכול להיות גם ש airbnb ימשכו בחוטים הנכונים והרשויות יהפכו את ההחלטה.
קשה לדעת.
-
airbnb בניו יורקמשמאל לחלונות הפורום יש פרסומת של SUBLET4U על השכרת דירות בניו יורק. לא מכיר ולא ניסיתי.
-
airbnb בניו יורקשכרנו משם דירה של ישראלים לפני כמה שנים. אומנם הכל בסוף היה בסדר, אבל היו מספר נקודות שהותירו רושם בעייתי ואני מעדיף להמנע. חשבנו על AB&B בגלל התפוצה הרחבה יותר, אבל כנראה נוותר לאור התגובות.
-
airbnb בניו יורקשכרנו דרך AIRBA חUדשים אחדים טרם ההוראה החדשה' למשך 10 ימים. זמן קצר לפני הנסיעה המשכיר ביטל מטעמי ההוראה החדשה ואף החזיר לנו את המקדמה. הזול הפך ליקר מאחר ופספסנו מבצעים במלונות ושלמנו טבין ותקילין עבור חדר במלון. מאז אני מזמינה רק במלונות ומחפשת את הדיל הטוב ביותר הקיים . לטעמי הסיכון גדול מהסיכוי למקום במחיר מופחת.